írjá rája itt kinaiul googlefordítóval, biztos örülnének 

A leírtak alapján az általam elképzelt ötlet életképes lehet?
Allmix organikus közegnek számít aztán ahhoz elméletileg alga bloom dukálna, viszont a magoncot ne ültesd egyb?l almmixbe mert szarrá fogja égetni. Plagronnak van direkt palánta földje (
Én most vettem a maradék helvarhoz ELG 240 C1750-est. Ugyan olyan árban van jelenleg és 2*5 helyett, 5*2 a felállás.Nem kell a szerelést?l tartani, Tüd? rajza alapján nekem sikerült összedugni rendesen a helvar csíkokat, pedig annyit tudok a LED-r?l, hogy Edison fedezte fel.
View Image
Sorba vagy párhuzamba?10 csíkhoz melyik drivert ajánlanád?
Olvasom.. Bocsi, utóbbi alatt mit értesz?Er?sen ajánlom a topik átolvasását. 60-ba belefér az 56.
Sorba vagy párhuzamba?
Azt mondták, hogy ezekhez áramgenerátoros driver kell darabonként egy, aminek a miértjét nem igazán tudom hova tenni. Elég horror összegek jönnének el? ebben az esetben. (Rövid googlezés után csak kicsiket találtam abban a kategóriában viszont 10-el szorozva már nem lenne "budget" megoldás) Remélve, hogy a mean well elég széles kínálattal rendelkezik hátha akadna olyan típus ami jó lenne ebben az esetben és talán még a megfizethet? kategóriába is esik.
ELG-150-C1050A 12db panelre sorba kötve.
Sziasztok, kezd? volnék, csak kicsit alázzatok légyszi.. 2x2es (60x60x160) sátorba max két növénnyel egy Mars Hydro TS 600 elég lenne? Virágzáshoz, ha kellene még plusz, tudtok ajánlani valami olcsó de használható alternatívát? Van 50W-os blurple COB LEDem, amit tudnék használni, de vannak kétségeim vele kapcsolatban.. Barkácsolás nem gond, csak drága ne legyen:/
köszi
Én is ezen a világításon gondolkodtam 2 növényre, én úgy tudom hogy ez a típus végig tudja vinni elejét?l végéig.