What's new

led , χώμα , υδροπονία , αυτόματα ,φωτοπεριόδου , κορφο&#955

ganja3

Member
το ένα το ντιζελάκι κόπηκε εχθές ,

το επόμενο παίρνει σειρά για την παρασκευή μάλλον .

τα υπόλοιπα αρχίζουν και φουντιάζουν πλέον καλά , άρχισε να σταματάει και το ψήλωμα , μπήκαν και σε διατροφή μα big bud

ganja3

Member
την παρασκευή θα αραιώσει λίγο ο χώρος , μια που θα πάει κάποιο / α στον διπλανό

ironagxos

Member
καλή χρονιά άγιε με χόρτο για υγεία .:tiphat:
ironagxos τα ρέγκιουλαρ ήταν 8 νομίζω στην αρχή και μου έμειναν 4 κορίτσια δύο τα αυτοματάκια που κόπηκαν και σήμερα τελειώνει και το τελευταίο τσιγάρα από αυτά . και δύο που είναι να κοπούν σε λίγο . το να έχεις δικό σου σπόρο ανεξάρτητα τι γενιά είναι ... είναι χρυσός πράσινος ,,
εάν έχεις χώρο να διαχειριστείς πολλές γλάστρες στην αρχή τότε μπορείς να πετάς ακόμα και τα θηλυκά αν δεν σε αρέσουν ,,,, έχεις σπόρο .... το κακό είναι ότι ποτέ δεν ήμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα για πολύ καιρό ,, λίγο η διαφήμιση λίγο η ζήλια , λίγο η περιέργεια , σε σπρώχνει , και ενώ έχεις 1000 σπόρια που πριν από ένα χρόνο θα πετούσες από την χαρά αν τους είχες ,,, αναζητάς κάτι καινούργιο , κάνεις καμιά διασταύρωση , φυτεύεις καμιά 20αριά δέντρα , και στην επόμενη σπορά πας για καινούργια .. τώρα περιμένουμε τα αποτελέσματα από τα λεμόνια , ελπίζω να καταφέρουμε τουλάχιστον να βγάζουμε θηλυκούς σπόρους .
βίβες :tiphat:
kalh xronia brate ganja!!!!!!+mfono alla ola afta tha eimun yper tis prakseos efoson eimun legalize it......kai tha eimoun sta @@!!!tora omos pou kairos gia tetoia..m ola afta ta parasita trigyro mas...edo lemai na paroumai 2-3 kala na exoumai n giomizei h kefala!!!!:comfort:

ganja3

Member
στην υγειά μας παιδιά .
LegacyTron και στα δικά σου σύντομα .

petougia

Member
Σπέρες Γκαντζα!Το hydro μου φαίνεται έχει γεμίσει περισσότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα grow σου ή κάνω λάθος?

ganja3

Member
Το hydro αν και το αδίκησα πολύ ,πάει καλά το ένα από τα δύο φυτά , συνήθως αυτό γίνετε στο συγκεκριμένο υδροπονικό σύστημα , ένας τετράγωνος κουβάς με αερόπετρες και αντλία νερού να ρίχνει από επάνω , δύο φυτά που ανταγωνίζονται λόγο απόστασης και φαινοτύπου , το ένα καλύπτει σχεδόν το άλλο . στο τέλος στο ζύγισμα θα δούμε την διαφορά από τα υπόλοιπα . αυτό που πάει καλά στο υδροπονικό είναι το outlaw σε σχέση με το mazar . στο σόιλες τα jorges πάνε πολύ καλά . τα mazar και επίσης πάνε καλά . θα δούμε , έχουμε ακόμα ένα μήνα ανθοφορίας ,.
τα δύο ντιζελάκια έδωσαν 70 γραμμάρια αρωματικής φούντας και πολύ βαριάς , είναι πολύ του καναπέ και του ύπνου .. κολλάει στα δάκτυλα και δεν μπορείς να στρίψεις τσιγάρο , στομώνει και ο τρίφτης από το πολύ λάδι . ευτυχώς τελειώνει :biggrin:

bazz

Member
καλόπιοτα τα ξεραμένα γκαντζα!!!!!!να σαι καλα!!

Βρε γκαντζα να σε ρωτήσω έχεις παρατήρηση διαφορετική μαστούρα στις <<κολοδες>> φουντες??
Έχει να κάνει με την καλλιέργεια τελικά ή με τον φαινότυπο???

ganja3

Member
καλόπιοτα τα ξεραμένα γκαντζα!!!!!!να σαι καλα!!

Βρε γκαντζα να σε ρωτήσω έχεις παρατήρηση διαφορετική μαστούρα στις <<κολοδες>> φουντες??
Έχει να κάνει με την καλλιέργεια τελικά ή με τον φαινότυπο???
όσο ποιο <<κολοδες>> φουντες , τόσο ποιο πολύ κρύσταλλο έχουν , τόσο ποιο πολύ μαστούρα .
έχει να κάνει με το φαινότυπο , με το φως και την καλλιέργεια .
όσο ποιο πολύ thc δίνει ο φαινότυπος , τόσο ποιο κολλώδες είναι .
όσο ποιο πολύ ψυχρό φως έχουμε τόσο ποιο κολλώδες
όσο ποιο ψιλές θερμοκρασίες τόσο λιγότερο κολλώδες
όσο περισσότερο διοξείδιο τόσο λιγότερο κολλώδες .
όσο περισσότερα προβλήματα ( μαμούνια . κακή ψυχολογία ) τόσο ποιο κολλώδες .
πρέπει να υπάρχουν και άλλοι παράγοντες φαντάζομαι για να ενεργοποιήσει περισσότερο τις άμυνες του και να παράγει δηλητήριο .. εύκολο μια που είναι και γυναίκα το φυτό .

