ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
kazuya20 dziewczyny ladne. ogólnie grow robi wrażenie. niezle przygotowanie.
robiłem scroga na klonach PP z dwu tygodniowym wegiem. szczyty PP mocno przerastały siatkę. przez to miałem dużo, bardzo mozolnej i dość niewygodnej roboty z przeplataniem. nie bylem w stanie dostać się w każde miejsce siatki (pow. 140x70cm). częściowo utrudniała mi trening mała przestrzeń między siatką a donicami.
wiem, że ciebie na takiej powierzchni czeka coś jeszcze gorszego, ciężki dostęp do głębiej położonych szczytów. moim zdaniem to będzie nie lada wyczyn z elementami akrobatyki. hehe....
mimo to licze na to, że dasz sobie rade. powodzenia.
pozdr.
heheh zawsze jak idę coś w boxie robić to się rozciągam . ale daje rade najważniejsze to usunąć liście w niedziele na flo . chce dorzucić jeszcze hps 400 ale nie mam cool tuby jak ktoś ma na pożyczenie na 2 miechy to super
Ja bym radzil juz przestawic na flo bo Flo ma racje Zreszta na flo kwiatki nadal beda rosnac w gore tyle, ze znacznie(?) wolniej.
E.: Na chlopski rozum na flo cannabis rosnie wolniej niz na vegu. Zreszta moje planty na oucie od rozpoczecia flo w ciagu miesiaca nie urosly wiecej niz 15 cm, ale zapewne to roznie bywa zaleznie od odmiany no i poza tym outdoor to nie to samo co indoor... grunwald ty sie nie znasz? hehe dobry kawal
Dokladnie hodowca85 !
Radze juz na dniach przelaczyc na 12/12 ! Przetrzymasz je a pozniej beda problemy co zrobic heheh...
Pozatym to bardzo ladnie to wyglada! mmm a jak bedzie??? hehe.
przełącze na flo w sobote rano wcześniej nie mogę ponieważ muszę się do tego przygotować dziś przełożyłem jeszcze 17 szczytów przez oczka miejsca PRAWIE NIE MA jeszcze pare szczytów nie dorosło do siatki
cześć ca2 liście można powiedzieć ze mają się tak samo dostały trochę więcej cannazym może coś pomoże .Jaki preparat zastosować żeby liście były ciemno zielone ?chodzi mi o coś dolistnego co mozna kupić w marketach lub ogrodniczych
co do flo przekonaliście mnie i już przygotowałem się do przełączenia zrobie to dziś wieczorem pozdro
Wiem z doswiadczenia, ze dolistnie dobrze spisuje sie Ekolist S na weg, zas na flo Ekolist PK1.Mowie o OUT. Niestety nie wiem jak spisuje sie ten srodek IN, moze ktos stosowal i sie wypowie
Pozdrawiam!
z całym szacunkiem stanę tu w opozycji do bardziej doświadczonych kolegów i napiszę że imho dobrze byłoby jeszcze z tydzień przynajmniej potrzymać na wegu
tak jak teraz to niewiele się będzie różnić niżbyś bez siatki hodował, co oczywiście nie jest źle i tak będą zajebiste topy, wierzę w to mocno
siema , ładny grow , ja używałem i używam ekolist standard in , do clonów i wogóle . na flo ekolist pk też by był dobry. nie wiem jak ty chcesz , ale ja jak bede się zabierać do scrog'a to będe chciał w miare długie topki , tak jak mówi retbatler , bym poczekał aż trochę powyciągają sie w górę
dzięki za rady ale roślinki sa już przełączone na flo . Myślę iż moment odpowiedni poniewaz zapełniło się powyżej 3/4 siatki i już prawie rady nie dawałem z przeplataniem bo miejsca nie było w oczkach więc sensu też nie ma zeby trzymać je na wegu ...
i jeszcze to że groow muszę zakończyć do końca lutego pozdro
Ja tez bym nie czekał hyhyhyhy uwielbiam miniarutki a z tego bedzie taki mały lasek.. nie puszcza białowieska.. nie lasy deszczowe Wytna je ludzie tyle ze w szczytnym celu heheh
Zapowiada sie kilkaset gramów dobrej zabawy BRAWA
Idealna uprawa K++ pzdr