What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

[InDoor] Eustachy & Jego ziomek :)

Eustachy_

Member
10 marzec

Fotki są przed podwiązaniem, aktualnie są już podwiązane, fotki za klika dni.

Proszę o opinie, dobrze wszystko kwitnie? Ile tak na Wasze oko musi jeszcze posiedzieć pod lampami :D?
:joint:

G

Guest

Domyslem sie, ze zamierzasz trzymac krzaczki na flo, do samego konca pod swietlowkami? Jestem bardzo ciekaw efektow takiego experymentu hehe :bat:

G

Guest

ja tez jestem ciekaw tego fascynujacego experymentu - krzaki na flo pod swietlowkami jeeee :D czyz to nie zadziwiajace
powodzonka

:abduct:

Tomu

Well-known member
Veteran
No jeszcze gdyby tam był jeden krzaczek LR to moze to światło by starczyło :pointlaug cienkie zbiory widze będą.

bialy_mis

Member
Mnie to akurat wcale nie dziwi. Pod kompaktami można uzyskać bardzo zadowalające efekty. Gdyby lepiej poprowadzić trening mogłaby się wcale nie wyciągnąć.

Tak sobie patrzę na zdjęcie i rzuciła mi się w oczy jedna sprawa. Widzę, że poświęcasz szczególną uwagę tylko tym najwyższym łodygom. Powinienes tak zrobić by cała roślina była w jednym poziomie wtedy uzyskałbyś o wiele większy plon. Zauważ, że górne kwiaty są w odległości 5cm a dolne pewnie około 50cm. Pewnie teraz już nie dasz rady tak jej ponaginać ale spróbuj przynajmniej zmniejszyć choć troszkę ten dystans od dolnych kwiatów do kompaktów.

Eustachy_

Member
a pod hpsami szybciej kwitnie? Zastanawiamy się nad kupnem jakiejś lampy hps na przyszłą hodowlę, tylko nie wiemy czy na naszym prądzie w piwnicy to się w ogóle uruchomi...

bialy_mis

Member
Hehehe... a co wy macie jakiś inny prąd? Jeżeli kompakty działają, inne urządzenia też, to HPS będzie działał.

Prąd zmienny 230V... możecie mieć najwyżej 24V ale w takim wypadku kompakty by nie działały.

sairu

Member
Eustachy_ said:
a pod hpsami szybciej kwitnie? Zastanawiamy się nad kupnem jakiejś lampy hps na przyszłą hodowlę, tylko nie wiemy czy na naszym prądzie w piwnicy to się w ogóle uruchomi...

nie kwitnie szybciej pod hps tylko kwitnie obficiej :)

Eustachy_

Member
Panowie pojawił się zapach - pomarańczy oO

Szczytów jest dużo, widać jak thc w postaci kryształków na liściach się osadza.

Co za odmiana ma zapach pomarańczy? :D

bogusik2

Member
Nikt Ci tego nie powie hehe Ziolko moze mieć zapach, gumy do żucia, oleju napędowego, owoców a nawet zmieniać go w miare rozwoju, poźniej suszenia i curringu :D To magia własnego ziolka ;) hehe pzdr

E: Grunwald ciekawe czy dil z takim zielskiem długo by pociągnol :D hyhy

Last edited:
G

Guest

No i jeszcze może być zapach kociego moczu zmieszanego ze starymi skarpetami mojego szwagra hehehe :D