What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

hobbiz hajdzsro

hobbi ur

Well-known member
hahhhahahota
de jólenneugyi
örűnea hobbi
decsak fészobának örűhet
abból egy 0,5g/w kigyühet

hobbiz rájm.

vettem vasat, csinálok bele fém tartórendszert, könnyebb lesz a bánás, ha a cucc lógatva vagyon

hobbi ur

Well-known member
70x70x160 bár úgy emlékszem 90x70x160ra akartam klikkelni:O mindegy majd kivágom az oldalát ollóval, ha kell, de szerintem nem kell. hobbi vásárol.

hobbi ur

Well-known member
itt hájku. fuu olyanok törpénnek.... nemsoká beszámolok. előzetes: kínomban bevetettem tpoldatba kevert (1 spanomtó kapott) biokál01 oldatot. egenszt fungál dizíz. 1 nap eltelt, még élnek

hobbi ur

Well-known member
az úgy volt hogy a trógerhidróban a gyapotkockák bálamadzaggal voltak berögzítve, de mivel a madzagokon spanolni kell, hogy feszesen tartsák a kockákat, hát a kezem ügyébe eső tűzifáról tördeltem le megfelelő vastagságú gallyakat, amiket a madzagba tekerve/ dugdosva feszesre peckeltem a növények gyapotkockáit, mondom jó olcsó lesz. lement már jó pár kör, amikor egyszer pár napja elszabadult odabent a pokol, nem tudom milyen indíttatásból... fogta magát valamelyik jóképű erdészeti korhasztó addig látens állapotban csücsülő gomba és elkezdett szőni :S először felül figyeltem fel rá, hogy fehér mici szőtt be minden nedves részt (így a bélamadzag is kifehéredett), akkor néztem be a nagyjából jól elsötétített tartályba és akkor jötta infarktus, mert belül alien film jellegű volt a szorgos gomba, a zistenfaszára is rászőtte magát, gyökereket megkajálta,stb. úgyhogy a friss tápoldatban pár nap alatt nagy buli lett, fotózni kellett volna. na mondom kész kuka, aztán csak gondolkoztam, hogy nem, kap egy lehetőséget, majd látjuk, lett kétszer alapos fertőtlenítés, biokál bekeverés, biztos amúgy hogy ki kéne dobni az egészet a francba
olyan ez a gomba mint a roma honfitársaink, mikor beindulnak... :D (ezt értem a szaporodásra, bulizásra stb.)

merthogy úgy tűnik, a facsutkákról lépett le a gomba, de lehet bepilinkézett az ablakon, nem tudom, nem vagyok Kalambó

Last edited:

hobbi ur

Well-known member

hobbi szilveszter napi konziliumot kér a kedves kollégáktól, érdekel hogy véleményetek szerint mi ez a nekrózisos jelenség, már egy pár kör óta fló végére lepattognak a levelek, már a fló eleji (bal oldali képen is látni, hogy akkor kezdődnek ezek a diszkomfort tünetek, azután szedegetem folyamat a beteg leveleket, de a végére csak virágzat marad, lepattognak a levelek.) ec 1.5-1,6 max, már régen nincs 1.9 közelében só miatt nyilván nem.

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
ca mg mn ph lokkáút vagyis konkrétan minden mikroelem elérhetetlen ezeknek...
és még egy kis k hiány is felfedezhető
vagy a másik véglet, ha még a ph is jó és minden elem megvan, akkor kérlekalássan van valami vendéged, aki előszeretettel eszi ki a mikroelemet az oldatból, vagy a gyöjkérről vagy a növényből :D legyé kálámbó nyomozzad ki..
vagy csaknorisz és pusztitsdagecibelazegészhelyethintsdfelsóval

Last edited:

hobbi ur

Well-known member
az előírt 1ml/10l mikromix helyett hobbi kb. 25öt helyezett oldatba, lehet az nem tetszett nekik, a gyökerek sem szépek, hiába megy 24be a levegő + még nyár sincs, hogy melegben rothadnának. pont oldatcserés időpont következett úgyhogy visszaraktam az előírt mennyiséget, hozzá kell tenni, hogy szinte folynak szét a gyantától hehhehe csodás íz, illat

hobbi ur

Well-known member
Green Úrnak, ja, kb. 2 hét lehet, már minden bugáába otta va a sárga szőrök, ha még nem is felerészt, de otta vannak

hobbi ur

Well-known member
na, tényleg bő 2 hétre lejöttek, nagyon finomak meg erősek meg minden, az most látható, ha betartod a 10-11-max. 12 napos tápcserét, akkor megduplázódik a termésed. ugyanakkor nagy baj az, hogy az áramot még mindig nem sikerült megcsinálni a lakásban (bő 1 perc a mikróban az 1 pohár kv melegítési ideje?! de ha olyanja van, odapörköl és kifut. nehéz ez.) halad a hobbiszetap átépítés is - csak nagyon lassan