As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
dziś znalazłem słoik po mazarze z marca był cały w białym pyłku na ściankach ięc wziąłem pędzelek i zgarnąłem z niego co trzeba... ulepiłem jedną maluteńką kuleczkę haszu, którą spłaszczyłem i wbiłem w dupkę szkiełka.
słoik od marca stał praktycznie zamknięty w ciemnym miejscu
hasz oceniam 10/10
smak: w życiu nie paliłem tak zalatującego żywicą sosnową haszu!
moc: 2 buszki leżąc na łóżku oparty o poduszki przeniosły mnie w indicowy świat hehe
Alijach: a czemu nie chcesz zakupic toreb do wodnego/lodowego haszu ? te torby sa w miare tanie i do dostania w polskich growshopach.
Teraz gdy one sa dostepne to moim zdaniem szukanie obrazow tkackich i reczne wytrzasywanie kifu tylko utrudnia zycie.
Remo: http://shop.growshop.pl/ tutaj sa, ale pamietam ze byly gdzies indziej, napewno sa na ebayu i w sklepach w innych krajach. To nielegalne nie jest, smialo mozna zamowic.
ps. nawet chyba w tym threadzie byly adresy do tego.
mniam mniam zz! Tak jahman niema to jak swoimi rekami przysądzić dobrej klasy stolec do palenia
Ja również pochłonąwszy sie szmocą .... w sumie to zajebałem sobie bucha padając na ziemie i jak to rzekł eF-I-eS-Zet :
Kręciłem łbem na lewo, na prawo
W końcu podniosłem się i wstałem
I stoję i z gęby słowa wypadają
potem coś u huraganie i niesieniu treści - pewnie chodziło mu o te żołądkowe .To sprawka tego jerozolimskiego straganiarza co mi to wcisnął za bagatela -kilo 4 złote .Śmierdzi mi tu herą .Typowy stoned ale w wersji bubble czyli ciężkość na mózgu x10
ten hasz robi z głowy poligon Nevada i wyciska syfy w płucach
jak do tej pory palilem tylko kilka razy wlasny haszysz...raz podczas obierania krzakow jakies 2 lata temu i z rak kazdy zdrapal zywice to wyszla solidna kuleczka byl boski...a raz z samego Maroczka...zabijajaca moc...jedno wiadro i odlot jak nie wiem co pozytywnie
najlepszy jest ze swiezych zamrozonych topów -nie liści.wtedy wychodzi prawdziwy full melt,a bańki są przezroczyste, w drugiej kolejnosci są suszone topy ,a na koncu hasz z suszonych zmielonych topów i liscii...