What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

MASTERKUSH : POWER PLANT (DP)

Yarcio

Member
Ladne roslinki, jestem ciekaw, co z tego wyjdzie. Nie zdejmuj swietlowek, poki sa na vegu, kompakty maja zwykle lepsza temp barwowa na flo od HPSa. Powyzej 4000K lepsze sa na veg, ponizej, mozna dac na flo. Nie myslales, zeby kupic zarowke MH? 15, albo 600W :D IMO najlepszym polaczeniem byloby 150W MH + 600W HPS :D

kazuya20

Active member
też chciałem kupić mh 600 wat ale kosztuje 180 pln zakupię ja na następny grow wtedy pojade z koksem /teraz powoli dochodze do wprawy myślę że za 5 latek już będe zajebisty w tych sprawach heheh . na flo zrobie 600hps + 150 hps i gites

Bardzo miło sie to zapowiada :)

Trenuj, trenuj te Panienki bo az sie o to prosza :D

zycze powdzenia i trzymam kciuki zeby bylo grubo na koniec :D

pozdro6oo
Rd

Last edited:

kazuya20

Active member
hej ziomki

DZIEN 25

DZIEN 26

Tylko nie mówcie że wolno rosną
jutro daje siateczkę jak ją zbuduje do wieczora to będzie git :rasta:
jeszcze 3 tyg wega i na flo
:joint:

cardiel

Member
no no kazuya bardzo ladnie Ci rosnie :smile: Juz nie moge sie doczekac kiedy przelaczysz na flo :D

Odnosnie siatki to mozesz powbijac na wysokosci szczytow male gwozdziki, albo sprobowac nawet szpilek. Zrob odstepy co 5 cm, czy ile tam ci bedzie wygodnie.

Pozniej zwykla zylka wedkarska, polacz je i siatka gotowa. Tylko musisz uwazacc zeby zylka nie byla za cienka, bo bedzie kaleczyc roslinki. :smile:

Taki maly schemacik

Mam nadzieje, ze pomoze i zaoszczedzi czasu przy konstrukcji siatki :smile:

Pozdr :joint: :wave:

Yarcio

Member
Ja jednak nie robilbym na Twoim miejscu ScrOGa, tylko intensywne LST. Wyniki milabys podobne, a nie byloby tyle pierdzielenia sie z siatka.

kazuya20

Active member
mmhhh nie ma mowy nie zmienię planów z scrog"iem nie ma w cale tyle pierdzielenia przekładasz tylko przez oczka i nic więcej no i liście obrywasz moim zdaniem lepsze to niż podwiązywać ciągle planty no i nie chcę mieć dżungli , i bałaganu w boxie siateczka już zrobiona dziś ją włożę do boxa pozdro

G

Guest

Witam!:wave:
Bardzo ladne rosliny, zdrowe widac ze wkladasz w nie duzo serca i pasji!!:D
Powodzenia!

kazuya20

Active member
DZIEN 28

DZIEN 29
UPGRADE BOXA wrzucona siateczka myślę że za 2 tyg na flo przełącze już zobacze jeszcze jak bedą się planty rozwijać jak w takim tempie jak dotychczas
to siateczka powinna już być wypełniona w 75 % zielenią

kazuya20

Active member
do najdalszych donic zamierzam się dostac z konewką na której jest założony wąż 2 m i problemu nie ma najgorzej było z włożeniem tej siatki musiałem uważać żeby nie uszkodzić krzaków lecz i tak 1 ucierpiał :bashhead:

G

Guest

Jak tam lst przebiega? Nadal tak szybko sie rozwijaja jak dotychczas???!!! - (wykrzykniki i pytajniki specjalnie dla @Yarcia :D )

kazuya20

Active member
dzięki za pochwały planty rosną nadal szybko szczyty dorastają do siateczki już ładnie jutro rano pierwsze przekladanie przez oczka
DAWKA NAWOZóW stężenie na 1 l wody
2.5 ml canna A&
2.5 ml canna &B
4 ml rhizotonic
1.5 ml cannazym

DZIEN 30
dsc0011iu8.jpg

DZIEN 31

dscf9095ia3.jpg

pozdrowienia

kazuya20

Active member
witam ganja ładnie rośnie lecz dostała małą dawkę stresu przy obrywaniu liści hehe PRZEPLATAM POWOLI PRZEZ OCZKA GANJOWE SZCZYTY

DZIEN 36

POWER PLANTY wolniej rosły i dopiero dziś szczyty doszły do siatki
dscf9179mc5.jpg

dscf9180ka7.jpg

:rasta: :wave:

Last edited: