ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Hmmm gałęzie na środku nieco bym przytrenował. Dadzą ładne gruszki ale te po bokach będą skromniejsze. dodatkowa 150tka pogniecie na cacy ;D będzie srogo
master kush to fajna indica widziałem parę upraw z jej udziałem i nigdy nie była ścięta powyżej 68-70 dnia flo więc jak nic nie spaprałem to przewiduję w dniu 65 ścinkę ale jak kapitanie mówisz wszystko się okaże
hmmm normalnie nic nie czuję bo mam filtr węglowy i tak naprawdę dużo wietrze boxa , zajefajny zapaszek tylko w styczności z plantem
szukam fajnych odmianek na następny wsad w grę wchodzą tylko feminizowane nasiona w 100 % lub w przeważającej części sativy
wasze propozycje na pm żeby bałaganu nie robić
narazie mam na oku coś z sensi
kazuya20: ja tworze cross
[g13xWW] x Sour Diesel IBL (by GreenGirl)
[g13xWW] x Hawaiian Snow (GHS)
Jak wyjdzie nieco więcej pestek to bym mógł podesłać...ale dopiero zapylam i by były za 5-6 tygodni.
Z proponowanych odmian...hmm jeżeli byłby taki jak z Dutch Quality Seeds to polecił bym Jock Horror z Nirvany. Słaby breeder ale to jaranie urywa łeb mega euforią.
dzięki ca 2 zainteresowało mnie kali mist ale to są regulary własnie o to chodzi że nie mam na to czasu zastanawiałem się nad destroyerem z cannabiogen + może coś od white label
BLACK JACK fems
Lineage: Jack Herer x Black Domina.
Po JH z DQS nie zastanawiał bym się ani minuty.
Kali Mist miał nexer z tralalińskim i ćwoki nie kwitły jak u mnie SSkxJB. Coś niedojebane wyszły.
Wszystko na genetyce Jack Herer'a miazga pogrom i ogień z dupska.
Ja teraz liczyłem bardzo na Hawaiian Snow bo mocarna sativa ale niestety nie wyszło i mam zamiar upolowac jakieś [G13xWW]xHS sativa pheno. Liczę na cud i kopa w dupe