σε μερικά έγινε σήμερα το τρίτο και μάλλον τελευταίο κορφολόγημα .
στα υπόλοιπα ήμαστε στο δεύτερο ,μερικά θα παραμείνουν εκεί και μερικά θα προχωρήσουν σε τρίτο στις παρακάτω μέρες .
ακόμα καλά είναι , σε κανένα μήνα αν όλα πάνε καλά , θα γίνετε χαμός .
13 κοριτσάκια 18/6 (κοπή πριν το καρναβάλι )
2 κοπέλες 12/12 (κοπή μετά τις γιορτές )
2 γυναίκες (αυτόματες ) 18/6 . (κοπή φέτος )
τα υπόλοιπα με 8 μορυφές τα περισσότερα .
ένα με 12 που μάλλον το βλέπω για αρσενικό
και 2 με 4 κορυφές .
άρχισαν επιτέλους μετά από 3 κορφολογήματα να τα δίνουν λίγο χρώμα φρέσκο και λίγο ανεβαίνουν σε ύψος , σε καμιά 10αρια μέρες θα δούμε πότε θα γυρίσω σε ανθοφορία ,,
θερμοκρασίες σταθερές , φαγητό 1,2 ec
Φτου-φτου πολύ ωραία τα φυτάκια σου, και ωραίο χρώμα!
Και το κλάδεμα πιστευω είναι το κατάλληλο για τα πανελάκια σου...
Απλά λίγο σκορπιοχώρι μου φαίνονται, γιατι δεν τα στοιχίζεις λιγο; χαχα
Βέβαια δεν εχω ιδέα απο τον χώρο σου και πως λειτουργούν τα πάνελ... εσύ ξέρεις καλυτερα.
Κάπου είδα και κάτι φθορίου;
φθορίου δεν είναι , άλλη ψήκτρα με άλλα λέντ ( υπό δοκιμή για 4η φορά ).
είναι λίγο σκόρπια και μπερδεμένα . αλλά τα αλλάζω και θέσεις κάθε τόσο . άλλο ποιο πάνω , άλλο ποιο χαμηλά ανάλογα με την ανάπτυξη . πιστεύω να τα φέρω στο ίδιο επίπεδο κάποια στιγμή . τα πάνελ δουλεύουν σε αυτήν την φάση με εύρος απόστασης από τα φυτά 10 με 40 εκατοστά , οπότε είμαι καλά .
μαθαίνω το χώμα ακόμα από τα λάθει του προηγούμενου ( όχι πολύ νερό , τα είχα πνίξει )
τα δύο αυτοματάκια κόβονται την παρασκευή
και τα υπόλοιπα μάλλον θα γυρίσουν ανθοφορία σε λίγες μέρες .
όλα πάνε νομίζω αρκετά καλούτσικα σε σχέσει με το πώς τα μεταχειρίζομαι (πχ στο υδροπονικό άλλαξα μόνο μία φορά νερό και λίπασμα ,)
σε μερικά κάποιες κορφές ξέφυγαν από τις αδερφές τους και έφαγαν τσάκισμα . το κακό είναι ότι όταν τσακίζεις κάποια κορυφή για να ανέβουν οι υπόλοιπες , οι υπόλοιπες είναι τόσο συμπονετικές που δεν ανεβαίνουν όσο ανεβαίνανε μέχρι να επουλωθεί η αδελφή τους . οπότε άντε ξανά τσάκισμα σε δυο μέρες
καλα κοψιδια μαστορα πολυ περιεργο αυτο με της κορυφες ρε καρντασι,αφου το δυνατο σημειο της τεχνικης που ακουλουθεις(mainlining)ειναι το ομοιομορφο canopy.
μακεδόνα δεν τα καταλαβαίνω σε ξένη ορολογία .
φυσιολογικά έπρεπε να είναι όλα ομοιόμορφα , αλλά σε κάνα δυο φυτά μου ξέφυγαν δυο κορυφές , μάλλον έβλεπαν ανατολικά