What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Indoor képek gyűjteménye

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
albinó kinyiiffant .. elsorvadt.. a másikkal lehet igazad lesz dev... előkerült 1-1 pistil.. de akkor is ocsmány egy valami

ZoldOvezet

Active member
picture.php

De jó lenne egy nagyobb hely :( fáj a szívem kirakni :( remélem agusztusig összejőn a 600w os szettre való :/

EEEeee

Member
Nálam most ez viszi ilyen téren a prímet:

Moby Dick XXL Auto+fem Dinafem, bushdokitól 5ös packból ez az egy ilyet talált ki magának:

:dance013:

:dance013:

Mellette egy dinafem auto+fem Bubba Kush. Egyidősek és max 1-2 nap különbséggel jöttek ki/fel.
4 hetesek+1 nap. :laughing:

Attachments

• 20170427_101209_cleaned12.jpg
    20170427_101209_cleaned12.jpg
    101 KB · Views: 35
  • 20170427_101118_cleaned12.jpg
    20170427_101118_cleaned12.jpg
    63.2 KB · Views: 34
M

Mackosajt

K

kukta

olyan mintha kis sziklevelekből állnának a levelei :D nem gyenge :D
szerintem ne dobd ki ,én kíváncsi lennék mi lesz belőle.

EEEeee

Member
Isten ments hogy kidobjam. Az elmúlt pár év egyik legmozibban kezdődő kislánykája. Mellesleg közelről sassantva rögtön látszik a legfrissebb pár levél már egyértelműen gandzsa jelemzőkben tobzódik. Az első 2-3 hét folyamán még nekem is voltak kétségeim.

Persze kintre már nem fog eljutni, itthon marad ablakban ahol életre töre magát. Lesz amilyen lesz. :watchplant: :smoke:

M

Mackosajt

Isten ments hogy kidobjam. Az elmúlt pár év egyik legmozibban kezdődő kislánykája. Mellesleg közelről sassantva rögtön látszik a legfrissebb pár levél már egyértelműen gandzsa jelemzőkben tobzódik. Az első 2-3 hét folyamán még nekem is voltak kétségeim.

Persze kintre már nem fog eljutni, itthon marad ablakban ahol életre töre magát. Lesz amilyen lesz. :watchplant: :smoke:
De ezt te se írtad komolyan, hogy az kender nem? :D

EEEeee

Member
De ezt te se írtad komolyan, hogy az kender nem? :D

Tennap még voltam olyan naiv és bíztam benne hogy valami szétsokkolódot mutáns lesz belőle de sajnos nem és what_can_there és WHIPEDMEAT mondta a jót.

Sebaj, DP ww-t duplán osztották, ezzel együtt 4 nem jött ki a tervezettből, van utánpótlás bőven szerencsére. :tiphat:

Elnézést a felesleges riadalomkeltésektől, de még nem sok ilyen növényt láttam így kinőni, meg allergológiás sem vagyok rá, így soha nem is volt ilyenhez sok(semmi) közöm eleddig, de mostmár ez is bepótolódott.

Latest posts

Latest posts