What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

[InDoor] Eustachy & Jego ziomek :)

G

Guest

Wlasnie, wlasnie, wlasnie.... ktory to tydzien kwitnienia? Bo jezeli maja jeszcze spuchnac, to kozak z ciebie ^^

Eustachy_

Member
A huj, utniemy dziś topka małego i damy na odbłyśnik od góry, myślę że do soboty wyschnie...;) tzn się ususzy...

A który tydzień? Sam już nie wiem...

Eustachy_

Member
No i słowo stało się ciałem

Top suszył się 30 godzin, najpierw butla czysta a potem lolo z tytexem!

Jest gitara stan zajebisty! Smak ok!

G

Guest

eustachy: ptrzeciez to jeszcze z miesiac powinno dochodzic albo lepiej !!?? szkoda materialu, teraz daj im PK, poczekaj az spuchna i za 3 tyg przejdz na wode bez pozywki.

57fun

Member
co jest za PK...?? mojej dziewczynce zostało jakies 3-4 tyg na oko kwitnie od 01.03.07 i kfiatki nie sa zbyt zadowalające. HPS150
pod iloma swietlówkami ją trzymaliście ?

Eustachy_

Member
pod 6.

Roślinka pomału idzie z dymem, czesze pozytywnie!

Zastanawiamy się na drugą turą.

Co polecicie ? Chce coś na seed.pl zamówić z femi.

Wejdą tam dwie rośliny przy LST i FIM?

Eustachy_

Member
Pragnę podziękować wszystkim którzy trzymali kciuki za Nas. Zbiory sumujemy na 3 słoiki (te takie normalne, nie wiem ilu litrowe). Koniec zbiorów był przymusowy. Potrzymaliśmy troszkę jeszcze. Niestety znalazł się właściciel piwnicy, były pies na emeryturze który robił w sprawach narkotykowych, fart że pomyślał i na psy nie przedzwonił, roślinkę wyjebał ale odzyskaliśmy, położył na widoku w piwnicy :woohoo: sprzęt (świetlówki, programatory) dało się odzyskać przez ponowny wjazd do naszej byłej miejscówki. Ogólnie bez przypału. Na razie szukamy nowych pomieszczeń na hodowlę...

Pozdrawiam - temat można zamknąć...

PS. WĘSZĄ SKURWYSYNY, UPRAW SZUKAJĄC!

Korlic

Member
...Słudzy szatana narkotykiem nazywając.
:] I tak macie szczęście że cokolwiek odzyskaliście. Dobra miejscówka to jakiś lasek z dużą ilością słońca :] Jak nadal chcesz Indoora zrobić to pierwsza sprawa przygotuj dobrego boxa. :) Skołuj troche farby białej, jakiś kartonik na 2 roślinki. Obmaluj od środka zamontuj świetlówki, wentylatorek i jedziesz z drugim grow. :] Co do nasion- seed.pl na dobre nasiona femi na sztuki. Kupisz 2 pestki i możesz np. zrobić FIM+ScrOG Wtedy każdy odrościk będzie miał dużo światła i ładnie upuchnie (dobre jest to ponieważ bez treningu rośnie głowny szczyt a na bocznych odrostach rosną mikro topki (jak napuchną to na lufke będzie :} ) A przy scrogu topy rosną równomiernie- są mniejsze ale ogólnie i tak lepiej wyjdziesz. Jak masz jakieś pytania to dawaj tutaj albo na PM :)