Gondos kertész
Member
Várod még a csomagot?Én 23 napja várom őket hátha.. köszi az infót
Rendeltél mást is a mag mellé?
Várod még a csomagot?Én 23 napja várom őket hátha.. köszi az infót
Már megjött!Várod még a csomagot?
Rendeltél mást is a mag mellé?
Ha autómatát csinálsz akkor elvan a végéig egy 50l-es potba. (Florimó általános virágföld) Virágzáskor lehet neki nyomni egy kis pk-tMár megjött!
Csak magok igen
Mostmár csak a tápozást kell megoldanom kültérre van esetleg valami jó gondolatod? Végig olvastam már mindent de annyi a választék hogy már nem tudom mi lenne jó.. guanon gondolkozom a plagrontól meg marhatrágya azt annyi.. jó ötlet lenne?
Köszi az infót!Ha autómatát csinálsz akkor elvan a végéig egy 50l-es potba. (Florimó általános virágföld) Virágzáskor lehet neki nyomni egy kis pk-t
WUXAL a legideálisabb szinte mindenhol kapható.
Tegyél be fotót róluk.Üdv
Klónjaim olyanok, mintha revegeltem volna őket, tudjátok, mikor a levelek ilyen hülyén néznek ki, egy levélujj, recék nélkül. Mit b@szhattam el?
Fotót most nem tudok lőni hirtelen. 18 óra fénybe voltak elejétől, 2 hét gyenge fény alatt, kigyökeresedett, ültetés nagyobb cserépbe, majd ment a veg sátorba szintén 18 óra fény alá. A különbség az eddigi metszéseim között annyi volt, hogy most 12be kapcsolás után egy héttel vettem a szárakat. Itt olvastam valakitől, gondoltam kipróbálom.Tegyél be fotót róluk.
Az anya még teljesen veges fázisban volt, mikor a hajtást metszetted?
Napi hány óra fényben történt a gyökereztetés?
Jelenleg napi hány óra fényt kapnak?
Fotót most nem tudok lőni hirtelen. 18 óra fénybe voltak elejétől, 2 hét gyenge fény alatt, kigyökeresedett, ültetés nagyobb cserépbe, majd ment a veg sátorba szintén 18 óra fény alá. A különbség az eddigi metszéseim között annyi volt, hogy most 12be kapcsolás után egy héttel vettem a szárakat. Itt olvastam valakitől, gondoltam kipróbálom.
Ennyi csak a különbség? Ez kb 2-6 mm-es ipari vízműves, az sem jó?nem, a szemcseméret más.
Ohdejo Köszönöm szépen!https://fikesz.com/spl/920102/Aktivszenek hasonlítsd össze, itt van technikai adatlap meg minden szar