What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

LED fényforrások

Solon

Well-known member
Oké, de arról volt szó, grosopban ennyi az ára, ha ennél olcsóbban akarja kihozni, akkor meg energiát kéne belerakni, nem sírni. Bár a fél milla egy 200W-os setup-nál még így is elég elrugaszkodott végösszeg.

denevér

Active member
"Most az a gond, hogy nem akarok beleinvesztálni egy bennti körre fél-1 misit?"
Ez hogy jött neked? Azért írták azt, hogy építs magadnak lámpát, mert akkor jóval olcsóbban ki tudod hozni az egészet. Éppen segíteni akarnak neked

Megetetlek

New member
"Most az a gond, hogy nem akarok beleinvesztálni egy bennti körre fél-1 misit?"
Ez hogy jött neked? Azért írták azt, hogy építs magadnak lámpát, mert akkor jóval olcsóbban ki tudod hozni az egészet. Éppen segíteni akarnak neked
Az a lámpamárka amit említettél 150-200 ezernél kezdődik. Szénszűrő, termométerek, ph mérő, tápok és akkor még sorolhatom sokáig. Elhiszem, hogy annak könnyű beszereznie ezeket, akik a benntiben benne vannak évek óta. Én pusztai gyerek vagyok az is maradok csak szeretem volna kipróbálni magam In-ben, de úgy érzem nem most fogom megtanulni.
Tudom, hogy segíteni akarnak tisztában vagyok vele. Azzal is, hogy nem egy óvodáscsoport tagja vagyok.Már az első topicomnál is leesett, hogy itt nem a két szép szememért fognak szeretni. 😁😁

denevér

Active member
Ige, ez az egyszerűbb, de drágább megoldás. A másik a nehezebb, de jóval olcsóbb. Esetleg megkérsz valakit, aki ért hozzá, hogy építsen neked egyet és még akkor is olcsóbb, mint a sanyilámpa. Amúgy meg az első szüret után megtérül(no, nem nekünk, mert mi a saját igényeinket elégítjük ki) és senki sem úgy kezdi, hogy évek óta benne van.

Megetetlek

New member
Ige, ez az egyszerűbb, de drágább megoldás. A másik a nehezebb, de jóval olcsóbb. Esetleg megkérsz valakit, aki ért hozzá, hogy építsen neked egyet és még akkor is olcsóbb, mint a sanyilámpa. Amúgy meg az első szüret után megtérül(no, nem nekünk, mert mi a saját igényeinket elégítjük ki) és senki sem úgy kezdi, hogy évek óta benne van.
A fő cél mindig a saját igények.. Tovább nem is megyek vele nincs értelme..
Azt a rengeteg pénzt hamár megspórolja az ember már boldog. Akkor azt el lehet rakni másra..
Nincs ismerettségi köröm.. Tiszta vagyok. Azt kell mondjam hál istennek csak így korlátozódnak a lehetőségek..