wildcanthere
Member
ja pl flowery-be, nagyon nyúlánkak döntő többségben, de végül is megvan az előnye, mert félbevághatod vagy háromba akár.
Na ott nem voltam dapk. Plusz a bushdoki melletti zarva volt.
Grow islandrol beszeltem a asik meg nemtom mar mi volt
Konkretan romma voltak egve meg igy osszessegeben ket darabot nemtudtam vna kivalasztani pedig volt boven.
akkor offoljuk tovább a témát, szval pár éve voltam tavasszal és annyi klón volt felhalmozva a polcokon, hogy már alig fért és nagy részük kb 30 centis volt. szerintetek mi lesz azokkal amik elérik azt a magasságot amikor már nem fér be a polcra a neonok alá?
akkor offoljuk tovább a témát, szval pár éve voltam tavasszal és annyi klón volt felhalmozva a polcokon, hogy már alig fért és nagy részük kb 30 centis volt. szerintetek mi lesz azokkal amik elérik azt a magasságot amikor már nem fér be a polcra a neonok alá?
Na ez egész pofás. A hőt mennyire bírja?
jajaja úgy jött hogy vegben nagyon durván "lógatja" a leveléit mint egy szomró fűz a samurai meg a lotus-ból -betéptem aztán röhögtem a szomorú szamurájon oszt így jött -kozsó nagy királyEz lett a neve buhus? Kemééény..
lehet levirágoztatják valahol vagy lehet valaki átveszi akciósan. csak nem dobják ki...Mi lenne? Visszavágják klónnak
Nem akarok geci lenni, szép az a növény meg minden de hidróban nem is várnék kevesebb gyantát
-vakuval- avagy elmehet a GG4 a picsába