What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Indoor képek gyűjteménye

KovKris

Member
:tiphat:Szia,új vagyok még és gyűjtöm az infót hogy később "okosabb" lehessek...nézegettem én is ezt a modellt és megmondom őszintén az irreálisan alacsony ára elbizonytalanitott (ebay.: kb. 20-25e Ft.) , tudnál róla némi infóval szolgálni hogy mennyire hatékony, bevált-e, van vagy volt e valami hibája, mekkora a havi fogyasztása, hangos-e, mekkora hozamra lehet számítani(tudom nem csak ezen múlik de úgy hozzávetőlegesen)? Nagyon hálás lennék a válaszodért! Üdvözlet :tiphat:

hobbi ur

Well-known member
szép badok kedves Immortál Úr, már jobban indul a napom, hogy ilyeneket láttam :)
átélve miben is másabb a cbd high, mint a thc high?

ZoldOvezet

Active member
OG fem-Trio Day 19. day magról

picture.php

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
bajod, max neked van :D annak nincsen. hps + ultrahangos pára a színkavalkád, csak neked..

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
ezt akkor mondom meg, ha nem kapok kárpótlást a cégtől , aki csinálta...
tiszta szégyen 10 -es csomagból már kettő alaphangon kuka.. amiből az egyik kajak elbassza az egész kertet, ha nincs időben kibaszva, és ha ki is van buktál egy rakat befektetést, a faszom mag miatt..