What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

HASH +

G

Guest

no coz najlepiej do tego zastosowac prase.. hydrauliczna lub mechaniczna, nawet imadlem mozna zmiazdzyc..ale on i tak bedzie sie potem kruszyl, nie zrobi sie z niego plastelina. znajomy kiedys z miodem zmiksowal.. bardzo malo roztopionego wlal i wymieszal i zrobila sie gruda.. ale mimo smaku srednio to sie palilo.

bogusik2

Member
celofan, patelnie, walkowanie piekarnik... dokladny przepis jest na haszysz.com..

http://www.haszysz.com/index.php?id=sph

Ja zgadzam sie z Hotem ;] kif latwo skrecic do lolka, splic z bonga, lekko zgniesc w rece na luzna kulke lub dodac do jedzenia.. posluchajie HC tak jak ja.. bo prawie robi wielka roznic ;] a tak macie 100 % sukcesu.. pozdro wielki wodzu ;]

bolk

Member
HC smaka mi robisz. Chyba będę musiał nad hashem pomyśleć pod koniec następnej uprawy...
A tak na marginesie z czego to?

Ale i tak nie ma to jak dobrze wysuszony top nawet hash przy nim wymięka ;]

S

Slabywh*j

Witam, mam pytanie co do kifu, w czym mogę go przechowywać na dłuższy okres?

C

Ca2

Slabywh*j: kiff to haszowy pył więc przechowywanie nie różni się znacznie od przechowywania zwykłej kostki. Teoretycznie jak by zostawić w gorącym pojemniczek z kiffem to powinien się sam pokleić w hasz. Teoretycznie - nie testowałem metody:p

bamse

Member
Najlatwiejszym najszybszym i najbarrdziej podrecznym sposobem jest u mnie wsypanie do woreczka strunowego, ubicie w jednej czesci, zwiniecie i przewalkowanie czyms odpowiednim. Mozna lekko podgrzac i na zimno sprasowac i szybko dac ostygnac to np bedzie juz calkiem trwardy.
A co do przechowywania trichomow to oczywisice owiele leüpiej niezgniecione. To jest troche analogiczne do przechowywania ziemniakow zgniecionych, zamiast w calosci.

57fun

Member
Hot możesz opisać bliżej forme suszenia w lodówce...? Mam zamiar niedługo robić hasz z resztek co mi zostanie i nie wiem czy wystarczy wysuszyć czy trzeba jeszcze curring robić do metody wytrząsywania przez mesh.

G

gelowas

Hodowca85, masakra, dobry sprzecik tam masz, kurna bubble jeszcze nie palilem, bo za drogi byl ;(
Wujek, rownie smacznie wyglada twa gruda ;)
Plantator, przesada :D
Bogusik, nie wiem kiedy bede mial tyle haszu, zeby nie pozalowac ze zrobieniem lolka-czysciocha :]

G

Guest

Dry Sifted Hashish

Dry Sifted Hashish

HOT CARGO said:
luzny hash jest najlepszy, poco zbijac? lepiej sie pali i wiecej kopie,hehe

664IMG_5982.jpg

664IMG_5986.jpg

peace

Very nice dry sifted Hashish you have there HOT CARGO.

Aqua Lab Tech

Mariko

Member
Niepowazna czesc posta:Te fotki na 12 stronie.... o ja wale, ja piernicze, o kur... jezu chryste, ratuj, aaa tone, tone... pomocy... :eek:

Powazna czest posta:
Czyli przy uzyciu 100 g ziola wychodzi jakies 10g hashu? A ile trzeba na jedno palenie? Do robienia hashu uzywamy, tylko topow?
Ile kosztuje to buble cos tam :p

hodowca85

Member
Gdzies sie zgubił ten post Aqua Lab ...

...tymczasem ja pokaze równiez cos ciekawego :) :yummy:

Really good hash: od lewej - Maroccan ,środek- Nepalese , prawa góra blacK iNDIAN

Pozdrowionka :wave:

E: kogoś nie ma w PL :wave:

Last edited:

k_kaliber

Member
No dobra a wie ktos gdzie mozna dostac torby (ice o lator) lub te screeny?

edit:
Zastanawia mnie tez dlaczego w Polsce nikt nie oferuje tych torebek.

Last edited:

tomato

Member
Veteran
chyba najtaniej jest tutaj - najtanszy zestaw 2 toreb mozna nabyc juz za £22.80 , wiec majatek to nie jest, tymbardziej ze zlotowka sie umacnia hehe
:rasta:

E: to dawaj escobar , skoro nie widac roznicy, to po co przeplacac hehe
aaaaaaaa, pozym ja po niemiecku nie teges :bashhead:

Last edited:

Latest posts

Latest posts