What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

[InDoor] Eustachy & Jego ziomek :)

Eustachy_

Member
Zamówiliśmy ten programator.

Mamy problem, nagieliśmy ją bardziej i w jednym miejscu wygląda łodyga na takie poważne złamanie, to się zrośnie ? :badday: czarna seria trwa...

57fun

Member
a bylo trzeba zrobic klony....a teraz to nie wieadomo bo niewidzimy tego..ale jesli sie nie rozerwala za mocno to sie zrośnie ale jesli nie to przykro mi :[

Eustachy_

Member
57fun said:
a bylo trzeba zrobic klony....a teraz to nie wieadomo bo niewidzimy tego..ale jesli sie nie rozerwala za mocno to sie zrośnie ale jesli nie to przykro mi :[

wygląda na tak jakby złamanie otwarte z jednej strony...

jutro postaram się o fotki...

G

Guest

Wg mnie, nawet jeśli czubek pójdzie się jebać to roślinka rozkrzaczy się Wam ładnie. Będzie dobrze.

hehe nio teraz to daliscie czadu ladnie zlamane :) jak roslinka jest w dobrym stanie to za jakis tydzien moze powstac tam zgrubienie jesli nie to bedzie schnac i dol rozkrzaczy sie ladnie ... Bedzie dobrze nie ma co sie obawiac :)

Pozdro 600

Eustachy_

Member
Korlic said:
:| To macie słabo... Jedyną opcje którą rozmyśliłem dla was jest to:
http://allegro.pl/item164819499_programator_czasowy_nowy_gwara_fra_vat.html

Programatory cyfrowe mają wbudowane zasilanie, więc pracuje niezależnie od waszego gniazdka :p Na 99,9% pomoże :}

Chwała Ci za to, działa, włączył się, rano okaże się czy się wyłączy :badday:

Porobiło się sporo nowych szczytów, głównie poniżej tego złamania, kiedy Ona zacznie kwitnąć ? Jakie są pierwsze kroki kwitnięcia? :)

Esc

New member
Calkiem spoko roslinka, zdjecia troche slabe i nie widac dokladnie ale wyglada na zdrowa z tego co wiem to pierwsza twoja taka uprawa tak wiec dobrze to wyglada jak na pierwszy raz przełączyles ja juz na 12/12 ?? :lurk: :wave:

Eustachy_

Member
Esc said:
Calkiem spoko roslinka, zdjecia troche slabe i nie widac dokladnie ale wyglada na zdrowa z tego co wiem to pierwsza twoja taka uprawa tak wiec dobrze to wyglada jak na pierwszy raz przełączyles ja juz na 12/12 ?? :lurk: :wave:

Już 2 tygodnie gdzies

Esc said:
przełączyles ja juz na 12/12 ??
przeciez widac na fotce ze tak :D
17218IM000862.JPG

Latest posts

Latest posts