kalh xronia brate ganja!!!!!!+mfono alla ola afta tha eimun yper tis prakseos efoson eimun legalize it......kai tha eimoun sta @@!!!tora omos pou kairos gia tetoia..m ola afta ta parasita trigyro mas...edo lemai na paroumai 2-3 kala na exoumai n giomizei h kefala!!!!καλή χρονιά άγιε με χόρτο για υγεία .
ironagxos τα ρέγκιουλαρ ήταν 8 νομίζω στην αρχή και μου έμειναν 4 κορίτσια δύο τα αυτοματάκια που κόπηκαν και σήμερα τελειώνει και το τελευταίο τσιγάρα από αυτά . και δύο που είναι να κοπούν σε λίγο . το να έχεις δικό σου σπόρο ανεξάρτητα τι γενιά είναι ... είναι χρυσός πράσινος ,,
εάν έχεις χώρο να διαχειριστείς πολλές γλάστρες στην αρχή τότε μπορείς να πετάς ακόμα και τα θηλυκά αν δεν σε αρέσουν ,,,, έχεις σπόρο .... το κακό είναι ότι ποτέ δεν ήμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα για πολύ καιρό ,, λίγο η διαφήμιση λίγο η ζήλια , λίγο η περιέργεια , σε σπρώχνει , και ενώ έχεις 1000 σπόρια που πριν από ένα χρόνο θα πετούσες από την χαρά αν τους είχες ,,, αναζητάς κάτι καινούργιο , κάνεις καμιά διασταύρωση , φυτεύεις καμιά 20αριά δέντρα , και στην επόμενη σπορά πας για καινούργια .. τώρα περιμένουμε τα αποτελέσματα από τα λεμόνια , ελπίζω να καταφέρουμε τουλάχιστον να βγάζουμε θηλυκούς σπόρους .
βίβες
όσο ποιο <<κολοδες>> φουντες , τόσο ποιο πολύ κρύσταλλο έχουν , τόσο ποιο πολύ μαστούρα .καλόπιοτα τα ξεραμένα γκαντζα!!!!!!να σαι καλα!!
Βρε γκαντζα να σε ρωτήσω έχεις παρατήρηση διαφορετική μαστούρα στις <<κολοδες>> φουντες??
Έχει να κάνει με την καλλιέργεια τελικά ή με τον φαινότυπο???
φαντάζομαι ότι όταν λέει "κολοδες" φούντα εννοεί τις φούντες που ψέκασες με κολοειδή άργυρο..εικάζω..όσο ποιο <<κολοδες>> φουντες , τόσο ποιο πολύ κρύσταλλο έχουν , τόσο ποιο πολύ μαστούρα .
έχει να κάνει με το φαινότυπο , με το φως και την καλλιέργεια .
όσο ποιο πολύ thc δίνει ο φαινότυπος , τόσο ποιο κολλώδες είναι .
όσο ποιο πολύ ψυχρό φως έχουμε τόσο ποιο κολλώδες
όσο ποιο ψιλές θερμοκρασίες τόσο λιγότερο κολλώδες
όσο περισσότερο διοξείδιο τόσο λιγότερο κολλώδες .
όσο περισσότερα προβλήματα ( μαμούνια . κακή ψυχολογία ) τόσο ποιο κολλώδες .
πρέπει να υπάρχουν και άλλοι παράγοντες φαντάζομαι για να ενεργοποιήσει περισσότερο τις άμυνες του και να παράγει δηλητήριο .. εύκολο μια που είναι και γυναίκα το φυτό .
όχι μιλάμε για το πόσο ρετσίνι έχει επάνω του . πόσο κρύσταλλο , .φαντάζομαι ότι όταν λέει "κολοδες" φούντα εννοεί τις φούντες που ψέκασες με κολοειδή άργυρο..εικάζω..
ότι θέλεις και μπορώΚαλησπέρα παιδιά! Φίλε ganja μου αρέσει πολύ η κατασκευή που έχεις κάνει, ελπίζω κάποια στιγμή να με βοηθήσετε με κάποιες ερωτήσεις που εχω σχετικά με το σπορ!