What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Critical + Lemon Shining Silver Haze RQS Indoor

plm

Member
Sincer, eu nu as mai fuma buzii aia care au prins mucegai, as incerca sa previn, as pastra doar ce e neatins iar cei afectati i-as arunca, nu se merita sa te joci cu santatea pentru un high, parerea mea.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Problema cu mucegaiul e ca daca ai mucegai vizibil pe cativa, cand te uiti la microscop s-ar putea sa fie peste tot. Mai ales daca mugurii "sanatosi" au stat in aceeasi apa cu cei afectati.
Eu am patit sa am pe cativa, l-am descoperit intamplator la microscop, restul nu au avut. Si cred ca era ceva nasol, ca stranutam dupa ce ii miroseam. Dar cu ochiul liber pareau perfect sanatosi.
Sa speram ca reusesti sa scoti macar o parte din ei buni de fumat, dar gandeste-te serios la o metoda de a ii folosi pe restul ( sau chiar pe toti daca e nevoie ) fara sa iti risti sanatatea.

cristocel420

Active member
ne poti arata si o poza cu planta intreaga?is curios cum arata in conditiile crescute de tine cu distrugatorul ala de 600w,sigur am fumat critical cred ca e cel mai comun material pe strada ,adus din Spania.

Last edited:

plm

Member
Nu prea pot sa fac asta pentru ca se lasa crengile au nevoie de sustinere si in cort sunt 8 si se sprijina una de celalalta, mai mult de atat nu pot sa iti arat, nu prea sunt bine ele, ca inaltime 3 s-au intins mult au 1.45 - 1.50 asa.

Una peste alta, cred ca am suferit de un nute burn sau nute lock out, nu stiu sigur de 2 sapt dau bloom + Pk si ceea ce am crezut la inceput ca este o deficienta de P si K pare sa nu fie asa... oricum mugurii se dezvolta normal, productia de tricomi exista, si cresc si in densitate mugurii, nu stiu ce sa zic, o sa dau doar apa curata pana la final in 3 sapt termina oricum si daca o duc asa si nu crapa, scot si eu ceva de fumat.

Dat fiind faptul ca e primul grow, daca scot 50g pe per planta sunt mai mult decat multumit, acum sa vedem, desi am cam gresit, s-a cam aglomerat la mine in grow, plantele sau intins ca niste nesimtite si nu mai pot urca lumina, bine ca am cooltube, oricum am invatat mult mai multe fata de acum 3 luni cand m-am apucat, trebuia sa le fac top si sa pun scrog sa controlez inaltime si astfel pastram si canopia mai egala, si nu era asa de aglomeratie, circula aerul mai bine, etc, faceam LST cu ele pe scrog pana umpleam toate ochiurile si asa poate scoteam si mai mult... oricum la urmatorul grow stiu ce am de facut, am deja vreo 6 bubble kush (Bubblegum x OG Kush) tot de la rqs si pun 6 de data asta le fac top-uri si dupaia pun scrog, stiu ca ma asteapta multa munca in scrog, dar asta este, dupa munca si rasplata, mai bine muncesc la ele si acord mai multa atentie, training etc, dar si rasplata e pe masura.

plm

Member
picture.php

plm

Member
uitati-va si voi ce urat au crescut, sau facut ditai palugele, crengile d-abea se sustin unele pe altele, eu nu prea sunt multumit de cum se prezinta, mai ales ca, canopia e inegala complet, nu-mi place ce vad sincer, se putea mai bine, stiu eu ca puteam sa fac mult mai bine, dar asta e, primul grow, invatam, urmatorul stiu excat ceea ce trebuie sa-i fac, cred ca o sa recoltez in mai multe stagii are ceva? daca tai prima oara main colas si ce e sus si mai las 1 sapt sa se coaca mai bine si ce e sub?

Last edited:

cristocel420

Active member
eu am mai vazut pe cativa care taie prima data partea superioara si mai lasa restul plantei,nu stiu daca e bine si eu sunt un incepator .Am vazut si pe unii care se plangeau ca nu au lasat mai mult si restul plantei pt ca mugurii aia de jos care au stat mai mult au fost mult mai potenti asa ca nu te grabii,datele de recolta facute de breedari nu sunt exacte.Eu ma duc cu purple pakistani pana in 10 saptamani planta care trebuia sa termine in8- 9sap. dar inca nu vad tricomi amber pe ea asa ca poate o sa ajung la 11saptamani . Man ,plantele alea sigur au 1'50m ca mie nu-mi par asa inalte. Mie imi place ce vad la tine ,as fi multumit pentru primul grow. Bafta ,abea astept sa fumam amandoi din propiile recolte s-o ardem pe aici numa cu poze de muguri uscati cristalizati facand smoke reporturi care de care mai aberante hahaha cum fac unii pe international,dupaia sa ne aratam trofele sti tu mugurii aia cei mai mari dupa vreo 6luni de currring la borcan :)

