What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nectar se cheama mai. La ale mele l-or supt tot albinele (noaptea cred, ca ziua nu vezi una)! Sa le pun la stup un mugure, poate le prind in flagrant...
da umbla albinele noaptea? Eu stiam ca navigheaza dupa ce vad, pe timp de zi. Poate ai alte lighioane de iti umbla noaptea.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Pai daca iarba face nectar, ele de ce sa nu umble noaptea?
Da acuma, intreb si io: unde vazusi tu mai iarba cu nectar? Doar daca o fi de la Monsanto...
Normal ca io umblu noaptea, si nu ele! Si aricii, ca is familie acuma, da astia mananca boabele pisicilor, iar io nu ling nectaru de la iarba... sort of (il vapez, na).

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Grav: asta e latura mea superficiala, man!
Just kidding...
Revenind la chestii serioase: numeste rogu-te un soi cu aroma de lamaie/citrice care te-a dat pe spate. Si care sa nu fie haze :D

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
376558650_337651785271892_3734817822198731526_n.jpg

Let adults make their own choices. Smoke weed!!!!!!!!!!!!!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Grav: asta e latura mea superficiala, man!
Just kidding...
Revenind la chestii serioase: numeste rogu-te un soi cu aroma de lamaie/citrice care te-a dat pe spate. Si care sa nu fie haze :D
Tangerine Haze merge?

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Dak vrei sa dormi bine, e Triple Cheese:
tranny29sept.jpg 3xcheese29sept.jpg
A implinit 8 sapt de flower si cu toate scartzaielile e la termen cu toate cele: calicii maturate, tricomi tulburi, etc.
Dar o mai las cel putin o sapt pt flush si turnuletze.

In sant s-a oprit strechingul dar s-a accentuat inclinarea (catre sud)
Desi toate trei arata bine, tot Wappa (mijloc) ma impresioneaza cel mai mult cu structura si volumul:
sant29sept.jpg santvest29sept.jpg
Eu continui consolidarea si placarea peretilor, chiar daca ma misc incet sper sa termin inainte de venirea ploilor ca sa nu spal bud-ul de noroi... :wave:

l.e.
Din greseala era poza din 7 sept... :tiphat:

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Apa in jur, iarba in mijloc, sa se oglindeasca razele soarelui sa bata din toate directiile! Bagi si pesti, si ai si fertilizantu' moka.. :joint:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
@Pira: Esti optimist: care ploi? Poate voi sunteti mai norocosi (sau s-a defrisat mai putin?), da pe aici nu imi fac griji de ploi. Cica anu asta o sa ninga la greu (zice televizoru). Ce sa zic, pe baza lor, cred ca pot sa plantez niste haze. Maxim ii fac un solar, si pana la primavara e gata... Dar ploi si ninsori? E campul uscat, zici ca suntem pe la arabi!

In alta ordine de idei, C99 e recoltabil, imi zic caprele. Cam cu doua saptamani mai devreme. O fi de la caldura, niznai. Poze soon, tre sa iau intai o lupa sa ma uit pe la tricomi, insa data fiind cresterea brutala de pinene si alte chestii bradoase, as zice ca e gata. Adica na, de la o varsta, dupa miros mai mult...

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
In loc de iarba am compensat cu palinca si bere (in combinatie pentru un somn mai bun).
@jtm, lipsa somnului sigur te face irascibil.

Nu a fost asa de rau fara sa fumez. Un singur pai am fumat de cand m-am intors din concediu.
Fumuri usoare la toti!

jtm

Some kind of shaman
Veteran
In loc de iarba am compensat cu palinca si bere (in combinatie pentru un somn mai bun).
Ce combinatie proletara! Nu mi-ar fi trecut prin cap...
Ii spui asta unuia care vreo 3 ani, a mancat (da, literalmente, ca daca il mesteci asta e) ceai negru cu pumnul (3-5 linguri cu varf zilnic, uneori 7, ca mai luam si noaptea, ca sa dorm mai bine). Nu stiu cum e cocaina (sincer, doar frunze de coca sunt curios, da nu am de unde), dar asta e un regim care iti face ciclul de som varza. Si in final, te face varza si pe tine. Nu irascibil, dar... borderline irascibil.
Nu a fost asa de rau fara sa fumez. Un singur pai am fumat de cand m-am intors din concediu.
Fumuri usoare la toti!
Pai da, ca avem organic. Unii...
In aceasta ordine de idei, C99 mai au de stat vreo 2 saptamani. La anu cred ca imobolizez cumva un bud si ii pun timelapse: e interesant de urmarit cum infloreste iar si iar...

DcSantos

Active member
View attachment 18896597
Let adults make their own choices. Smoke weed!!!!!!!!!!!!!
Uite ce ierburi creste vasile aici ! :)))

Fumuri usoare la toti!

am fost si eu in romanica pt 2 saptamani ,am fumat niste has si niste iarba acolo dar in rest pauza totala. Bere la greu am bagat si eu sa pot dormi ,altfel nu as fi putut nici eu dormi,zona verde. Daca mai stateam mult ma intorceam alcoolic cred.

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Multi am fost studenti sau, cum ar spune batranii ca ne-am baut cerneala. Nu sunt alcoolic nici pudic cand vine vorba sa te adaptezi.
Merge si putina junkereala ca sa-ti amintesti de gimnaziu,liceu!

@jtm, Daca vrei frunze de coca, de ce nu iti iei un bilet? Cauti un localnic bine cotat care te poate duce sa vezi plantatii intregi.
Ce camera vrei sa folosesti pentru timelaps?

Latest posts

Latest posts