What's new

led , χώμα , υδροπονία , αυτόματα ,φωτοπεριόδου , κορφο&#955

ganja3

Member
την παρασκευή κόπηκαν τα δύο αυτοματάκια 10 γραμμάρια έκαστο . πολύ ντάκλα μαστούρα και αρκετά δυνατό . σχεδόν τέλειωσε .
την παρασκευή γύρισα και σε 12/12 και τα υπόλοιπα .
μέχρι τώρα όλα πάνε καλά . όσα μένουν κοντά ψηλώνουν με φελιζόλ από κάτω , προσπαθώ να έχω στο καλύτερο σημείο από τα πάνελ , κάποια ψιλά τα αφήνω να πλησιάσουν και κάποια κοντά μεγαλώνω την απόσταση να τεντώσουν λίγο .

τα άλλα δύο πάνε και αυτά καλά και σε καμιά 15αριά μέρες θα αρχίσουν να φλερτάρουν με το ψαλίδι

ironagxos

Member
mpravo alani ganja!!!!teleia t koritsia s.......re ganja kathos diavaza t post s apo thn arxh diavasa oti evales kai regular....epeidh afto pou m troei kai emena ...tora..emeina apo seeds...m edose enas filos kati n .y .c. disel soma alla deyterhs genias .....ta vrike mesa s mia fou ...aksizei n ta asxolitho;;;;esy ta regular agorasmena htan;;;;;posa sta posa;thylika eixes sto telos...."gamo mathamai m feminised seeds kai meta.......fuck..."

ganja3

Member
καλή χρονιά άγιε με χόρτο για υγεία .:tiphat:
ironagxos τα ρέγκιουλαρ ήταν 8 νομίζω στην αρχή και μου έμειναν 4 κορίτσια δύο τα αυτοματάκια που κόπηκαν και σήμερα τελειώνει και το τελευταίο τσιγάρα από αυτά . και δύο που είναι να κοπούν σε λίγο . το να έχεις δικό σου σπόρο ανεξάρτητα τι γενιά είναι ... είναι χρυσός πράσινος ,,
εάν έχεις χώρο να διαχειριστείς πολλές γλάστρες στην αρχή τότε μπορείς να πετάς ακόμα και τα θηλυκά αν δεν σε αρέσουν ,,,, έχεις σπόρο .... το κακό είναι ότι ποτέ δεν ήμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα για πολύ καιρό ,, λίγο η διαφήμιση λίγο η ζήλια , λίγο η περιέργεια , σε σπρώχνει , και ενώ έχεις 1000 σπόρια που πριν από ένα χρόνο θα πετούσες από την χαρά αν τους είχες ,,, αναζητάς κάτι καινούργιο , κάνεις καμιά διασταύρωση , φυτεύεις καμιά 20αριά δέντρα , και στην επόμενη σπορά πας για καινούργια .. τώρα περιμένουμε τα αποτελέσματα από τα λεμόνια , ελπίζω να καταφέρουμε τουλάχιστον να βγάζουμε θηλυκούς σπόρους .
βίβες :tiphat:

petougia

Member
Καλόπιοτα ρε τυχεράκια ευχαριστώ κιόλας που μας γεμίζεις την οθόνη με ομορφιές εδώ και κάτι χρόνια!
Όσο για τις ποικιλίες που λέτε είναι λογικό να σκαλώνεις όταν βγάζεις χόρτο που στην τελική μετά από μια δυο μέρες δεν σε κλάνει, η δεν έκλανε ποτέ, στο περσινό με το ακαπουλκο και το κους έκλασα σε κάθε ΤΖΟΥΡΑ για αυτό η άποψη μου είναι βάζε ότι έχουν βάλει τα παιδιά στα forums και αν είσαι τυχερός (όπως ήμουν εγώ με το κοσερ κους) θα σου κάτσει και ένα καλό cup winner.

