What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Kérdezz-felelek

.sunflower

New member
Anno én is gyűjtöttem pollent és magot is. 2 év kihagyás után bedöglött a mag.
Egyébként nincs benne semmi bonyolult a természet teszi a dolgát.

Azt tudtátok, hogy volt aki azért lopta el a Porsche lámpát, hogy termesszen? Erős fény és jó hűtés.

Sziasztok!
Regular magokból nevelt növényeknél hogyan tudom azt megcsinálni,hogy a hím beporozza a lányokat?
A hely micro 40x40x140
2-3 növénnyel indítanék a pici hely miatt,de mivel szuper jóféle genetika, ezért azt akarom,hogy legyenek magjaim.
Köszönöm a segítséget!!😉

foazegyensuly

Well-known member
kell egy hím meg egy női ivarú nővény. tegyük fel te elültetsz 4 et pl és 4 hím akkor ha ültetsz egyik helyett másikat ami nő lesz már virágzási időben nem lesznek összhangban a fiúkkal szal ez az ültetéses módszer h egyszerre nevelsz egy fiút meg lányt nem túl megérős szerintem ha csak nem tudsz 40 et elültetni és szelektálni egymáshoz párokat. Pollent szoktak gyűjteni hímekről és azzal beporozni a már virágzó nőstényt.

ZöldlombLegolas

Active member
Yo!

Mennyire tré a 18 meg a 12 es sátor kiszívását egy t vel össze hozni ? Gyorsabban fog halni a szénszűrő a 18-asból jövő párásabb közeg miatt ?