What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Indoor képek gyűjteménye

Dapk

Active member
Veteran
én Floweryből hoztam ezt azt és mindig patent volt minden -mondjuk nem 2db-ot meg régebről ismernek, de nem hiszem, hogy ez lenne az oka...
Mindenesetre nekem eddig FF-vel nem volt bajom.

akkor offoljuk tovább a témát, szval pár éve voltam tavasszal és annyi klón volt felhalmozva a polcokon, hogy már alig fért és nagy részük kb 30 centis volt. szerintetek mi lesz azokkal amik elérik azt a magasságot amikor már nem fér be a polcra a neonok alá?

C

CrazyKender

Viragzás 6.hetében
/Bigbud,Euforia,Dalehaze/

Attachments

• DSC_0275_unexif.jpg
    DSC_0275_unexif.jpg
    80.1 KB · Views: 31

iwantmorebuds

Active member
Na ott nem voltam dapk. Plusz a bushdoki melletti zarva volt.
Grow islandrol beszeltem a asik meg nemtom mar mi volt :D
Konkretan romma voltak egve meg igy osszessegeben ket darabot nemtudtam vna kivalasztani pedig volt boven.

Dapk

Active member
Veteran
Na ott nem voltam dapk. Plusz a bushdoki melletti zarva volt.
Grow islandrol beszeltem a asik meg nemtom mar mi volt
Konkretan romma voltak egve meg igy osszessegeben ket darabot nemtudtam vna kivalasztani pedig volt boven.

Az szép! -nem értem én ezt, miből állna kidobni őket és újjat vágni...?

akkor offoljuk tovább a témát, szval pár éve voltam tavasszal és annyi klón volt felhalmozva a polcokon, hogy már alig fért és nagy részük kb 30 centis volt. szerintetek mi lesz azokkal amik elérik azt a magasságot amikor már nem fér be a polcra a neonok alá?

hála isten ilyen nálam még nem volt -mondjuk havert baszták már át úgy, hogy nem volt annyi chronic amiennyit kért és bigbud-al pótólták, hogy ugyan már jó lesz az is úgy se veszi észre, de egy pár darab dugvány esetén még nem kaptam szart sose -eddig....

Medicropper117

Active member

Mi lenne? Visszavágják klónnak:D

Dapk

Active member
Veteran
Hogy ne csak offoljak

Sad Samurai (91krypt f2 x Lotus Larry f3) 34 napja 12-ben

attachment.php

Attachments

• sadsam-exp2.jpg
    sadsam-exp2.jpg
    83.1 KB · Views: 28

Dapk

Active member
Veteran
Nagyrészt 30 fok van 40%rh-val -most volt egy hírtelen 35 fok 35%rh és különösebb baja nincs. A csúcsát még az elején megégettem de az is rendbe jött mostanra csak nem volt vaku így a tetejét hps alatt nem tudtam fotózni. Holnap lövök vakuval egyet azon talán jobban kijön a virág -elbaszott büdös is, nagyon erős szúrós szaga van. Kurva kíváncsi leszek a végeredményre, persze elfogult vagyok :D Illetve 1x besokaltam a táppal 1-2 napra de jelentősebb probléma nincs és minden bír rendesen. 91kryptnél jóval emberibb kezelhetőbb a testalkata, larry-nél meg tömörebb és büdösebb a virágja -ami szintén nagyon szúrós szagú de citrusosabb. Meglátjuk, nagyon bizakodok!

Dapk

Active member
Veteran
Ez lett a neve buhus? :D Kemééény..:D
jajaja úgy jött hogy vegben nagyon durván "lógatja" a leveléit mint egy szomró fűz a samurai meg a lotus-ból -betéptem aztán röhögtem a szomorú szamurájon oszt így jött :D -kozsó nagy király

Dapk

Active member
Veteran
Sad Samurai

Sad Samurai

-vakuval- avagy elmehet a GG4 a picsába :D

attachment.php

attachment.php

Attachments

• sadsamexp3-noex.jpg
    sadsamexp3-noex.jpg
    96.1 KB · Views: 23
  • sadsambud.jpg
    sadsambud.jpg
    111.1 KB · Views: 32

Dapk

Active member
Veteran
ww

ww

seedsman fem ww 35nap

Asszem megvan az új nagytermőm

attachment.php

Attachments

• ww-exp-noex.jpg
    ww-exp-noex.jpg
    77.3 KB · Views: 26

Dapk

Active member
Veteran
ízét nem tudom majd úgy 30nap múlva ha kész :) Szagra gázolaj, szúrós fenyő, lime, meg oldószer /kicsit mint a szipu :D/ Nagyon erős és igazából inkább kellemetlenül orrfacsaró, karcos.

edit: ez egy teszt amúgy ebből tehát most próbálom én is először, 3magból 2 lány 1 fiú a második lányt késöbb indítottam -nagyjából 12-ben így azt most kezdi csak mutatni magát igazán....