What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

hobbiz hajdzsro

hobbi ur

Well-known member
az a baj hogy úgy rémlik volt némi minimál lilás tónus a kqr internód.-kon, már kicsi kortól. a wr viszont tiszta zöld vót. aztán meg már most megjelentek az első pamacsok, amelyek már határozott illatot produkálnak és abszolút nem gyümölcsös, hanem brutál wr seggszagra hajaz. a haver váltig állítja, ő arról szedte, ami kqrnek volt jelölve. és szerinte nem keveredtek a tag-ek.

Dapk

Active member
Veteran
Akkor majd kiderül, azért a kqr is tud elbaszott undorító rohadásszagú lenni. Nem lősz egy képet a jelenlegi helyzetről? háta megtudom modani neked, hogy esélyese vagy sem -mondjuk króm kintiéről hamarabb megmondanám.
Mindenesetre ami nálam van eléggé kqr-nek tűnik, aztán majd kiderül -mondjuk megjegyzem a műanyag pálcikán fent KQR volt, lent JB, meg WW -röhögtem is hogy ilyet Ero-Senin a vén perverz gonzo csinált utoljára -de nála magyarázható volt azzal, hogy megevett egy kosár gombát klónozás előtt :D

hobbi ur

Well-known member
az anyjába bele má ennek a melegnek, naponta 2x cserélem a jégakkukat, meg hideg vízzel töltöm utána, nagy küszködés van minden szinten. a kisszobába beszorul a levegő aztán nem lehetne kiszorítani

hobbi ur

Well-known member
fejlődő ww-k
wr-jb
wr
tank hőmérséklet

hát jól megszenvedtük a meleget, utolsó pillanatban jött egy kis enyhülés, nagyon fárasztó még a jégakkukkal is törődni, a wr-ek kis tömzsik maradtak, a jb most is túlnő mindenkit, remélem hűtött tankkal ismét ugrik a termésmennyiség/minőség, másra nem tudok gondolni, lehetséges terméscsökkentő indokként
az utolsó képen a klónozó kockák egy új lehetséges felhasználása, szigetelő anyagként :)
a gyökerek most is szarul néznek ki, mint mindig, de küzdök ahogy tudok, bízva abban, hogy jó lesz az.

Dapk

Active member
Veteran
Ez a wr amit kqr-nek hittél? -amúgy én erre levél forma alapján simán azt mondom hogy kqr :D -na majd meglátjuk
Reméljük a legjobbakat!

hobbi ur

Well-known member
most már jó középvirágzásban van, abszolút fajtára jellemző a virágzati forma, illetve megjelent a hajtáscsúcs közeli szárrészen az 1-2 lilás csík. az illatot tekintve gyümölcsösre emlékszem, de ez rohadásszagú :)
meg kicsit terem. mondjuk irtózat volt a nyári meleg, jövőre csinálok helyet a hűvös melléképületben, időhiány miatt nem működött a dolog. na erre a körre valóban beütött a gyökérrohadás, hiába a jégakku meg a nonstop bubi. persze ne csodálkozz hobbi, ha 1 hónapra cseréled a tápoldatot, ráadásul a legszaharább nyári melegben. meg jól meg is égettem a leveleket kannarizóval, pettyesek lettek mint egy dalmátkutya vagy mi. fú ez megint egy sokat szenvedett kör

hobbi ur

Well-known member
igen, na azt meg jól elfelejtettem, köszi, ott van 1 méterre a tank alatt, jól látható helyen basszamme

Dapk

Active member
Veteran
:D :D :D nem te lennél ha ez nem így történt volna :D
Még1x köszi mindent és örök hála, jövőhónapban megpróbálok ránézni én is!

hobbi ur

Well-known member

kis csumpillák lettek, levelek szarrá égve, jól kozmetikáznom kellett, hogy ne égjek le a közösségben, a többit nem vagyok hajlandó lefotózni :)
ledrőőőől álmodika zöreg hobbiiiiiiii, hogynelegyenolyanmeleg

Dapk

Active member
Veteran
no mivel sehogy se tudtam elküldeni pm-ben így háta sikerül

attachment.php

Attachments

• cob.jpg
    cob.jpg
    54.8 KB · Views: 29

Charass

Active member
Ezek cree vagy citizen ledek? Vagy egyik sem? Ha nem gáz egy linket kaphatok pm-ben, hogy az a heatsink honnan lett rendelve?

Dapk

Active member
Veteran
Citizen clu-48 3000K legfrisebb generáció és enyhén túl is lesznek hajtva -így még kerül rá venti is, aztán meglátjuk mit bírnak /190Lumen/watt a cél, 1400mA-n hajtva, de én ehhez hülye vagyok technikai kérdésekkel fordulj máshoz/- és hiába mondom honnan van, onnan te nem tudsz rendelni... -nem magyarország, nem ez a főprofil, csak miattam stb stb stb
Viszont csomó helyen lehet kapni http://www.led-heatsink.com/upload/files/LPF11180-ZHE_Citizen_Citiled_Pin_Fin_LED_Cooler_ø111mm.pdf
Ez alapján megtalálod!

Természtesen itt is mint sok minden másban is, jár az örök és maximális tisztelet tüdőnek!