Kicsit veszélyesebb mint itthon pakolgatni.Értem én de ez így faszkodás mennyé ki a pusztába aztott nemkő pakolgatni
Kicsit veszélyesebb mint itthon pakolgatni.Értem én de ez így faszkodás mennyé ki a pusztába aztott nemkő pakolgatni
az nem a szellőzés miatt van. vagy vmit elbasztál a termesztés során vagy eleve tré a mag. pár képet rakhattál volna hogy jobban értsük mi a pálya.Üdv néktek!
Futtattam egy kört egy olyan helyen, ahol nem volt a legjobb a szellőzés, friss levegőből sem jutott sok az alanyoknak. Kérdésem az lenne, hogy ennyi elég ahhoz, hogy gyenge hatástalan szart termesszek? Külsőre-belsőre olyan, mint mindig, csak egyszerűen nem lehet bejálni tőle.
Kapcsolástól 9 hetes. gypsy az exotictólaz nem a szellőzés miatt van. vagy vmit elbasztál a termesztés során vagy eleve tré a mag. pár képet rakhattál volna hogy jobban értsük mi a pálya.
Szaritottam ki hajszaritoval, teljesen elment a csárszaga meg nem éreztem semmit remélem ha normálisan kiszárad lesz valami.Persze, semmi
Kapcsolástól 9 hetes. gypsy az exotictól
View attachment 18865105
10 hetes. Itt lett vágva.
View attachment 18865106
Korán szedtem esetleg? Egyéb ötlet?
Úgy érted, kint? Lehet, igen.Üdv,
Augusztusban csinál valaki autó kört?
Érdemes még ültetni?
Igen kinti bruce banner auto kor leszÚgy érted, kint? Lehet, igen.
Nem tudom, három hét múlva kérdezd meg újra. Harmadjára is nagyon szívesen megválaszoljuk ugyan azt.Üdv,
Augusztusban csinál valaki autó kört?
Érdemes még ültetni?
Csak egy kis lelkesítésre volt szükségem a továbbiakban...Nem tudom, három hét múlva kérdezd meg újra. Harmadjára is nagyon szívesen megválaszoljuk ugyan azt.