f2obsession
Active member
A fullspectrum és a fehér LED vita az szerintem jó pár éve eld?lt már és ugyan lassan, de már a lámpagyártó cégek is fehér LED-ekkel szerelik a lámpáikat, érthet? el kellett adni a már legyártott fullspectrumos darabokat. Most ez a kiegészít?s parasztvakítás van éppen porondon, hogy el lehessen adni jópénzesítve a lámpákat. Nem igazán találok eladó COB-ot a neten ezzel a két model számmal. Lehet valaki trollkodásnak szánta. Mondom, gyanús az, ha a skála 360nm-el kezd?dik és a következ? két érték 100, majd 150. Gyártanak egyáltalán UV C tartományban sugárzó LED-eket? A CRI érték meg nem is értem, hogy jön a növénytermesztéshez… - Ez amúgy nem ilyen diszkófényes szar akart lenni szerintem, de mindegy is, hát nem is létezik -
Dehogydics úvécé led lámpa há itt vaan:
https://www.wish.com/product/5ea7efa06d83a1331949bbcd?hide_login_modal=true&from_ad=goog_shopping&_display_country_code=HU&_force_currency_code=HUF&pid=googleadwords_int&c=%7BcampaignId%7D&ad_cid=5ea7efa06d83a1331949bbcd&ad_cc=HU&ad_lang=HU&ad_curr=HUF&ad_price=3188.00&campaign_id=9039364463&retargeting=true&gclid=EAIaIQobChMIlLP6mOyW7AIVltGyCh20oQXYEAYYBiABEgK1QPD_BwE&share=web
Last edited: