What's new

Kérdezz-felelek

f2obsession

Active member
monster croppingot hányadik virágzási héten érdemes csinálni 2. héttől ajánlják de mindenhol mást írnak. van valakinek tapasztalata mikor a legideálisabb? elég időigényes szal nem szeretnék szar végeredményt azé kérdemcsak.
Az a baj, fajtától is nagyon függ, meg körülményektől is. Szerintem szándékosan ne csinálj mostercropot. Metszéssel és/vagy LST-vel jobban jársz. Tényleg nagyon időigényes. Elég az, amikor már bevirágzott növényről veszel klónt (mert mondjuk akkor válik világossá, melyik a keeper, és lusta voltál mindről klónt csinálni még vegben) az is megeredéstől számolva még bő egy hónapig alig fejlődik, aztán persze amikor megindul, már monstercrop lesz. Vagy akár aratás után revegelni a csonkot (na az aztán hónapokba is telhet, mire rendesen vegbe áll, és hajtani kezd)
De egy tudhatóan termős, veges növényt szándékosan összezavarni a monstercropért szerintem nem éri meg. (gyorsabb, és kiszámíthatóbb/kontrollálhatóbb eredményt kapsz normál tréninggel)

Aztán lehet, hogy most nem vagyok objektív mert épp azzal szívok, hogy 2 növénynek adtam 1 hét 12/12-t szexálás céljából, és aztán 3 hét 20/4 után még mindig nem akarnak rendesen vegbe állni, meg terebélyesedni se....

Last edited:

f2obsession

Active member
Azé me azok a mostani dzsender formát követik azt nem tudják eldönteni épp mi

You have no idea...
Az elővirágként produkált calixek már ilyen saláta szerűen kezdenek félig levéllé visszaalakulni. Letéptem kettőt, hogy megsodorgassam az ujjam közt, hátha sejttet majd valamit a várható terpénekről, de zöldborsó illatuk volt, olyan húsos, levél szerű képződményekké váltak. Mindeközben mégis kicseszett sűrűn ágazna szét mindenhol, napi 5-10 hajtáskezdeményt csípkedek le a max 15 centi magas növényekről, hogy kezdjen már végre valami kezelhető, LST-zhető szerkezetet felvenni, mert ha így marad virágzásig, abból valami olyasmi lesz, mint a Te legutóbbi köröd legbizonytalanabb, veg-virág dilemmában meghasadt rémálma :D

Tauberbischofs

Active member
Kedves nép! Nagyon halovány mostanában a felhozatal itt a fórumon. Pár hét múlva indítok útnak pár új kört. Strawberry Lemonade - Barney's Farm, Super Lemon Haze - Greenhouse, Wedding Cake – Seed Junkie Genetics, mind floweris klón. Mire lenne igény napó formában?
A WC engem érdekel, h mit hozol ki belőle.
Nálam böszmenagy lett hosszú ízközökkel. Jól hoz jó minőségben. 11 hét.
Német nyelvű fórumokat olvasol? Melyikeket?

Hello!
1 hét múlva utazom haza Magyarországra autóval Németországból.Vinni szeretnék magammal néhány darab füves sütit.Kérdésem az,hogy esetleg 1 ellenőrzés során lebukhatok-e vele?Nincs fű szaga,tehát jobb a helyzet mintha csak zöldet vinnék magammal.Kutya attól kiszagolja?De lehet túlgondoltam a dolgot.Köszi előre is a válaszokat

foazegyensuly

Well-known member
Hello!
1 hét múlva utazom haza Magyarországra autóval Németországból.Vinni szeretnék magammal néhány darab füves sütit.Kérdésem az,hogy esetleg 1 ellenőrzés során lebukhatok-e vele?Nincs fű szaga,tehát jobb a helyzet mintha csak zöldet vinnék magammal.Kutya attól kiszagolja?De lehet túlgondoltam a dolgot.Köszi előre is a válaszokat
vákumzár.

zozi01

New member
Sziasztok. Első próbálkozásom. Ak47 biogrowshop.sk mag. Kb 4 hete virágzunk és így néz ki most. Mennyi ideig kell még kb hagyni érni? Nem akarok se korán se későn leszedni.

Attachments

• IMG20230707200225.jpg
    IMG20230707200225.jpg
    3.3 MB · Views: 67

denevér

Active member
Kb félúton jarhatsz. A képen elég sok napos részt látok, szal adódik a kérdés, hogy mit keres árnyékban a kender?