What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Indoor képek gyűjteménye

Dapk

Active member
Veteran
Bodhi Blueberry Hashplant

Bodhi Blueberry Hashplant

(bb x 88g13hp)

-illata akár a méz, de semmi bb, termése egész korrekt, virágok meg kőkemények

attachment.php

attachment.php

Attachments

• bbhp-ac-noex.jpg
    bbhp-ac-noex.jpg
    68 KB · Views: 31
  • bbhp-ac-noex2.jpg
    bbhp-ac-noex2.jpg
    51.1 KB · Views: 36

iwantmorebuds

Active member
Volt veluk baj bőven :D nagyjabol egy honapja lehet nalam szerintem. Vagy lehet annyi sincs, az albumomba van a klonokrol kep az az nap lett feltotve mikor hoztam ha erdekel, en most lusta vagyok :D
Osszehasonlitaskepp egyik egyszer toppolva (kepen lathato) masik siman kotozve lett :)
Nem, még nincs átkapcsolva :)

dev.

Well-known member
Bakker, most miattad rendeltem egy ultrahangos párásítót. Ráadásul ugyanolyat.:laughing:

iwantmorebuds

Active member
:D nemrossz, kicsit kicsi a tartaly, nekem nagyjabol 6 orat bir.

Kozben atkapcsoltam :)
Apa kezdődik... :)
picture.php

Eljött az ideje hogy beüzemeljem az autopotokat

hobbi ur

Well-known member
A TD is mestermunka Barátom, jól muzsikált a szándékon kívül sanyarú sors arclcsapásai ellenére is, tisztelet érte!! Már csak ezért is figyelemre méltó :)

what_can_there

Well-known member
A TD is mestermunka Barátom, jól muzsikált a szándékon kívül sanyarú sors arclcsapásai ellenére is, tisztelet érte!! Már csak ezért is figyelemre méltó :)

Jo volt az, csak picik maradtak, mert keson mentek ki. Ugy tapasztalom, hogy termeszetes feny mellett csak az aprilis vege es junius vege kozott inditott autok erik el a nagyobb meretet, a tul korai, vagy tul kesoi vetes nalam is bokameretu novenyek ad. Majus eleji inditassal, laza talajban, ki lehet hozni beloluk az 50g/to atlagot magrol is. Az a noveny a kepen 60 grammot adott.

Dapk

Active member
Veteran
Jo volt az, csak picik maradtak, mert keson mentek ki. Ugy tapasztalom, hogy termeszetes feny mellett csak az aprilis vege es junius vege kozott inditott autok erik el a nagyobb meretet, a tul korai, vagy tul kesoi vetes nalam is bokameretu novenyek ad. Majus eleji inditassal, laza talajban, ki lehet hozni beloluk az 50g/to atlagot magrol is. Az a noveny a kepen 60 grammot adott.
Ez nagyon így van, én TD-vel és StarR-el toltam egy idényt és nagyon szép eredményeket hoztak -csak kurva odafigyelős

hobbi ur

Well-known member
én azt gondolom nagyon szeretnék még egyszer megpróbálni tdt odakint. tavaly nagyon szemét év lett, kikerült 16tő 12-4 külön kertbe, 4 kula lett csapnivaló taknyosidőben elvégzett talajmunka miatt, 4et kibaszott valami üregi kula, 3 gombának hasalt le, megint 3at őz baszott agyon, 2-t meg csak elloptak a végén, jó vastag lefűrészelt szártövet hagyva hátra aszittem rívok. sokpézoda.

what_can_there

Well-known member
Szipek, mint mindig.

Egyszer regen a koliban megkinaltam par drogos arcot a sajat szuretelesu Sensi Starral. A cigi utan hamar eltuntek a gyerekek, allitolag a szobajukban "buliztak" reggelig. Onnantol fogva maguk kozott csak ugy hivtak: "a gyilkos". ;)

iwantmorebuds

Active member
Igen ezeket a genetikakat kutatom es probalom vegigvinni :D ilyen hatast szeretek :D
Az MK ultra valoban hozta amit whip igert ugyhogy gondolom most sem fogok csalodni :D eddig nalam az a top :D