What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

hobbiz hajdzsro

hobbi ur

Well-known member
én mondjuk már kidobtam mint macskát szarni mert bent hosszabban-nagyobbat termő kell, hely meg nincs, de Neked adnod kéne neki még 1 évet, tud az nagyot és erőset teremni, csakhát 24-ből, meg 18ból jött a klón, outra bizti megzavarodott az időrendje, már azóta visszabillenhetett Nálad

kedves Vlad, nem tudom. valahogy klónból megpróbálunk felszaporítani valamennyit, hely híján valami feminizált anyagot kéne kipakolni, mert nincs nagy tér a válogatáshoz. van ötlet?

what_can_there

Well-known member
Malawi fem? Outban nekem nem volt meg, de foliaban nagyon jo. Aratas november eleje, szerintem neked pont beleferne. A viragzast a skunkkal egyutt kezdi augusztus legvegen, magosodni nem fog.

Klonbol mit szaporitasz?

ZoldOvezet

Active member
Malawi fem? Outban nekem nem volt meg, de foliaban nagyon jo. Aratas november eleje, szerintem neked pont beleferne. A viragzast a skunkkal egyutt kezdi augusztus legvegen, magosodni nem fog.

Klonbol mit szaporitasz?

van egy tippem h klónról white widowwal spekulál ;)

W

wildkender

ez itt az eredeti g13 domináns kqr klón, egyenesen dap-tól (valamikor 2014 körüli a kép):
picture.php

picture.php

szóval azt állítod, hogy nincs keveredés és ezt adtad?

W

wildkender

picture.php

Ez meg az eredeti c99 dominante kqr ugyanabból a körböl. Jó volt ez is nagyon, de a g13 dom pheno különlegesebb összességében.

Le kell tesztelnem akkor a klónyt amit attá möstörségös fény alatt. Meglátjuk ugyanilyen lesz-e.

hobbi ur

Well-known member
az nem ilyen. neten is csak a szindi túlsúlyos képeket lehet látni. (túlsúlyos szindi hahhha)
ja, tegyed mesterséges fény alá, + hűvösbe, hadd liluljon

hobbi ur

Well-known member
kedveskollegák javasoljatok már valami jó 1m3-es , nagyon csendes csőventillátort... olyan 100e körül mozog az ár?

hobbi ur

Well-known member
köszi! kopipészteltem,gugliba, aztán ilyet dobott ki a találatokból, pedig tor mögül icmagozok. érdekes:

Keresési eredmények

TT Silent csőventilátorok - Bodorvent - bodorvent

vents.hu/gen/pro/mod/aru/aru_termek_kiiras_lista.php?i_kat_azo=153

Hang- és hőszigetelt cső közé építhető ventilátor. A ventilátorház kívül műanyag bevonatos acél, a belső oldalon 50 mm zajcsillapító perforációval kialakított kőzetgyapot. A járókerék lapátkialakítása megnövelt légszállítást és nyomásteljesítményt eredményez a sztenderd axiál lapátokhoz képest. A ventilátor 2 ...

TT Silent-M 150 - Bodorvent - bodorvent

vents.hu/gen/pro/mod/aru/aru_termek_kiiras.php?i_ter_azo=1365&i_kat_azo=153
Ár: 54.990 Ft + ÁFA / db. szállítási díj: (1.300 Ft + Áfa), szállítási idő: 2-3 munkanap 30.000.- + Áfa rendelési összeg felett a kiszállítás díjtalan! Érdekel ez a termék! Hang- és hőszigetelt cső közé építhető ventilátor. A ventilátorház kívül műanyag bevonatos acél, a belső oldalon 50 mm zajcsillapító perforációval kialakított ...

DKP 150x150 - Bodorvent - bodorvent

vents.hu/gen/pro/mod/aru/aru_termek_kiiras.php?i_ter_azo=1272&i_kat_azo=136

Ár: 2.330 Ft + ÁFA / db. szállítási díj: (1.300 Ft + Áfa), szállítási idő: 2-3 munkanap 30.000.- + Áfa rendelési összeg felett a kiszállítás díjtalan! Megveszem. Paraméterek. B1 méret: 153 mm; B2 méret: 145 mm; H méret: 156 mm; H1 méret: 153 mm; H2 méret: 145 mm; L méret: 30 mm; B méret: 156 mm; átmérő: 150x150 mm ...

3010 - NA 150-es fix cső 1M - Bodorvent - bodorvent

vents.hu/gen/pro/mod/aru/aru_termek_kiiras.php?i_ter_azo=960&i_kat_azo=106
3010 - NA 150-es fix cső 1M. 3.404 Ft. Ár: 2.680 Ft + ÁFA / db. szállítási díj: (1.300 Ft + Áfa), szállítási idő: 2-3 munkanap 30.000.- + Áfa rendelési összeg felett a kiszállítás díjtalan! Megveszem. Paraméterek. ØD1 méret: 153 mm; L méret: 1000 mm; ØD méret: 150 mm ...

