What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Recapitulez (pt sine) stadiul de flower al șeptelului:

Orange Sherbert (dulap) e cea mai avansata, in prezent e-n sapt 5 spre 6.
Triple Cheese e in 3 spre 4.
In șanț, toate trei au început înflorirea pe 2-3 septembrie, deci acum e sapt 1 pt ele. La fix le-am taiat N-ul.

Am curățat un pic mugurii insignifianți de pe Orange S si azi i-am gustat, instant hit si nu-i de mirare ca e f energic, dar cred c-o sa-l las mai mult de 8 sapt ale lui..
Maine la inspectia lu' brânză triplă o sa iau si din asta o mostra. De curiozitate, nu altceva.

Cert e ca-s pus pe fapte mari zilele astea, am de gand sa incep un grow "bud de crăciun". Clone din șanț...

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Am curățat un pic mugurii insignifianți de pe Orange S si azi i-am gustat, instant hit si nu-i de mirare ca e f energic, dar cred c-o sa-l las mai mult de 8 sapt ale lui..
Gustat sau fumat? C99le din pajistea cunoscuta de mine e foarte diferit gustat (crud) versus vaporizat. Plus ca vaporizat tine mult mai mult. E drept ca e la inceputul flowerului, dar si caprele sunt de acord cu asta, nu-s numai io...

GooD1Man

Member
Aveti grija astia care comandati seminte indiferent de unde. A intrat peste un tov ca a cumparat seminte de pe rqs venite din Spania.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Si aia e tot ce a facut sau mai cumparase in trecut chestii si de prin romania? Ca astia se misca greu, poate sa fie mai de mult problema care a declansat..

piramidon

Veteran
Santu-si vede de treaba, cea mai productiva pan-acum pare ca-i Wappa (mijloc), pe locul doi ar veni Cheese (dreapta) iar Purple Bud isi taraie si el flo..rile p-acolo, sa nu zica lumea ca n-a-nflorit.. Nu ma plang, este bud, dar in continuare ma ingrijoreaza inaltimea care a cam sarit din standardul meu de siguranta.
sant10sept.jpg

Travestita n-a mai scos nici o banana pan-acu', sa speram ca s-a dat pe brazda.
Are cam 50cm inaltime.
tranny10sept.jpg tranny10septvarf.jpg

Orange Sherbert din dulap creste constant (dar lent) volumul bud-ului, o sa-i mai fac poze cam intr-o sapt cand o avea ceva mai breaz de aratat. :tiphat:

piramidon

Veteran
Vad reclama aia si ma umfla rasu', sa-mi spuneti si mie daca-si cumpara careva led d-ala Philfizon... :biggrin:
Is la regim fortat de 2 zile, ultima luna am stat pe sugar trim, de-acu' nu mai am decat tocatura de tulpina si frunze chioare pt extractie. da' cine sta sa extraga? :LOL:

DcSantos

Active member
Vad reclama aia si ma umfla rasu', sa-mi spuneti si mie daca-si cumpara careva led d-ala Philfizon... :biggrin:
Is la regim fortat de 2 zile, ultima luna am stat pe sugar trim, de-acu' nu mai am decat tocatura de tulpina si frunze chioare pt extractie. da' cine sta sa extraga? :LOL:
phlizon daca nu ma insel e fostul viparspectra..

piramidon

Veteran
Ma bate gandu' sa-i dau lu' serbetu' de portocale niste miere. E-n sapt 6.
Am tot auzit de asta ca supliment in floare, insa n-am incercat pan-acu'.
Zic de serbet ca-i izolat in dulap si nu-s sanse sa-l napadeasca insectele din cauza mierii... ce zici explo?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Mai, mierea poate merge ca supliment, dar numai in sol organic si eu zic ca in veg sau la dezvoltarea radacinilor ar fi mai valoroasa, si poate fi inlocuita mai ieftin cu melasa.. insectele nu ar trebui sa dea iama dupa miere in indoor, dar afara nu stii niciodata cine vrea putin desert.

piramidon

Veteran
Pai si noi astia de folosim sol sintetic n-avem spor? :biggrin:
Glumesc pe seama exagerarii cu termenul organic... folosesc turba ca baza, in amestec cu lut calcaros, nisip si perlit. O fi organic?
Pt mine e mult mai ieftin sa folosesc miere decat melasa, nici nu stiu de unde-as lua melasa, pe cand mierea o am la discretie.
Ca veni vb, as face mied doar ca sa-l distilez in ceva exotic, da' mi-e lene. :LOL:

Si cel mai important: care ar fi dozajul la suplimentarea cu miere?
mercix :tiphat:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ii organic, eu ma refeream mai mult la sol organic adica gestionat organic, incat sa fie viu. Ca nu planta mananca zaharuri, ci bacteriile din sol. Daca dai numa nutrienti chimici, ajungi sa ai o mazga incleiata dulce in loc de sol adaugand zahar. Cam o lingurita la 4 litri e doza normala.