What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

hobbiz hajdzsro

hobbi ur

Well-known member
annyira boldog vagyok ho el nem lehet mondani, érezhetően hűvösebb van a helységben, remélem, hogy a jégakkuzással (vagy anélkül?) együtt jó lesz a hőmérséklet nyáron. hogy legyen erő is a puffasztott rizsben. szar volt azt megélni, hogy a nagy melegben gyengefű terem

a 4ledes csillárba 1400mA megy vagy mi

Varázsló Úr, az előbb megmértem, 13 óra után 47 fokosak a bordák a kettes veges fényen.
vajon mennyire engedhetem őket közel? a veg alatt 20, a virágzó alatt 15cm-re vannak a fények. úgy érzem mehetne lejjebb.

a veges tankot az előző kísérleten felbátorodva 10-30-20assal indítottam el a ferti4 (6-14-3) helyett, több benne a foszfor, azt remélném hogy ez jobban serkenti a gyökértömeg képzést. ha nem jó, azonnal visszaváltok. lehet gyengébben kell adagolni, a 10-30-20 nagyobb anyagmennyiséget feltételez ugyanakkora anyagtömegnél ezé erősebb, javítsatok ki

Last edited:

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
na és ? az oldat töménységét EC vel méred, nem az oldott anyagok aránya számít 10-10-10- ből is tudsz 0.5 EC töményet és 11-22-33 arányút is be tudod állítani 0.kilenczvenkettőmilliSiemensre

hobbi ur

Well-known member
jesz, disz pószt waz helpful! sókoncentrációügyileg. ellenben azonos térfogatban több lesz a foszfor. attól tartok kicsit. kiderül

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
ha több az nem baj, a baj akkor kezdődik, mikor a fejlődéshez szükséges elemek közül az egyik korlátozza a másik felhasználhatóságát, mint azt jól megfigyelhettúk a kérdezz felelek hordóin :D
szóval ezért kellene az ötféle hordót kitalálni vagy legalább megkeresni XD, valaki már biztos megcsinálta az elemzést

Dapk

Active member
Veteran
annyira boldog vagyok ho el nem lehet mondani, érezhetően hűvösebb van a helységben, remélem, hogy a jégakkuzással (vagy anélkül?) együtt jó lesz a hőmérséklet nyáron. hogy legyen erő is a puffasztott rizsben. szar volt azt megélni, hogy a nagy melegben gyengefű terem

a 4ledes csillárba 1400mA megy vagy mi

Varázsló Úr, az előbb megmértem, 13 óra után 47 fokosak a bordák a kettes veges fényen.
vajon mennyire engedhetem őket közel? a veg alatt 20, a virágzó alatt 15cm-re vannak a fények. úgy érzem mehetne lejjebb.
te fingom nincs :D -de mivel a led nem "szor" olyan jól, így inkább nem raknám közelebb

Örülök hogy tetszik, alig várom hogy a saját is meglegyen

hobbi ur

Well-known member
nahát milyen szembetűnő a hps-ek levegőt szárító hatása: mikor a két 250-es volt bent, 35 körül mozgott a pára, most a ledekkel ez 50. ugyanannyit mennek a ventillátorok.

Dapk

Active member
Veteran
Hát testvérem ahogy a szerencsédet ismerem, most meg küzdhetsz majd a penésszel :D :D
Amúgy mit látsz, milyen a fejlődés üteme?

hobbi ur

Well-known member
azt hiszem szedem elő valahonnan a nagy ufóventillátort és bekötöm rá a két szekrényt

tisztes fejlődési ütemet látok!, a gyökerek ugyanakkor sajnos megint barnulgatnak pedig átkezeltem a berendezést peroxiddal (20ml/l). adhatnátok tanácsot higiénia ügyileg, mivel és hogy fertőtlenítsek?

Dapk

Active member
Veteran
Ha az oldathőmérséglet jó akkor a napi szintű h2o2-t jaaslom kalapos recept szerint /de akkor tényleg minden nap/ Illetve a légpumpa mérete /minimum 0.5L/perc 1L-es tarályhoz de 1.5L/perc /1L még jobb
Hajráhajrá

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
fekete -fehér fólia ? mylar ? akár vágj egy kamion ponyvájából egy darabot ? ne adjon helyet semminek, ami megélhet benne rajta hordozója lehet, ahogy a fa is

Charass

Active member
A modortalan úrnak igaza van! :D Fekete-fehér, vagy csak simán vastag fehér fóliát rá! A fekete anyaggal letakart tank, csak mégjobban szívja magába a lámpa hőjét!

Tuti, hogy higénia para van ott? Hobbi mester, az oldat szintjét csökkented ahogy nő a gyökérszerkezet? Nekem ez bevált! A kezdeti ~18 liter helyett már jó ha 7,5 litert öntök bele a tankba cserekor!

Na meg a pumpa. Ahoz már egész régóta nyomod, hogy alul legyen méretezve, szóval nem erre célzok. Inkább az elhelyezésére. Nem lehet, hogy túl meleg levegőt tol be az oldatba, és csak melegíti azt?

A fakeretet én is kivenném, paráznék miatta a penésztől!

Én ennyit tudok hozzátenni az ötleteléshez, túl nagy hülyeséget csak nem mondtam. :D

hobbi ur

Well-known member

nagyon különlegesek ezek a kobok. egész fura és jó érzés már csak belépni is, úgy, hogy nincs szaharai hps meleg.... a másik dolog meg h. kb egy héttel ezelőtt már megcsillantak itt ott a fejlődő bugák a fényben (gyanta miatt), ennyire korán ez még nem volt jellemző

Last edited:

hobbi ur

Well-known member
A modortalan úrnak igaza van! :D Fekete-fehér, vagy csak simán vastag fehér fóliát rá! A fekete anyaggal letakart tank, csak mégjobban szívja magába a lámpa hőjét!

Tuti, hogy higénia para van ott? Hobbi mester, az oldat szintjét csökkented ahogy nő a gyökérszerkezet? Nekem ez bevált! A kezdeti ~18 liter helyett már jó ha 7,5 litert öntök bele a tankba cserekor!

Na meg a pumpa. Ahoz már egész régóta nyomod, hogy alul legyen méretezve, szóval nem erre célzok. Inkább az elhelyezésére. Nem lehet, hogy túl meleg levegőt tol be az oldatba, és csak melegíti azt?

A fakeretet én is kivenném, paráznék miatta a penésztől!

Én ennyit tudok hozzátenni az ötleteléshez, túl nagy hülyeséget csak nem mondtam. :D

mesélhetnél erről az oldatmennyiség csökkentésről.

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
van egy sejtésem, arra akar tán kilikadni, hogy a győkér legfiatalabb része veszi fel legaktívabban a cuccokat és ami már fentről lőg az öregebb ami lejjebb van az a fijatal része, ami táplálkozik lényegében, a felső meg párás levegőben van az alsó felemeg a z oldatban figyel

Latest posts

Latest posts