36 - Felfogató elem Na 150 - Bodorvent - bodorvent

vents.hu/gen/pro/mod/aru/aru_termek_kiiras.php?i_ter_azo=1021&i_kat_azo=111

36 - Felfogató elem Na 150. 699 Ft. Ár: 550 Ft + ÁFA / db. szállítási díj: (1.300 Ft + Áfa), szállítási idő: 2-3 munkanap 30.000.- + Áfa rendelési összeg felett a kiszállítás díjtalan! Megveszem. Paraméterek. a méret: 163 mm; b méret: 20 mm; ØD méret: 153 mm ...

hobbiz hajdzsro - Page 32 - Beltéri termesztés - International ...

https://www.icmag.com/ic/showthread.php?p=8237676

2018. márc. 19. - 4 hozzászólás - ‎2 szerző
Old 03-28-2018, 06:23 PM. WHIPEDMEAT. Modortalan. WHIPEDMEAT's Avatar. Join Date: Apr 2009. Posts: 1,835. WHIPEDMEAT has disabled reputation. 2x annyi mint a sima https://vents.hu/gen/pro/mod/aru/aru_...?i_kat_azo=153. WHIPEDMEAT is online now ...

hobbi ur

Well-known member
:O ?
szemrevételeztem ma a a libákat és úgy gondolom, indítom is tisztítókúrát... e körben az volt a fő tapasztalat, holgy elfelejtettem a túlvegelt növényekre rádobni az uborkahálót ezért eléggé megroskadtak a virágsúlytól így a végére éljen!

hobbi ur

Well-known member
köszi! kopipészteltem,gugliba, aztán ilyet dobott ki a találatokból, pedig tor mögül icmagozok. érdekes:

Keresési eredmények

TT Silent csőventilátorok - Bodorvent - bodorvent

vents.hu/gen/pro/mod/aru/aru_termek_kiiras_lista.php?i_kat_azo=153

Hang- és hőszigetelt cső közé építhető ventilátor. A ventilátorház kívül műanyag bevonatos acél, a belső oldalon 50 mm zajcsillapító perforációval kialakított kőzetgyapot. A járókerék lapátkialakítása megnövelt légszállítást és nyomásteljesítményt eredményez a sztenderd axiál lapátokhoz képest. A ventilátor 2 ...

TT Silent-M 150 - Bodorvent - bodorvent

vents.hu/gen/pro/mod/aru/aru_termek_kiiras.php?i_ter_azo=1365&i_kat_azo=153
Ár: 54.990 Ft + ÁFA / db. szállítási díj: (1.300 Ft + Áfa), szállítási idő: 2-3 munkanap 30.000.- + Áfa rendelési összeg felett a kiszállítás díjtalan! Érdekel ez a termék! Hang- és hőszigetelt cső közé építhető ventilátor. A ventilátorház kívül műanyag bevonatos acél, a belső oldalon 50 mm zajcsillapító perforációval kialakított ...

DKP 150x150 - Bodorvent - bodorvent

vents.hu/gen/pro/mod/aru/aru_termek_kiiras.php?i_ter_azo=1272&i_kat_azo=136

Ár: 2.330 Ft + ÁFA / db. szállítási díj: (1.300 Ft + Áfa), szállítási idő: 2-3 munkanap 30.000.- + Áfa rendelési összeg felett a kiszállítás díjtalan! Megveszem. Paraméterek. B1 méret: 153 mm; B2 méret: 145 mm; H méret: 156 mm; H1 méret: 153 mm; H2 méret: 145 mm; L méret: 30 mm; B méret: 156 mm; átmérő: 150x150 mm ...

3010 - NA 150-es fix cső 1M - Bodorvent - bodorvent

vents.hu/gen/pro/mod/aru/aru_termek_kiiras.php?i_ter_azo=960&i_kat_azo=106
3010 - NA 150-es fix cső 1M. 3.404 Ft. Ár: 2.680 Ft + ÁFA / db. szállítási díj: (1.300 Ft + Áfa), szállítási idő: 2-3 munkanap 30.000.- + Áfa rendelési összeg felett a kiszállítás díjtalan! Megveszem. Paraméterek. ØD1 méret: 153 mm; L méret: 1000 mm; ØD méret: 150 mm ...

36 - Felfogató elem Na 150 - Bodorvent - bodorvent

vents.hu/gen/pro/mod/aru/aru_termek_kiiras.php?i_ter_azo=1021&i_kat_azo=111

36 - Felfogató elem Na 150. 699 Ft. Ár: 550 Ft + ÁFA / db. szállítási díj: (1.300 Ft + Áfa), szállítási idő: 2-3 munkanap 30.000.- + Áfa rendelési összeg felett a kiszállítás díjtalan! Megveszem. Paraméterek. a méret: 163 mm; b méret: 20 mm; ØD méret: 153 mm ...

hobbiz hajdzsro - Page 32 - Beltéri termesztés - International ...

https://www.icmag.com/ic/showthread.php?p=8237676

2018. márc. 19. - 4 hozzászólás - ‎2 szerző
Old 03-28-2018, 06:23 PM. WHIPEDMEAT. Modortalan. WHIPEDMEAT's Avatar. Join Date: Apr 2009. Posts: 1,835. WHIPEDMEAT has disabled reputation. 2x annyi mint a sima https://vents.hu/gen/pro/mod/aru/aru_...?i_kat_azo=153. WHIPEDMEAT is online now ...

ezt azért másoltam be mert érdekes, hogy a ventillátorra rákeresve az icmagos fenti hobbiz hajdzsro említést dobta a kereső... ? reklám a hobbinak hahahaha

hobbi ur

Well-known member
Kedves Kertész Urak, megfőtt/füstölődött húsvétra a kötözött sonka, ez alkalomból kívánok Nektek boldog húsvétot, illetve, hogy az év hátralevő részére LEGYEN TELE KÖTÖZÖTT SONKÁVAL A KAMARÁTOK!!! MEG PANCSOLT SZESSZEL!

Latest posts

Latest posts