Crowmax

Well-known member
Veteran
Καλή χρονιά ganja και υπόλοιποι στην παρέα.
Γκάνζα διαβάζω Μαζάρ;; Πςς αναμνήσεις που μου έφερες, 1ο (πετυχημένο) γρόου μαζάρ έκανα και με είχε ΛΙΩΣΕΙ!
Καλή συνέχεια

ganja3

Member
καλή χρονιά και πολλές φούντες , και μια αποποινικοποίηση ,

Crowmax

Well-known member
Veteran
Πολλά ζητάς (για το τελευταίο) αν και ίσως να το ακούσουμε τώρα προεκλογικά από κανένα κόμμα. :laughing:

ganja3

Member
τα δύο πάουρ πλάντ ερμαφροδίτισαν , έτσι βγήκαν από τον χώρο και τώρα έμειναν .... δεν είμαι σίγουρος νομίζω 13 + δύο μικρά .
στον ένα χώρο τα δύο που περιμένουν το ψαλίδι όλο και η στέρηση τα φέρνει ποιο κοντά στην ημερομηνία κοπείς ,

ganja3

Member
τα υπόλοιπα δύο που μπήκαν λίγο ποιο νωρίς από τα υπόλοιπα στην ανθοφορία .

ganja3

Member
τα υδροπονικά και δύο λεμονάκια παραγωγής θηλυκών σπόρων ( μάλλον )

το μικρό όλο το ρίχνω κάτω και το ξαναμαζεύω , απορώ πως ζεί ακόμα .

ganja3

Member
τα δύο που είναι για κόψιμο , πέρασαν σε οβερ ντραιβ
τα δύο που είναι ποιο νωρίς στην ανθοφορία , πέρασαν σε μπικ μπαντ
τα υπόλοιπα ήπιαν για τελευταία φορά το βουντου τσούς και από βδομάδα θα περάσουν και αυτά στο μπικ μπαντ .
η θερμοκρασίες μου είναι κοντά στους 18 βαθμούς , μια που το αερόθερμο που έχω δεν μπορεί να ανεβάσει περισσότερο λόγο και του εξωτερικού ψύχους .
πεχα νταουν δεν χρησιμοποιώ εδώ και 20 μέρες μια που μου τέλειωσε και θέλω να τσεκάρω την ατβάνς που τα δίνει πεχα περφεκτ . μέχρι τώρα δείχνουν να πάνε καλά . τώρα που ελάφρυνε και λίγο ο χώρος άρχιζα να αλλάζω και νερά στο υδροπονικό , και ξαφνικά άρχισε να δίνει γκάζια .

psynobi

New member
μια χαρά πάνε.. αλλά έχε υπόψιν ότι μπορεί τα advanced να είναι ph perfect αλλά το σκέτο νερό δεν είναι.. εκτός αν ποτίζεις πάντα με λίπασμα.
οπότε αν ποτίζεις και με σκέτο νεράκι, η advanced λέει ότι το ph για το soiless πρέπει να είναι στο 6,3.

ganja3

Member
μην το κάνετε λέω στους άλλους ... χάνετε τουλάχιστον το 50 % τις αξίας του ,,,,αλλά εάν δεν έχεις και το υπόλοιπο 50% είναι αρκετό να στείλει αδιάβαστη μια παρέα ,,, καλή χρονιά θα έχουμε , βίβες .

petougia

Member
Καλη χρονια ρε γκαντζα! Παει το κορφαδάκι στη σόμπα καταραμένη πείνα....... Αφού σε πέρνει και την ακούσατε κιόλας από τώρα πάει για ΑΑ+++++++++++++ :D

edit άσε σπάσιμο το κρύο, εγώ όταν πληρωθώ παίζει να πάρω ενα controller να τελειώνουμε μ αυτο το πραμα, απλα φοβαμαι μην κλεινει εντελώς ο εξαερισμος και βρωμαει όλο το σπιτι..

weedolada

Member
καλή χρονιά σε όλη την παρέα..!!
πλάκα κάνεις για το στέγνωμα?!στην τζακόπορτα μέσα σε ένα κουτάκι μεταλλικό από καραμέλες τα στεγνώνω εγώ όταν φτάνω στο τέλος και δεν έχω φου να καπνίσω..μια χαρά σε κλάνει και αυτό..η γεύση χάλια λίγο αλλά το κεφάλι κεφάλι..:biggrin:

ganja3

Member
και επειδή κάνει πολύ κεφάλι , λέω να τις πάρω το κεφάλι λίγο ποιο νωρίς , αν σκεφτώ ότι τώρα είμαι στο 40 % ,,,,,μάλλον θα είναι δηλητήριο .

Latest posts

Latest posts