What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

fail

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ceva de genul variator de turatie Vents, model
RS-1-400 SAU model RS-1-300. Probabil ca sunt si altele. Dar tot cam la banii aia sau chiar mai scumpe. Cum spuneam, daca inca poti da venturile inapoi, mai bine iei un vent de tubulatura cu 2 sau 3 viteze. Si are si putere mai mare de absorbtie a aerului.

DcSantos

Active member
Tocmai chestiile astea te fac sa te interesezi mai mult de partea electrica/electronica. Nu esti singurul,eu mi-am ars un extractor nou nout cand am incercat sa il leg pe bobina mijlocie(viteza medie). Asta m-a facut sa invat mai mult de electricitate si cand am luat alt extractor i-am bagat si un intrerupator cu 3 viteze pt ca nu avea din fabrica. Am avut emotii cand am testat prima data pt. ca ramasesem putin traumatizat de pacla de fum alb ce a iesit de la extractorul ars inainte dar a functionat si functioneaza si azi.

trecpeverde

Member
Salut
Ma uitam după nutrienti și la recomandarea voastră am cautat agro nutrienti și am rămas surprins ca sunt destul de ieftine View attachment 18812644
De exemplu aceasta sticla îmi va fi deajuns pe toată perioada vegetație și floare?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Cand am verificat ultima data, vilimorin era pt plante decorative doar, nu pentru legume si chestii de le mananci. Asa ca mare grija.

trecpeverde

Member
Buna seara
Dupa lungi cautari am gasit un reglator de tensiune mai ieftin
cei drept daca te zgarcesti poti sa pierzi mai mult
dar de data asta am zis sa cer si o parere din exterior
Voi ce parere aveti acesta ar trebui sa functioneze la un motor de 22w dar intrebarea mea este daca el are minim 50 w iar eu la motor am 22w cand o sa reduc este posibil sa nu se intample nimic adica nu va scadea

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Confunzi V cu W, ceea ce indica ca nu stii multe despre curent. Acea electronica expusa ce are contactele electrificate la 220V la indemana e foarte periculoasa. Daca merge nu am idee, ea reduce voltajul, ce o face motorul tau cand ii scazi vezi dupa ce probezi, ce ii cert e ca daca il dai prea incet nu o sa fie bine. Scaderea voltajului poate creste amperajul, si devine zgomotos, cu uzare mai mare si chiar si periculos daca scazi mai mult decat ar trebui. Deci ai putea reduce putin, dar eu as merge tot pe unul special pentru ventilatie. Chiar si numai pt faptul ca nu are contactele expuse.

trecpeverde

Member
Acesta sticla de nutrienti este buna?
Opera Snapshot_2023-02-26_185338_mathaus.ro.png

este nevoie si de alceva ?

Latest posts

Latest posts