What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

MASTERKUSH : POWER PLANT (DP)

kazuya20

Active member
heheh 1337grower nawóz dla coco już od 5 dnia angielski coco ziom powiedział mi że rhizotonic daje roślinom już od 5 dnia i tak sie powinno robić ponieważ jest to nawóz na wzrost systemu korzeniowego
a te przebarwienia to jebane geny dp . pozdro

sairu

Member
jak dobijesz do 50 postow napisz mi gdzie w anglii siedzisz na PM. jak dla mnie bedziesz mial problem z wymiana powietrza w boxie. pelnego zaciemnienia nie uzyskasz z boxa. ja po czasie wejscie w boxie musialem miec otwarte do 1/3 i podstawiony wiatrak przy podobnych wymiarach boxa.

G

Guest

Roslin nie jest tak mnostwo, a powierzchnia boxa duza.. ja bym na twoim miejcu mocno rozkrzaczyl te malenstwa na vegu - - - - peace!

C

Ca2

ScrOG jak dla mnie mało poręczny... rusztowania siatek ciężkie i ogólnie gałązki + oczka siatki = plątanina. Hardcore LST co 2-3 dni na vegu i co 2 dni po przełączeniu na 12/12 i efekt identyczny jak przy użyciu siatki. Przy takiej powierzchni też fajnym pomysłem byłby SoG. Dać im tydzień vega i przy przejsciu na flow zfimować im szczyty. W efekcie do uzyskania dużo krasnali z czubkiem 2in1 ;D Koncepcji jest ogrom...kazuya20 masz czas aby się nad tym poważnie zastanowić.

kazuya20

Active member
jak dobijesz do 50 postow napisz mi gdzie w anglii siedzisz na PM. jak dla mnie będziesz mial problem z wymiana powietrza w boxie. pelnego zaciemnienia nie uzyskasz z boxa. ja po czasie wejscie w boxie musialem miec otwarte do 1/3 i podstawiony wiatrak przy podobnych wymiarach boxa

cześć sairu

co do wymiany powietrza to spokojnie jeszcze przyjdzie wentyl od filtra węglowego który będzie wydmuchiwał powietrze i oczywiście mieszający duży wiatrak tez będzie
już
zadbałem o to żeby uzyskać to pełne zaciemienie ponieważ tam gdzie stoi box jest ciemno w pomieszczeniu heheh

na razie maleństwa maja się dobrze tylko ten jeden master kush ma problem
o to chodzi że scrog akurat chciałem zrobić zresztą sam nie wiem napewno lst
a siateczke i tak pewnie dam . długi weg i mnóstwo odgałęzień .
:joint: :joint:

shaman trip własnie chcę je dobrze rozłożyć sionek miałem więcej lecz zdecydowałem że będzie 7 plantów ponieważ nie chcę mieć bałaganu

Last edited:
G

gelowas

Pieknie sklepany box, Kushe sa wysmienite, zycze ci powodzenia!!

G

Guest

Ca2 said:
ScrOG jak dla mnie mało poręczny... rusztowania siatek ciężkie i ogólnie gałązki + oczka siatki = plątanina. Hardcore LST co 2-3 dni na vegu i co 2 dni po przełączeniu na 12/12 i efekt identyczny jak przy użyciu siatki. Przy takiej powierzchni też fajnym pomysłem byłby SoG. Dać im tydzień vega i przy przejsciu na flow zfimować im szczyty. W efekcie do uzyskania dużo krasnali z czubkiem 2in1 ;D Koncepcji jest ogrom...kazuya20 masz czas aby się nad tym poważnie zastanowić.

Toatalnie sie zgadzam! ;] Siatka jest za bardzo klopotliwa wedlug mnie, a sposob z lst mnie nakreca hehehe - na vegu zreszta sam HC doradzal w swoim thredzie (czekam na update ;).

cardiel

Member
niezly boxik kazuya :smile:

wydaje mi sie, ze roslinki powoli zaczynaja sie wyciagac w strone swiatla i niedlugo ich lodyzki moga byc za cienie i wtedy zaczna sie klasc na ziemie...

Na twoim miejscu obnizylbym troszke swietlowki i skierowal jakis wentylator na roslinki, wtedy "wiatr" bedzie zmuszal lodyge do pracy i zacznie sie pogrubiac.

Powodzenia, bede tutaj czesto zagladal, bo jestem ciekaw co Tobie z tego wyjdzie

Pozdr :smile:

bogusik2

Member
Super box :D
Świetlóweczki jak cadriel pisał nizej :) I POZIOMO hehehe :)
Najlepiej zrobic im obwolute z kartek białych bloku technicznego zeby światło nie uciekało - byłoby cycus :)
Ogólnie jestem pod wrazeniem umiejetnosc i inwencji :D powodzenia pzdr

kazuya20

Active member
dzięki chłopacy co do wcześniejszej pogawędki o treningu to robie tak lst i do tego scrog .

DZIEN 7

MASTERKUSH

powerplant

a teraz fajne zdjęcie plancika który poszedł na out

29347hhmm.JPG

Last edited:

kazuya20

Active member
DZIEń 9

MASTERKUSH

teraz cos co mnie zaskoczyło nie wiem jak dosżło do tego że w donicy z power plant wyrosła mała ganja . szok normalnie . byłem ostrożny i nie rzucałem pestkami tu i tam . na pewno to nie jest nic z femi tylko regular wchodzi w grę

power plant a obok ....

to ten mały złoczyńca

nie wiem co znim zrobić nigdy nei miałem takiej sytuacji chyba go wytne dziś bo to jest strain na out ...... trzymajcie sie

kazuya20

Active member
DZIEN 10

DZIEN 11

NIE WIEM od czego się listki powykręcały u dwóch masterkush

papu w ilosci na 1 litr
1.5 ml atami A&
1.5 ml atami &B
4 ml rhizotonic
0.5 ml cannazym

Last edited:
G

Guest

No bardzo fajnie to wyglada ;] Rosna jak na drozdzach, hehe.. Kiedy zamierzasz zaczac je trenowac? :respect:

Latest posts

Latest posts