What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

[InDoor] Eustachy & Jego ziomek :)

L&M

Member
no kwitnie , ale dużo z tego mieć nie bedziesz:D gratki za wytrzymałość ja bym chyba skapitulował i coś nowego tam wrzucił... powodzenia

Eustachy_

Member
Tak nawiasem, wczoraj urwaliśmy małą topkę, spaliliśmy ją (wcześniej w mikrofali na chwilę suszona) i nic nie poczuliśmy...

HeHeHe eustachy po :
1- nieslyszales ze w mikrofali sie nie suszy??
2 - temp i swiatlo ak jakby ywtracaja thc wiec sie nie dziwie :p
3 - ale musialo miec gowniany smak :D hehe
Narazie nie urywaj ob szkoda :D Napalisz sie jeszcze jak zetniesz wszystko :D
pozdrawiam

Eustachy_

Member
wyczytałem na haszysz.com że można w mikrofali - zresztą a jak że - Polska strona o hodowli = gówno.

A tak nawiasem, jak ususzyć szybko i dobrze :>?

Nieda sie szybko i dobrze :D mozna ususzyc szybko albo dobrze :D
Szybko i dobrze ususzyc to najlepiej polozyc ziolko na szafie np pokoju gdzie jest cieplo... mi sie tak topik suszy w ok 2 - 3 dni....
A szybko to wziasc zawinac ziolo w sreberko i powiesic pod jakas zwykla zarórka... takie ziolo ma ochydny sam i zapach ale jest suche :)
pozdro

G

Guest

Ja suszylem w fifce z duzym cybuchem - wbilem podziabanego topa, pare kosmkow tytexu i podgrzewalem cybuch wmiedzyczasie ciagnac powietrze przez fifke.
sam wyczujesz jak ma byc suche :wink:

G

Guest

Wg mnie jest to, że się nie spaliliście jest jednak nieco niepokojące...

Eustachy_

Member
topek duży nie był, spaliliśmy go z butli. Myślę że ktoś tu powiedział że thc zabija ciepło i światło. A zapach po wyciągnięciu z mikrofali był "ziemniaka" a smak ciężko określić bo z tytexem to poszło w płuca :)

nol

Member
kapitalnym sposobem suszenia jest tylna kieszeń w twoich spodniach. szczyta obłożyć papierem . Po około 24 h szczyt jest suchy zajebiscie sprasowany. 36.6 stopnia robi swoje

Tonny

Member
No powiem ci ze nawet nie podejrzewałem ze urośnie ci cos takiego:)
zawsze to jakas satysfakcja
oby tak dalej,
i jak sprawdzałeś juz moc?

Eustachy_

Member
Tak, teraz rośnie nawet pod 4 albo 5 bo padło parę.

Sprawdzałem moc roślinki 2 tygodnie temu, ususzyliśmy w mikrofali ale nic nie pokopało.

Urwiemy coś dziś i ususzymy nad lampami (na odbłyśniku), dobry to pomysł?

rberciol

Member
nie lepiej jakbyś poczekał do harvesta?:D Będziesz miał więcej, a teraz jak sam widzisz to tylko marnujesz ;)

Azzzzzz

Member
Veteran
Witam, no no ja tez przyznam ze sie nie spodziewalem... :>, dobrze rosnie.
Jesli chcesz probowac to oczywiscie zazekaj do hervestu a najlepiej pamietaj o tym, ze thc i te inne fajne rzeczy zyskuja swoja pelna "moc" dopiero gdzie po 2 tyg od ususzenia !!. Teraz polecam robienie blantow z wysuszonych lisci ( poloz kilka na monitor i po 2 dniach beda do palenia :>, powodzenia