Grija ce turba pui @babygrower1 , de obicei e prea acida si nu merge pus prea multa.
5.2-6 ph )) reglez io cumva...Grija ce turba pui @babygrower1 , de obicei e prea acida si nu merge pus prea multa.
Nu stiu daca mai tineti voi minte cand aveam planta aia in stil scrog in ditamai ghiveciul )))Trecpeverde ,al tau nu e chiar asa mare ,eu aveam planta in ghiveci de vreo 48 de litri! Si acum ma amuz cand imi aduc aminte ))Am reusit doar sa prelungesc perioada de flower dar nu am reusit sa maresc si cantitatea. Ghiveciul(marimea) il alegi in functie de cat vegetezi planta. Daca vegetezi 1 luna mergi pe vreo 8-10 l ghiveciul final . Daca vegetezi 2 sapt pt sog as alege 5-6l in ,fara vegetatie 4-5 l ar trebui sa fie de ajuns dar poti folosi si 5-6 l cu udari mai rare.Daca site-ul e din Romania ai mare grija ca sunt multe mana in mana cu politia, cel mai bine da comanda din afara, sau daca vrei neaparat din ro da comanda la un prieten acasa, nu pe datele tale.
Also ce sa faci cu ghiveci de 15 l? e foarte mare pt ce ai tu nevoie.
Poti folosi si o tava de aluminiu din aia patratoasa pe post de cadru daca nu ai altceva la indemana.S-ar putea sa nu mai ai in ce sa faci chec dar macar ai rezolvat lumina !In legatura cu lumina ma gandesc sa fac un cadru din lemn si sa pun duliile pe acel cadru cum am vazut si pe acest forum sau are cineva o idee cum sa imi confectionez lumina?
Cred ca am vazut una albastra in bucatariePoti folosi si o tava de aluminiu din aia patratoasa pe post de cadru daca nu ai altceva la indemana.S-ar putea sa nu mai ai in ce sa faci chec dar macar ai rezolvat lumina !
Nu! Inca imi concentrez atentia pe a crea boxul si dupa am sa iau o decizie referitor la strain!@trecpeverde ce strain te ai gândit pana la urma sa ți iei
Duliile mele preferate.In Romania is destul de usor de gasit astea. In anglia m.am uitat dupa din astea si doar pe ebay sau amazon gasesc . N-am vazut la nici un magazin.Si is mai scumpe ca in ro..Asta e ce iti trebuia tie, si se poate folosi ori lamela aia de metal ori o scoti si bagi din interior catre exterior suruburi si prinzi in lemn.