eu ma gandeam sa pun ghiveciul sus pe ceva sa fie mai aproape si pe parcurs tot sa cobor mai josDaca ai de gand sa pui lumina sus din prima, cauta chestii pe care sa inalti planta. Sau incearca sa faci lumina sa se poata ridica si cobora.. e mai bine, si mai safe.
Nu recomand cabluri de cauciuc ca se incalzesc uneori si ai risc de incendiu, cred ca gasesti pe amazon.de niste cabluri speciale mai okar trebui sa gandesc un sistem care sa imi permita sa reglez lumina
View attachment 18811737
pentru urmatoarea etapa ma gandeam sa cumpar aceste produse
ce alte recomandari aveti mam orientat bine sau am gresit
Dar pe youtube zic ca acel ghiveci ajuta planta sa respire sa elimine surplusul de apaPlus ca un ghiveci normal e mai bun
Banuiesc ca dau si link sau zic brandul ca sa stii ca e reclama..Dar pe youtube zic ca acel ghiveci ajuta planta sa respire sa elimine surplusul de apa
Probabil am gresit nu mam gandit prea multBanuiesc ca dau si link sau zic brandul ca sa stii ca e reclama..
nu trebuie sa fie neaparat agro, dacă are N mai mare decât restu e bun pentru veg, dacă are K mai mare ca restu e bun pentru Flower, poți sa cumperi ce pământ vrei atât timp cât e foarte aeratNu am Dedeman dar gasesc la alte magazine
Deci eu trebuie sa cumpar pamant pentru rasaduri
perlit si nutrienti dupa ce ma orientez pentru achizitionare acestor produse ? trebuie neaparat sa fie de la agro sau pot sa iau si de la alt producator