What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

HASH +

A

adrianmenyo

a ja znalazlem przypadkowo zdjecie grudki jaka ostatnio mialem okazje palic, powiem szczerze ze bardzo kopiaca gruda, moze i nie z NL, ale ale... ALE ;D

Pozdro!

ED: juz jeden sie pytal to napisze, klawiatura ma kawalek historii, i lezakuje w piwnicy zazwyczaj, tylko jak drugi komputer u nas w domu zawital to trzeba bylo ja na chwile wygrzebac... i ta chwila tak trwala, az sie klawa posypala ;D
Zobaczcie jak na numerycznej jest "8" przyjarana, to od tego haszu hehehe zreszta niewiem czy tylko ja tak robie, ale zawsze popiol z lufki trzepie na klawe ;D Przyjme popiolke na urodziny heheheee

Last edited:

fastriffs

Member
Siatki do sitodruku.

Siatki do sitodruku.

No wiec mam troche baki z zeszlego roku ktorej i tak wiem ze nie zjaram do nastepnego harvestu pomyslalem ze zrobilbym z tego dry sifta. I tu pojawia sie problem zkolowania siatek. Probowalem kupic na api.pl czy jakos tak, co ktos tu zasugerowal wczesniej w tym watku ale cos nie odpowiadaja na maile.
Na allegro widze ze sa juz ladnie nawet naciagniete, ale za 200zl, a chyba mozna dostac tanie?
Mozecie mi polecic jakies sprawdzone sklepy co maja takie siatki?

thc007

Active member
witam !
ostatnio nie widze zadnych nowych nowinek w tym therdzie :)
ostatnio kupilem sobie maszynke nie wiem jak to dokladnie sie nazywa ale sluzy do sciskania trochimerow i wychodzi z tego zajebisty hasz :D

pozdro ! :rasta:

Last edited:
B

bronek

Być może mało na temat, ale jednak hasz
finger hasz [zebrany z palców po segregacji topów z 3 passionów]:

M O C !!!

T

thcfanatic

mniam ja rok temu znalazlem dzikiego rudealisa tez robilem czekolade ale tym sposobem z lodem walil w czache konkretnie ale smak bleee

Plantator

Well-known member
Veteran
Ja polecam zakupić sobie same płótna , koszt około 80 pln w niemieckim growschopie , i zmontować to na wiaderkach czy czymkolwiek innym :

może nie zbyt estetycznie , na szybko robione , ale spełnia swoje zadanie , produkt już kiedyś pokazywałem , niedługo będzie nowy :]

G

gelowas

Nie znam sie zbytnio na haszykach, tzn palilem kazdy jaki wpadl mi w rece, mam juz wyrobiona opinie na temat poszczegolnych gat, a takze swoj wlasny mini ranking.
Chcialbym, aby ktos z Was wytlumaczyl mi 1 rzecz.
W menu przykladowo mam - Turkish Delight, Afghan, Nepalese, Lebanese, Maroc, Maroc Gold, Ketama, Cristal, Cristal Royal, Bubble Hash, Ice-O-Lator, Hija-Hija, Pollen, Twede...wiecej grzechow aktualnie nie pamietam. Pierwsza czesc jak sadze sa to hasze z importu, co mozna wywnioskowac z nazwy, sa one przewaznie tansze od 'tych innych' , no i jakosc tez idzie w parze z cena.
Czym sa 'te inne'? Wyrobami krajowymi, z holenderskich krzakow?

Wogole ostatnio przezywam maly kryzys, gdyz doszedlem do niesamowicie przykrego wniosku - mam uczulenie na trawe, wkrotce po zapaleniu wysmarkuje cala paczke chusteczek i czuje sie oslabiony przez caly dzien, po haszu jest znacznie lepiej, nie wiem OCB, tak czy siak stalem sie hashish lover. ;D

ps. za kilka dni sporzadze ranking coffeshopow i palen w Eindhoven, bede mial troche wiecej czasu, no i sprobuje paru cacek, ktorych ostatnio nie mieli na stanie. jak ktos bedzie sie tutaj wybieral to moge nawet mapke z glowy sporzadzic hehe pzdr lece do kofika

bogusik2

Member
Dostalem super prezencik od ziomka z haszysza :) ..nie ma co fachura z niego !!
Najlepszy hasz to FINGERHASZ :) pasja przy obieraniu chyba przenosi sie na moc ziolka bo takie najnaturalniejsze zdarte palcami z żywej roslinki jest najlepsiejsze :p pzdr

12128aaaaaKwiatki_i_simple_17_.JPG

12128aaaaaKwiatki_i_simple_15_.JPG

12128aaaaaKwiatki_i_simple_16_.JPG

Latest posts

Latest posts