What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Indoor képek gyűjteménye

Dapk

Active member
Veteran
No hát akkor Krombro févörít

Dutchgrown - Killer Queen Redux legindicasabb fenoja (g13) 38nap 12/12-ben és igazából 45-on lehetne szedni, de az igazi fasza hatáshoz azért a 60-70nap érdemes -mindenesetre 45napra a virág kész

attachment.php

Attachments

• kqr-g13-exp.jpg
    kqr-g13-exp.jpg
    91.3 KB · Views: 30

Medicropper117

Active member
Megprobalkozunk vele meg1x. Sagarmatha-Trainwreck/DP-Orange. Szerencsetleneknek van minden bajuk mert csak a tartályba mártogattam őket mikor volt kedvem vagy eszembe jutott:laughing:

Attachments

• 506290365.325314public.jpg
    506290365.325314public.jpg
    51.2 KB · Views: 23

what_can_there

Well-known member
Dp orange-t megneznem skunkkal side by side, nagyon reg volt narancsom, outdoorban.

Kromebro lajksz disz. Jo lehet az a Killah Kviin, szeretem a G13-ast, egy idoben csak az ment, de aztan jott egy masik szerelem, a chunk.

Dapk

Active member
Veteran
Hát igen a dc az dc, de a kqr-ben az a csoda mikor megszagolod, az valami frenetikus -trópusi gyümölcsturmix + rózsa. Sajnos nem nagyon sikerült ezt a fenot rendesen megfognom még magban, a kqr fiúk mind eltolták c99 irányba, most a bbhp-val próbálkozok, hátha (bbhp= bb x 88g13hp). Mondjuk a vége úgy is az lesz, hogy generációról generációra megbaszatom a saját anyával, oszt bx

Amúgy jelentem mindenkinek akinek magot igértem tavaszra az egyik ddc99 x ll magról nőt kislány tököt növesztett és el is engedte a gecit, szóval nem tudom garantálni a magok minőségét -ettől függetlenül küldöm aki kéri... Kurva csalódott vagyok, kezdhetem ez a porzást előről...

Dapk

Active member
Veteran
Sad Samurai 48 napja 12-ben

attachment.php

attachment.php

attachment.php

:tiphat:

Attachments

• sadsam48.2.jpg
    sadsam48.2.jpg
    87.4 KB · Views: 26
  • sadsam48-2.2.jpg
    sadsam48-2.2.jpg
    92 KB · Views: 27
  • sadsam48-4.2.jpg
    sadsam48-4.2.jpg
    81 KB · Views: 29

Dapk

Active member
Veteran
seedsman ww -fem 47 napon készült a kép

attachment.php

Attachments

• ww47-noex.jpg
    ww47-noex.jpg
    86.1 KB · Views: 39

Dapk

Active member
Veteran
Edes jo uram atyam...:| ha csak a tetejebe beleszagulhatnak xD
Köszi!
Amúgy nagyon tudom ajánlani -habár szívni még nem szívtam, de faszán gyantás, jól terem és kurva fincsi menta-citrus-ananász illata van /3 magból 2 feno jött, de egyik se szarabb ennél, viszont erről tudok csak épkézláb képet csinálni

iwantmorebuds

Active member
Szép ez a ww :)
Plusz ha valaki seedsman straint indit es ugygondolja leis naplozná az ne felejtse el a 2017es seedsman contestet!

what_can_there

Well-known member
Nekem seedsmantol nl volt, meg afghani, de mindegyik pocsek volt, azota annyira nem eroltettem oket. Az a ww viszont tenyleg szep. Itt az enyem, TD autofem, kb. 5 hete viragzik, meg van neki hatra 3-4.

picture.php

Dapk

Active member
Veteran
Nekem seedsmantol nl volt, meg afghani, de mindegyik pocsek volt, azota annyira nem eroltettem oket. Az a ww viszont tenyleg szep. Itt az enyem, TD autofem, kb. 5 hete viragzik, meg van neki hatra 3-4.

View Image

Hát nekem se volt túl sok bizalmam benne, de úgy voltam vele, hogy ha már ajándék akkor elrakom maximum kibaszom ha csak a hejet foglalja. Szerencsére mind a 3 brutális termést hoz, szóval boldog vagyok :D
Ez a TD, hogy lett? Mi volt az apa?

Nokedlis

Member

Cookies Kush Barney, 12/12-ben a 65. napon.
Kételyek közt vagyok leszedjem-e, a cég 56 napot mond. 5 hétig vegeltem már bőven mutatta a nemét mikor átkapcsoltam 12/12-re a fényt. egy hete lebarnult kb a bibeszálak 70- százaléka, csakhogy flush után két nappal újra megjelent rengeteg fehér szál bár szemmel láthatóan nem hízik semmit csak kiszálasodott újra, van olyan top amit full ellepte a fehér szál, gyantamirigyet nézve szinte full tejszerű. Szedjem szerintetek? Már szívnám nagyon :)

Medicropper117

Active member
Hát sztem ez már szedhető. Pláne ha már szemmel látható h nem hízik. A képen is borosztyán színű már 1-2 gyantafej. 7végén csapd ki. Addig is vegyél le egy ágat és teszteld be