What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Indoor képek gyűjteménye

Dapk

Active member
Veteran
Igen ezeket a genetikakat kutatom es probalom vegigvinni :D ilyen hatast szeretek :D
Az MK ultra valoban hozta amit whip igert ugyhogy gondolom most sem fogok csalodni :D eddig nalam az a top :D

Na akkor még pár tipp ha tetszett az mk ultra

karma-genetics biker-kush-v2-0
karma-genetics-white-og-v2-0
karma-genetics-seeds-headbanger
karma-squad-seeds-roaddawg

og-raskal-seeds white-s1

bodhi-seeds-lotus-larry
bodhi-seeds-dank-sinatra
bodhi-seeds-goji-og
bodhi-seeds-space-monkey
bodhi-seeds-sunshine-daydream

Rezdog chemdog ibl
Rezdog CDD v1.1
Rezdog sour d
Rezdog sssdh -életem legkeményebb "high"-ja egy tuners gyártotta sssdh f2-ben találát csajtól jött -pusztító volt /pedig akkoriban eléggé komoly volt a toleranciám

cannacopia cheese x dc
cannacopia c99 x dc
cannacopia sour d x dc
cannacopia bubba x dc

-meg kb minden ami chemből jön /érdemes válogatni magról

-haverom csinált tavaly magról SensiStar, nagyon nem azt adta amit én csináltam 2008 környékén, de persze ez nem jelent semmit.

Tápozással most mi lesz a helyzet?

iwantmorebuds

Active member
Koszi Dapk! Van itt par amivel mar szemeztem
Biker kush goji og lotus larry mar a listamon volt, koszonom a kiegeszitest ;)
Most kezzel ontozok, szerintem latszik is :D de mar rohadtul unom :D
Ezek klonkent jottek, meglassuk :)

1MM0RT4L

Member
NL CBD

NL CBD

2és fél hete virágzik
picture.php

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
honnan tudjam milyen led... TALÁLTAM :D és különben meg csak 8 v kap nem maximumot még mehet rá kakaó
autonl

Brain.storm

Member
Bubba's Gift. 6. napja 12/12-ben.
Ez az ajándék magból lett. Elég fura egy élőlény, de nekem tetszik. Ilyen vaskos leveleket még nem láttam, és nagyon kicsik rövidek az oldalhajtásai is. Qurva kíváncsi vagyok mit fog produkálni. ZoldOvezet kollégának! ;)
picture.php

picture.php

ZoldOvezet

Active member
Bubba's Gift. 6. napja 12/12-ben.
Ez az ajándék magból lett. Elég fura egy élőlény, de nekem tetszik. Ilyen vaskos leveleket még nem láttam, és nagyon kicsik rövidek az oldalhajtásai is. Qurva kíváncsi vagyok mit fog produkálni. ZoldOvezet kollégának! ;)
View Image
View Image

Hahaha basszus én még el se mertem tenni,de egész szépen néz ki kíváncsi lennék hogy mennyire valódi lehet e az out hozamra a 2-3 kilo :D messzire dobtak a labdat,de ettol fuggetlenul nagyon szep lett brain grat :)

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
teljesen valódi, humboldt county medical kertjeiben simán találsz akkorákat. náluk más kicsit az outdoor garden fogalma mint itt

ZoldOvezet

Active member
Csak hogy ide is bepiszkáljak

Moby Dick Auto day 0,5 :D

'Egy új harcos a hordának' - Gul'Dan

picture.php

Last edited: