What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

MASTERKUSH : POWER PLANT (DP)

kazuya20

Active member
mam problem martwią mnie ten bardziej jaskrawy kolor na szczytach nie wiem co jest tym rośliną podleje je samą woda 2 razy może coś pomoże chyba to nie jest wina nie odpowioedniego ph

C

Ca2

Podlewanie czystą wodą może jedynie pogorszyć. Kup ferro-aktiv i problem z dyni!

kazuya20

Active member
krzaki dostają na 1 l wody
canna flores a&b 20 ml razme 40 ml poniewąz A i B
rhizotonic 20 ml
cannazym 20 ml
no i dzis pierwsza dawka bio bloom z ghe

dawka jest chyba optymalna moze jest problem z ph nie moge teraz zmierzyc poniewaz oddałem miernik na gwarancji ponieważ sie zepsuł

kazuya20

Active member
1 DZIEN FLO

Roslinki mają się lepiej nie ma już przebarwień
dawka nawozow na 10 l
40 ml canna flore A&B
10 ml rhizotonic
2 ml bio bloom
20 ml cannazym
podlewanie co 24 h 1.3 l na 20 l donice

kazuya20

Active member
5 DZIEŃ FLO

wrzuciłem do boxa wiatrak mieszający i zrobilo sie małe tornado hps az się bujał czy nic mu nie bedzię jak się trochę pokiwa :rasta: :rasta:

Zathir

Member
:wave:
Jak bys był ciekawy to powiem Ci ze rosną dlatego ze teraz mają foto 12/12. Rosliny posiadają barwnik fitochrom wystepujacy w dwóch formach, fitochrom P660 i P730, które mogą przechodzic jedna forma w drugą. W ciemnosci fitochrom 730 przechodzi w fitochrom 660. Konsekwencją zwiekrzenia sie poziomu P660 jest wydłurzanie sie łodyg i ogonków lisciowych.
pozdrawiam :pimp3:

Last edited:
G

Guest

Naprawde kozacko to wyglada! Masz na sqadzie w PK13/14? Nie moge sie doczekac momentu kiedy budy beda pussy, hehe..

E.: Jak na to patrze to se nuce: "Welcome to the jungle!..." :D To kawalek Guns N' Roses, ale tytulu nie pamietam :spank:

pzdr! :wave:

Last edited:

kazuya20

Active member
Zathir said:
:wave:
Jak bys był ciekawy to powiem Ci ze rosną dlatego ze teraz mają foto 12/12. Rosliny posiadają barwnik fitochrom wystepujacy w dwóch formach, fitochrom P660 i P730, które mogą przechodzić jedna forma w drugą. W ciemnosci fitochrom 730 przechodzi w fitochrom 660. Konsekwencją zwiekrzenia sie poziomu P660 jest wydłurzanie sie łodyg o ogonków lisciowych.
pozdrawiam :pimp3:
hej zathir teorie to ja znam :rasta: lecz chodziło mnie o toi że rośliny po przełączeniu na fotoperiod w początkowych dniach spowalniają swój wzrost a dopiero w 5 dniu flo zaczynają rosnąć jak szalone , w tym przypadku zwiększyłem do 150 % dawkę nawozów ponieważ planty potrzebują teraz dużo składników odżywczych pozdro

shaman trip ,bogusik ,dzięki :rasta:

kombinuje teraZ co2 chyba zrobię winko

:rasta:

Zathir

Member
Strasznią fazke wczoraj jak to pisałem miałem wiec jesli cos popieprzyłem to mnie popraw:friends:.
Mysle ze jest na dobrej drodze do osiagniecia takiego wyniku jak ten koles pokazywany tu u Ciebie w temacie wczesniej :yes:.
Jesli chodzi o CO2 to ja uzywałem drozdzy na pożywce z cukru, działało ładnie lecz nie wiem jak długo bo po 2 tygodniach musiałem zlikwidowac boxa :puppydoge
pozdrawiam

Last edited:
B

Biohazard

kazuya20, czekam na smoke report :D Mam nadzieje ze umieścisz, jak zbiory zbierzesz. :rasta:

Last edited:
G

Guest

@ kazuya20
rewelacja, bardzo ładny ogród,
mistrzostwo świata, pozdro top:))))) :rasta: K+

Last edited:

Kanaba

Member
Siemka
zajebiście Ci idzie ;) mam pytanko czym spryskujesz roślinki? zwyklą wodą czy z nawozem? jeśli pisałeś wcześniej to sory, przeoczyłem :p pzdr

kazuya20

Active member
siema kanaba roslinki spryskuje zwykła odstaną wodą oi tem 25 C codziennie 5 min przed przełączeniem 12/ 12 spryskuje z góry liści jak i z dołu :lurk:

kazuya20

Active member
DZIEN 10 FLO

DZIEN 14

dziś dodałem hpsa 150 ponieważ pewien róg boxa nie był doświetlony dobrze
jak widać na zdjęciu planty spod hpsa urosły największe ....
problemów na razie nie ma poobrywałem dziś liście spod sitaki które nie wyglądały za ciekawie ponieważ już światło do nich nie dochodziło

hmmm moje obliczenia przewidują że nie starczy mnie nawozów na flo w postaci canna flores heheh musze coś kupić teraz wezme od bio bizz
na dnie także zostało rhizotonic a był cholernie drogi :badday:

najważniejsze żeby nie było przypału :rasta:
jak ktoś uprawia w hydro to mam nawozy nówki
:rasta: :rasta: :rasta: