What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Nu ca avem de ales. Tineretul se leaga prea repede, de aici lipsa prezentei.
Cei sub 30 de ani toti sunt dealeri de legale. :joint:
Generatii de idioti care te intreaba care este diferenta intre Leu si RON! Nu stiu ca este aceeasi moneda, se gandesc ca este la alt schimb valutar.

@vasile, am aruncat un ochi peste thcp si am vazut ca a fost descoperit de un italian in anul 2019.
Din ce stiu legat de canabinoizi, mai sunt multe de descoperit. Oricum prefer meniul complet si nu extrase separat.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Găsisem niște hașiș thc-p ! Și mă gândeam cum o fi ăla! Că a fost descoperit în 2019 de către un italian am văzut și eu, deci să îmi fac o idee e un hașiș făcut din muguri de CBD și amestecat cu chimia aia cred! Asta doar pentru cultura mea generală. Mulțumesc mult băieți pentru intervenție! Deci legale (chimie) nu îmi trebuie!

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Mai fumam și noi ceva??
FB_IMG_1697269331330.jpg

Smokie weed !!!

GooD1Man

Member
Fratilor, aveti grija cu sifoanele astea!
Pe public injura garda si-n privat te-ntreaba daca n-ai droguri de vanzare.You have been banned for the following reason: Asking to buy drugs online and insults.. Your ban will be lifted on Oct 16, 2023 at 12:00 AM.
Daca-i spui frumos sa te lase-n pace, devine tare-n plisc si cârâie la tine, iti ia mortii-n pula...
Element obraznic.

You have been banned for the following reason: Asking to buy drugs online and insults.. Your ban will be lifted on Oct 16, 2023 at 12:00 AM.

Cine era sifonu ?=)))))

garuzy

Active member
Mult a trecut de cand nu am mai pus ceva in pamant si la fel de mult timp de cand nu am mai intrat pe aici. Intre timp am mai crescut si eu, din toate punctele de vedere. Poate fac un grow curand ^^

garuzy

Active member
Pai, am 4 seminte. Afghan Kush, Lemon AK si Purple Lemonade, toate auto, plus o samanta surpiza. Inca nu m am decis, dar sper ca pana la sfarsitul anului sa pun ceva la germinat.

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Pe langa seminte ai minimul necesar? Dulap, cort, lumina etc.
Daca ai nevoie de ajutor, baietii te pot ajuta!

garuzy

Active member
Inca am 300-400w de leduri, 50L de pamant, ghivece, mai multe. Oricum, doar ce m am mutat intr o locatie noua si inca n am reusit sa despachetez si organizez tot. Cu prima ocazie, vad ce si cum si facem un invetar complet :D