What's new

Kérdezz-felelek

ZöldlombLegolas

Active member
Agyaggolyós rendszered van, nem? A golyók közt kap levegőt. Én halál fölöslegesnek tartom beporlasztani a tankba, csak emeli az oldat hőmérsékletét.
0-24 mozogjon táp, vagy elég ha időközönként mozog?

+H2o2 t eddig csak új táp keveréskor, és friss víz hozzáöntéskor raktam hozzá. Ezen kívül is menjen minden nap tápba?

tejföl

Active member
Nálam megy mindig. Gondolkoztam már, hogy időzítőre kéne rakni és óránként kicsit hajtani, de 3w-ot eszik. Nem számottevő a fogyasztása. Viszont amikor már haldoklóban van, hiába helyezed áram alá, néha rá kell lökni kézzel, hogy meginduljon.

Én csak nyáron használok peroxidot. Új oldathoz 3ml/l, naponta 1ml/l adok 3%-ra hígítottból. Télen trichodermát, úgy mehet a biostimulátor is a tankba.

Fene vigye el ezt a rohadt esőt.
Kezdhetek még egy autó kört..
Szerintetek nagyon be fog magosodni? Rudik 20 km-re vannak errefele...
Tapasztalatok?
Köszi

Csudijó

New member
Sziasztok!
Egy érdekes kérdéssel fordulnék hozzátok.Ha már volt téma akkor elnézést.A magok birtoklását,illetve rendelését mennyire büntetik Hunniába? Tételezzük fel,hogy valaki kimegy magért mondjuk Bécsbe,de a visszaúton valamilyen oknál fogva közúti ellenőrzés során a gépjárművet átvizsgálják és megtalálják a magokat.A magok db száma legyen mondjuk 3 és 10 között.Ilyenkor az illető mire számíthat?Leültethetik az embert ezért úgy,hogy büntetlen előéletű?Ugyan ez lenne a kérdésem a rendeléssel kapcsolatban is.

Sajnos (vagy nem sajnos) előbb vagy utóbb szükség lesz rá reumás jellegű tünetek és fájdalmak miatt.A fájdalom csillapítók xart sem érnek.

Last edited:

tejföl

Active member
Van magrendelés topic, azt érdemes átnyálazni. Magok birtoklása otthon asszem előkészületnek minősül. Drogteszt, házkuti, elterelő, felfüggesztett szerintem a nagyon max büntetési tételek. De a magokat álltalában kb 2cm hosszú kis műanyag kémcsőben adják, ezt persze magbankja válogatja. Ha leszeded a címkét ami árulkodó, vagy átrakod egy pakkba, simán el tudod dugni gond nélkül a kocsiban. Pl műszerfal ápoló kendő zacsijába becsúsztatod, magnó mögé, váltó szoknya alá stbstb. Ha nagyon parázol ezen, ott a vonat. Amúgy nem kell itt a magyarázkodás, minket az sem zavar, ha eladod :DDD

Csudijó

New member
Köszi a választ! Isten őrizz hogy kereskedjek.Nincsen szándékomban ilyesmi.Egyszerűen tényleg annyi van,hogy van egy ismerősöm aki reumatikus fájdalomban szenved+elcsúszott csigolyái is vannak fizikai munkák miatt, és rossz nézni ahogy szenved és amiket szokott mesélni.Algopyrint és hasonlókat szed már évek óta,nem sok sikerrel,és egyszerűen elszomorít,hogy itthon még az orvosi kannabiszra sincsen lehetőség.Ezért gondolkodtunk abban,hogy ha úgy adódik a helyzet akkor adunk neki 1 próbát.

És ez lett volna a másik kérdésem,hogy tudnátok ajánlani olyan kannabisz straineket,fajtákat,amik jók lehetnek és akár jól kezelhetik ezeket a reumatikus fájdalmakat és nem annyira csavaró,pszichoaktív hatásúak?

tejföl

Active member
Ne firtassuk a miérteket. Nem akarlak megsérteni, de ez itt senkit nem érdekel. Mi termeszteni vagyunk itt és mindenki azt csinál a végtermékkel amit akar. Az otthoni politikai és szociális viszonyokok mellet szerintem amúgy is mindenki úgy boldogul, ahogy tud... Nem ítélkezünk, nem nézünk csúnyán, csupán szeretjük termeszteni a mi kis növényeinket.

Ha a pszichoaktív nem szempont, én első körben cbd olajjal próbálkoznék. Nem igazán vagyok benne az orvosi vonalban, de amit ajánlani tudok az a swiss fx. Ennek utána jártam, bizonyítottan nem szar, 3mat fizet kettőt kap akció folyamatosan van, igy érdemes rendelni.

tejföl

Active member
Kedves nép! Nagyon halovány mostanában a felhozatal itt a fórumon. Pár hét múlva indítok útnak pár új kört. Strawberry Lemonade - Barney's Farm, Super Lemon Haze - Greenhouse, Wedding Cake – Seed Junkie Genetics, mind floweris klón. Mire lenne igény napó formában?

f2obsession

Active member
Kedves nép! Nagyon halovány mostanában a felhozatal itt a fórumon. Pár hét múlva indítok útnak pár új kört. Strawberry Lemonade - Barney's Farm, Super Lemon Haze - Greenhouse, Wedding Cake – Seed Junkie Genetics, mind floweris klón. Mire lenne igény napó formában?
Egy szavazat a Greenhouse - Super Lemon Haze -re

(Abból klónt is elfogadnék :D)

tejföl

Active member
Én múlthéten rendeltem tőlük, igaz helybe nem haza. Kredit kártya, előre utalás, utánvét opciók vannak.

Netes rendelésnél kiugrik hogy fizess most. Megadtam a kártya adatokat és ment is az utalás.De a bankokban nincsen nyoma,hogy elment volna a pénz. Múlt hónapban is rendeltem tőlük és nem volt még ilyen..

tejföl

Active member
Visszaigazoló mailt kaptál? Nincs topon a busi webshop. Nekem sikerült csak olyan dolgokat rendeltem, amik nincsenek is készleten. Amikor rákérdeztem, hogy miért nem kaptam visszaigazolót mailt, meg hogy akkor most mi van, még nekem hüppögtek, hogy ez komisch. Nincs készleten meg sem kellet volna tudnom rendelni.

Kaptam e-mailt,de nem vissza igazolót.Olyat nem szoktak küldeni.
Csak az adatokat ,hogy hova küldjem a lóvét.
Kicsit most furcsa volt hogy egyből lehet fizetni a oldalon.
Screenshot_20230611_191721_Chrome.jpg

tejföl

Active member
Nem vágom, nekem nincs kredit kártyám. Vagy előre utalással vagy utánvéttel szoktam fizetni, de nekem mindig jön visszaigazoló mail számlával. Dobni kell rájuk egy mailt, munkaidőben elég gyorsan válaszolnak is.

foazegyensuly

Well-known member
monster croppingot hányadik virágzási héten érdemes csinálni 2. héttől ajánlják de mindenhol mást írnak. van valakinek tapasztalata mikor a legideálisabb? elég időigényes szal nem szeretnék szar végeredményt azé kérdemcsak.

Latest posts

Latest posts