What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Fratilor, aveti grija cu sifoanele astea!
Pe public injura garda si-n privat te-ntreaba daca n-ai droguri de vanzare.
Daca-i spui frumos sa te lase-n pace, devine tare-n plisc si cârâie la tine, iti ia mortii-n pula...
Element obraznic.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Astea is droguri de mare risc?

View media item 18713475
Ce face mult soare, suficienta apa, pamant cu resurse, si multa lipsa de grija. Asa s-a sarbatorit 4 iulie pe aici. Nush ce-s astea, dar seamana cu niste C99. Miros a C99. Au gust de C99. Pe principiul ca ce macane ca o ratza, etc, ezista o singura probabilitate maxima: sa fie C99.

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Ce mai fumati? Ca sa-mi clatesc si eu ochii si sa-mi limpezesc mintea pentru ca fac pauza de ceva timp!

Efecte secundare:
Nu mai dorm la fel de bine ca inainte;
Ma enervez mai repede;
In rest totul ok!

jtm

Some kind of shaman
Veteran
@ Zona: Ce chestie...! Na, daca io is in general in pauza, nu stiu cum e, dar credeam ca dupa o luna de zile (zic), dispar chestiile de genul celor mentionate. Si o gluma: te enervezi pentru ca nu dormi bine, sau nu dormi bine, pentru ca te enervezi?
Oricum, io is pe regim monoaliment: numa C99 am pe campurile (pentru noi) rodnice ale patriei. Si nici nu e mare lucru, dar e drept ca e tanara inca, mai are pana e gata. Is curios la final daca e chiar asa cum o lauda lumea...! Acuma, de tare e tare, plutesti pe norisori, dar ... nimic altceva. Ca o gluma, sta cum o pui dar nu ai cu cine discuta dupa,

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Dispar in vreo 2 sapt maxim acele efecte. Dar o stiu din experientele antice, nu am mai probat de ceva vreme :joint:.
Chiar si la nicotina unde sevrajul e mai clar si mai pronuntat, tot dispar in jur de 2 sapt.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Drogatii astia frate! Io de exemplu, nu (prea) reusesc sa ma las de ceai negru (ca-mi si place). Il mestec ca pe tiutiun. Amestecat cu guarana si mestecate mult, is ca racheta. Problema cu rachetele astea, e ca mai si explodeaza. Noroc ca nu am frunze de coca, dar marturisesc ca as fi curios...

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Una calda, una rece. "I'ya un p'tit bobo" :biggrin:
Nu dau vina pe alcool, da' a fost p-acolo... f mult si f tare (60%)! :LOL:
Am omorat Orange Sherbert.
N-am asteptat sa-mi zica explo cata miere sa-i dau si i-am dat 4 lingurite la 2L...
In cateva ore fermenta, i-am facut repede un flush dar pana dimineata se-ngalbenise toata (mai putin bud-ul), pana si sugar leaves alea de cativa mm erau galbene, pana dimineata era uscata de se sfarama la atingere.
Cred ca CO2-iu' i-a sufocat radacinile.
Partea buna e ca am bud de fumat, nici macar nu mai astept curing-ul ca-i uscat iasca. :laughing:
A dat 17 g
orngserbetcuring.jpg sculili.jpg desus.jpg nueplin.jpg
Ca smoke report, pot spune ca-i un excelent day smoke cu o aroma fina care aduce vag a dulceata de portocale. Pariu ca maturat ar fi avut mai mult caracter, iar acum e energic desi il preferam blana. Ata yete! :dunno:

BA! De unde stie astia c-am gradina-n camara? :biggrin:
cine.jpg

Last edited:

vasile

Well-known member
Veteran
daca aveti probleme cu somnul din cauza pauzei de iarba recomand sa cititi despre si sa testati

l-theanina
ashwaganda
magneziu
melatonina (asta e pentru ciclu de somn)

eu uneori mai bag cocktailuri d-astea si adorm ca un bebe

mult spor

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Daca dai la cineva sa fumeze, cum ar fi sa zica "E plin de miere mugurele asta!" :muahaha:
Numai drogati! :joint:
Nectar se cheama mai. La ale mele l-or supt tot albinele (noaptea cred, ca ziua nu vezi una)! Sa le pun la stup un mugure, poate le prind in flagrant...
Apropo de nectar, C99 e din ce in ce mai avansat, in octombrie il paste capra. Iedu, ma rog...
Are ca la carte, un miros fructat, usor floral, cum sa zic... plin. Nu as spune greu. Sunt curios daca reusesc sa extrag uleiul esential - notele alea fructate sunt extrem de volatile. In tot cazul, daca dai cuiva care nu prea le are cu iarba, sa miroasa cu ochii inchisi, nu se prinde ce e. Zic io...

jtm

Some kind of shaman
Veteran
BA! De unde stie astia c-am gradina-n camara? :biggrin:
Pai e de la functia de unda, e aceeasi probabilitate la toti drogatii sa aiba gradina acolo. Da stai, asta inseamna ca si aia de la Olympia is pe acelasi orbital! Deci tot drogati...

Latest posts

Latest posts