jobbhijján de kevesebb n és több p kéne
Az a baj, fajtától is nagyon függ, meg körülményektől is. Szerintem szándékosan ne csinálj mostercropot. Metszéssel és/vagy LST-vel jobban jársz. Tényleg nagyon időigényes. Elég az, amikor már bevirágzott növényről veszel klónt (mert mondjuk akkor válik világossá, melyik a keeper, és lusta voltál mindről klónt csinálni még vegben) az is megeredéstől számolva még bő egy hónapig alig fejlődik, aztán persze amikor megindul, már monstercrop lesz. Vagy akár aratás után revegelni a csonkot (na az aztán hónapokba is telhet, mire rendesen vegbe áll, és hajtani kezd)monster croppingot hányadik virágzási héten érdemes csinálni 2. héttől ajánlják de mindenhol mást írnak. van valakinek tapasztalata mikor a legideálisabb? elég időigényes szal nem szeretnék szar végeredményt azé kérdemcsak.
Azé me azok a mostani dzsender formát követik azt nem tudják eldönteni épp mi
A WC engem érdekel, h mit hozol ki belőle.Kedves nép! Nagyon halovány mostanában a felhozatal itt a fórumon. Pár hét múlva indítok útnak pár új kört. Strawberry Lemonade - Barney's Farm, Super Lemon Haze - Greenhouse, Wedding Cake – Seed Junkie Genetics, mind floweris klón. Mire lenne igény napó formában?
indoor in WC szarjunk rá.A WC engem érdekel, h mit hozol ki belőle.
Nálam böszmenagy lett hosszú ízközökkel. Jól hoz jó minőségben. 11 hét.
Német nyelvű fórumokat olvasol? Melyikeket?
vákumzár.Hello!
1 hét múlva utazom haza Magyarországra autóval Németországból.Vinni szeretnék magammal néhány darab füves sütit.Kérdésem az,hogy esetleg 1 ellenőrzés során lebukhatok-e vele?Nincs fű szaga,tehát jobb a helyzet mintha csak zöldet vinnék magammal.Kutya attól kiszagolja?De lehet túlgondoltam a dolgot.Köszi előre is a válaszokat
Két hétre megyek haza.A kétheti adagomat ha megenném,elég érdekes utazás lenne!Én megenném útközbe szoval nem tudok erre mit irni de szívesen
4 cserép. Nem nevezném még kertnek. Forgalmat úgy értem hogy nálunk járnak általában. Ha máshová teszem akkor meg a szomszéd látja.Pont most volt a hírekbe egy hasonló kert azé forgalom mellett vagány vagy