What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

MASTERKUSH : POWER PLANT (DP)

kazuya20

Active member
No bardzo fajnie to wyglada ;] Rosna jak na drozdzach, hehe.. Kiedy zamierzasz zaczac je trenowac?

część shaman trip roślinki zamierzam trenować za tydzień pozdro trzymajcie się :rasta:

kazuya20

Active member
witam
DZIEN 16

DZIEN 17

dscf8664gu7.jpg

uwielbiam doglądac planty nieługo zamontuje filtr węglowy bo już trochę pachnie . fim lst już niedługo

Last edited:

capta

Member
nie wiem czy jest sens swiecic im tymi mniejszymi, energooszczednymi zarówkami, hps ma silniejsze światło, moze czas je zdjąć (?)

kazuya20

Active member
hheh no sensu nie ma ale co mi tam niech sobie świecą za tydzien je wyjme z boxa na razie spędzam przy pielęgnacji roślin 1h dziennie najważniejsze że sprawia mi to ogromną przyjemność . Polecam biografia BOBA MARLEYA CATCH F FIRE TIMOTY WHITE

S

sweet-dreams

no raczej jest to nadmiar potasu ale ogolnie ladnie ci rosną :) mysle ze po ewentualnych zbiorach nie bedziesz nazekal czy cie obdaruja :)

hodowca85

Member
No Kazuya ładnie sie to prezetuje...hehe ,ale obstawiam ,ze ten najładniej naprężony (w samym środku) to męszczak.
Masz racje-spaliłeś troszkę tą roślinkę nawozem,troche liście i końcówki tez zzólkły od nadmiarów,popodlewaj troche samą wodą-zobaczysz róznice.
aaaa i jak chcesz robić lst to już czas zaczynać- na tych najgęstszych
...zeby ci czubek zabardzo za doniczke póżniej zabrdzo niewystawał.
powodzenia :wave:

peace :headbange

kazuya20

Active member
mały błąd heh roślinki śą z nasion feminizowanych więc menów nie ma heh
hodowca dzięki za instrukcje odnośnie lst jutro zaczynam trening pozdro

kazuya20

Active member
tak ładnie rośnie sam jestem zaskoczony że tak szybko rosną jestem dziś wkurzony ponieważ przy naginaniu jednego planta oderwały sie 2 dolne szczyty :redface: :redface: :redface: tak to jest na początku gdy nie ma się doswiadczenia zrobiłem roślinom fim po jakim czasie powinien odrastać szczyt bo już 2 dni i nic

Last edited:

hodowca85

Member
szczyt nie odrasta tylko dwa najbliższe mu odgałezienia-te pięterko niżej-wybijają w góre i to one są pózniej najwyższymi "szczytami"

Latest posts

Latest posts