plm

Member
Da, poate ca din poze nu par, dar sunt intinse rau, oricum main colas sunt pline de muguri adica s-au umplut internodurile, acum asteptam sa devina mai densi cum trebuie sa fie, oricum eu am rabdare nu ma ambalez ca vreau calitate nu pun accent pe cantitate ca nu vand, nu traiesc din asa ceva si nu o voi face vreodata dar in fine, acum nu pot sa zic ca din 8 plante ma multumesc cu 100g -uri yield-ul total ca nu e normal, si undeva am gresit grav, o sa vedem la final, urmatorul grow o sa conteze mult, pentru ca voi fi mult mai atent la ce ii dau plantei cum ii dau, plus ca deja mi-am luat niste nutrienti de calitate si chestii sa ajute planta s-o duca bine de la A la Z, urmeaza sa-mi iau si un tester de Ph si EC si sa masor si ppm-ul la runoff si etc, si urmeaza sa aplic tehnici pe ele pentru ca fara, nu se poate, parerea mea nu trebuiesc lasate sa creasca cum vor ele ca nu o sa fie bine, cel putin pentru mine in grow-ul meu, nu mi-a placut cum s-au intins, se sprijina una de celalalta si de peretii cortului, nu-mi place, nu bate lumina uniform, e pieredere mare de curent si etc, pur si simplu nu am optimizat spatiul si lumina la ce imi trebuie, si pentru asta voi aplica top si scrog grow-ul urmator, si cu ocazia asta poate imi iau si niste sative si scrog-ul e numai bun pt sative uriase.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
La 600w ar trebui sa mearga sa le lasi sa creasca fara training, dar trebuie sa le bagi in flower la timp si sa ai o genetica mai bushy, care nu se lungeste aiurea. In timp, experienta ar trebui sa te invete sa lucrezi mai putin la ele dar sa planifici mai bine. Ca ele se descurca si singure. Ale mele au cam o luna de cand nu le-am mai verificat, posibil sa fie cam aproape de leduri, dar in rest nu imi fac probleme. Cand mai dau pe la ele or sa fie ori gata de cules ori or sa mai aiba vreo saptamana de stat. Si uite asa a mai trecut un grow cu doar 3-4 vizite.

plm

Member
Intr-adevar la capitolul genetica, insa ma gandesc ca poate o fi influentat stretching-ul si valurile de caldura din iulie - august, nu stiu ce sa zic, in fine, vedem la urmatorul grow, termin cu astea si pun direct ca sa inchei anul asa frumos, oricum experienta e cel mai bun invatator.

Last edited:

plm

Member
saptamana 6 de 12/12 Imi cer scuze pentru pozele prost facute si "arse" dar nu reusesc sa gasesc un contrast decent, rupe prea tare HPS-ul ala...

Fetele si-au revenit din deficiente, nutrient lock out, sau overfert nu stiu exact, poate chiar o problema vpd, in orice caz, le-am facut un flush mai light, si se pare ca a ajutat, nu numai ca frunzele au inceput sa stea mult mai zvelte si nu mai sunt droopy, dar miros si mult mai bine, mugurii sunt grasi si continua sa ia in greutate si au un miros dulce si spicy asa tipic skunk. In 2 saptamani ii dau temelie.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
le-ai lasat sa creasca in draci ca apoi sa defoliezi jumatate. zici ca le cresti pentru sfoara.
daca le bagai mai repede in flower scuteai acel timp de veg utilizat degeaba si ai fi avut si plante mai compacte.

plm

Member
Le-am lasat aiurea da, in veg le-am tinut 5 saptamani, cam mult, trebuia sa le bag din sapt 3-4, totusi nu inteleg de la ce s-au intins asa tare, lumina a fost mereu la distanta de vreo 30-40cm fara sa le arda fara nimic... ti-am zis in posturile anterioare ca nu sunt multumit deloc de structura, asta este, pentru primul grow merge, oricum am invatat multe precum si modul de dezvoltare a unei plante, la urmatorul stiu ce sa fac sa nu mai repet asemenea greseli dezastruoase, ms de feedback.

iceiceice

Member
am si eu un fenotip de sativa de la cheese afara care seamana cu ale tale, asa mai girafa, numa are buzii mai lunguieti ,oricum good job , o sa ai ce fuma ceva timp

plm

Member
Multumesc frumos, da, demult mi-am dorit sa imi cresc si fumez propriul material:))
In 2 saptamani e gata, udarea se face doare cu apa simpla de acum incolo, pana una alta, am mai tras putin din ea :smokeit:
picture.php

dolo

Member
bravo , arata destul de aerati , arata delicios varfurile , totusi data viitoare ar fi ok sa pui ceva ghivedce mai mari si sa le pui lumina mai aproape sa nu se mai intalte asa

barcode

Active member
frumos, bravo! Am o singura observatie de facut:

Eu personal evit sa tai orice parte a plantei in flower, mai ales in a doua jumatate cand orice stres o opreste din crestere. E ca si cum ai face HST in flower. Recomand rabdare si microscop ca sa vezi cand e gata.

Succes!

Latest posts

Latest posts