What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

jtm

Some kind of shaman
Veteran
@jtm, Daca vrei frunze de coca, de ce nu iti iei un bilet? Cauti un localnic bine cotat care te poate duce sa vezi plantatii intregi.
Haha, nu sunt chiar asa de curios, raman pe ceai negru, pana s-o legaliza frunza de coca pe planeta. Is insa adeptul imbinarii utilului cu placutul: daca oi ajunge pe acolo adica...
Ce camera vrei sa folosesti pentru timelaps?
Am un... accesoriu pentru asta, il bag la dslreu pe microusebe si face el asta. Dar asta e plan de betzaleala, hai sa fiu sincer.
Io deja am cules mancarea caprelor, si e in borcane la watercuring deja (a trimuit iedul 2 ceasuri jumate la buruieni alea!). Tinand cont ca nu am avut n-am avut avantul necesar sa scot pozele din mobil (nu mi-l vede OSul dintr-un motiv oarecare), as spune ca rabdarea de timelapse si inca in OUT, e o ... chestie aspirationala pentru moment.
Totalul de verde, 1 kil 200. Cred ca se incadreaza la 25 de ani acusi. Apropo de asta, observai ca parca or innebunit toti decand cu drogatul ala, zici ca a reinviat DIICOTul, daca te iei dupa presa...!

Asta e amu... Keep it safe!

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Atentie semintele de coca sunt viabile doar cateva saptamani.. clona e mai safe.
Da, chiar am cautat pe net la un moment dat, dar nu a parut un proiect viabil. Sa importi clone de coca, e virtualmente imposibil, mai ales in peisajul actual! Iar vanzator ok de seminte de coca, no chance. Adica gasii, dar cand ii studiezi mai atent, te lasi...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Am vazut ca toata lumea e antidrog acusi in ro, anu mai e la moda drogangeala.. :joint:
Legat de importatul clonei, daca ajunge la noi nu cred ca stie nimeni cum arata si ce e, problema e sa gasesti pe cineva sa iti trimita din europa sau de undeva de unde pleaca "nedescoperita".

jtm

Some kind of shaman
Veteran
E o idee buna, dar nu am gasit, atunci cand am cautat. Probabil ca ar fi o idee sa ma sap.
Cine stie, poate auzi ceva stiri despre o cultura uriasa de coca in oltenia, peste cativa ani, cu schimbarile astea climatice...

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Am cules Triple Cheese, manichiura usor / mediu ca dificultate.
Fumat scissor hash-u', acelasi high confuz de nu stii sigur ca esti luat pana nu incerci sa faci sau sa gandesti ceva... :biggrin:

Am dat PK 13/14 celor din sant (sapt 5, de!) si le-am despuricat.
Nu-i mare smekerie, doar te uiti dupa frunze muscate, daca acolo gasesti si caca de omida scotocesti pana gasesti inculpatii.
omidee.jpg omideecaptive.jpg

P-orma le-am citit drepturile, am rascolit un musuroi de furnici si le-am lasat sa-si negocieze eliberarea. :LOL:

Intre timp (acum 2 zile) am luat mostre din fiecare si cred c-am gasit in Cheese noua mea preferata!
Am cautat-o vreo 15 ani dar nu cred ca-i prematur sa ma pronunt, am o f buna memorie cognitiva si de la primul fum am fost socat ca gasesc aroma placuta - de obicei urasc momentul consumului - iar high-ul este unul de background. Voi reveni c-un smoke report dupa recolta si curing. Neam de sativa, dom'le! :tiphat:

vasile

Well-known member
Veteran
stau si ma gandesc, daca omida a mancat mugure cu thc si are in stomac materie vegetala ...

oare te spargi daca fumezi omida aia? d-asta le aduni?

also va credeam oameni seriosi nu cunoscatori de coca ...

ce e drept, un coco fishscale la timpu lui merge ca uns ...

din pacate varsta isi spune cuvantu si nu imi mai permit tensiune arteriala si puls ridicat!

asa ca, gandindu-ma la tinerete, beau dintr-un rose rece si trag dintr-un mighty+ cald!

Last edited:

DcSantos

Active member
ma chemi si pe mine cand incep sa cace muguri Piramidon ,abia astept sa ard un cui din ala ! :)) ca si cafeaua aia ce o mananca nu stiu ce rozatoare si oamenii culeg inapoi boabele din balega la rozatoare !:joint:

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Am bagat de seama ca s-au cam inclinat, deci o sa le pun ceva proptele ca-s deja in sapt 6 de floare.
La cel putin una din ele e mentionat in descriere (seed site) sprijinul necesar din pricina greutatii bud-ului.
sprijin.jpg
O sa-ncerc sa pun bete paralel cu tulpina, doar la ramuri imi lipseste ceva inspiratie, cred c-o sa fac niste spirale cu sarma moale din propteaua principala.
Orice sugestie e binevenita, ma apuc chiar acum de treaba, ca incep ploile.. :tiphat:

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Scripeti daca ai la indemana. Cu un scripete daca te pricepi la inodat ata sau sarma le poti aseza cum vrei tu. Poti folosi plantele la contragreutate.
Ață sau sârmă, dupa care de ata respectiva mai legi cate fire sunt necesare. Poti obtine ce unghi vrei tu :D
Spor!

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Fluierul sa fie cumparat de la un targ obosit care vinde produse nefinisate sau pe jumatate. Trebuie sa te uiti atent la standuri, unde vezi cutia cu sarpele care te musca de deget cand desfaci capacul!
Mare atentie la detalii!
Posibil sa mearga la nai.