orfeas

Well-known member
Veteran
Έχω βγάλει φούντα που τα δάχτυλα δε ξεκολλούσαν, αλλά δεν έλεγε τίποτα:biggrin:

weedolada

Member
όσο ποιο <<κολοδες>> φουντες , τόσο ποιο πολύ κρύσταλλο έχουν , τόσο ποιο πολύ μαστούρα .
έχει να κάνει με το φαινότυπο , με το φως και την καλλιέργεια .
όσο ποιο πολύ thc δίνει ο φαινότυπος , τόσο ποιο κολλώδες είναι .
όσο ποιο πολύ ψυχρό φως έχουμε τόσο ποιο κολλώδες
όσο ποιο ψιλές θερμοκρασίες τόσο λιγότερο κολλώδες
όσο περισσότερο διοξείδιο τόσο λιγότερο κολλώδες .
όσο περισσότερα προβλήματα ( μαμούνια . κακή ψυχολογία ) τόσο ποιο κολλώδες .
πρέπει να υπάρχουν και άλλοι παράγοντες φαντάζομαι για να ενεργοποιήσει περισσότερο τις άμυνες του και να παράγει δηλητήριο .. εύκολο μια που είναι και γυναίκα το φυτό .
φαντάζομαι ότι όταν λέει "κολοδες" φούντα εννοεί τις φούντες που ψέκασες με κολοειδή άργυρο..εικάζω..:biggrin:

ganja3

Member
φαντάζομαι ότι όταν λέει "κολοδες" φούντα εννοεί τις φούντες που ψέκασες με κολοειδή άργυρο..εικάζω..:biggrin:
όχι μιλάμε για το πόσο ρετσίνι έχει επάνω του . πόσο κρύσταλλο , .

τώρα συμβαίνει και αυτό που λέει ο ορφέας , αλλά φαντάζομαι . ή κόπηκαν νωρίς , ή είναι η εξαίρεση . ή κάτι άλλο .. :tiphat:

bazz

Member
αααα εκει ήθελα να καταλήξω.... Εγω εχω white widow τίγκα στο κρύσταλλο αλλα δεν κολλάει και ειναι αρκετα δυνατό...αλλα το έκοψα μια εβδομάδα πιο νωρις!!!

Και κατι αλλο βρε γκαντζα που το εχω απορία...εχω παρατηρήσει οτι το ξεραμένο χορτο μιας εβδομάδας μεχρι 20 ήμερων δεν ειχει ψιχοδραστικες ιδιότητες και ειναι πιο όξινο το <<ζαβομα>> που σου δίνει ενώ μετα τις 20-25 μερες οι ψιχοδραστικες ιδιότητες εμφανίζονται και το μαστούρωμα γλυκαίνει και μαλακώνει....

Τι άποψη εχεις για τις ψιχοδραστικες ιδιοτητες?? σύμφωνης?

weedolada

Member
γι αυτό το αφήνουμε στα βάζα γιατί η ωρίμανση συνεχίζει και μέσα στα βάζα..συνεπώς όσο πιο πολύ το αφήνεις τόσο πιο πολύ "ωριμάζουν" και οι ψυχοδραστικές ουσίες..στην ουσία η φούντα ωριμάζει αλλά το 50% της δυναμής της,σύμφωνα με κάποιους,οφείλεται στην καλή ωρίμανση..γι αυτό και φούντες που έμειναν στα βάζα ένα εξάμηνο,"σκοτώνουν"...

ganja3

Member
συμφωνώ . αλλά ....
σαν το κρασί είναι . εγώ λόγο έλλειψης ξεκινάω να το πίνω από όταν είναι ακόμα μούστος . μετά από μια εβδομάδα γίνετε η ζύμωση και γίνετε κρασί , που σε βαράει στο κεφάλι και η πολύ ποσότητα σου φέρνει πονοκέφαλο , μετά από 1 μήνα αρχίζει να γίνετε καλό και να αναδεικνύει τα αρώματα του . στο εξάμηνο ( άκουσα ) , γίνετε σαμπανιζέ . οι παλιοί πάντα πίνανε από το περσινό . αλλά εκείνοι είχανε και λιβάδια σπαρμένα . μακάρι από αυτή την σοδιά να περισσέψει κανένα βάζο μέχρι την επόμενη , για να το κρατήσω για παλαίωση .

bazz

Member
πολύ σωστά...καπνίζω ww αυτόν τον καιρό...την ξερω καλα αυτήν την μαστούρα...αυτήν την φορά παρατήρησα στις 20-30 μέρες ωρίμανσης να δίνει κάτι ακόμα που δεν είχε πρην, ένα συναίσθημα ευτυχίας, εφορίας και γαληνής!!!

Balinor

Member
Καλησπέρα παιδιά! Φίλε ganja μου αρέσει πολύ η κατασκευή που έχεις κάνει, ελπίζω κάποια στιγμή να με βοηθήσετε με κάποιες ερωτήσεις που εχω σχετικά με το σπορ!

ganja3

Member
Καλησπέρα παιδιά! Φίλε ganja μου αρέσει πολύ η κατασκευή που έχεις κάνει, ελπίζω κάποια στιγμή να με βοηθήσετε με κάποιες ερωτήσεις που εχω σχετικά με το σπορ!
ότι θέλεις και μπορώ