What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Critical + Lemon Shining Silver Haze RQS Indoor

Am emis eu vreo pretentie?

Ideea e ca nu am crezut ca gluma va fi perceputa ca una atat de proasta. Asta e. M-am lamurit cu vibe-ul sectiunii romanesti

Nu am injurat pe nimeni nici la modul personal si nu cred ca "fraier" e un cuvant la fel de jignitor precum "boschetar", dar vad ca pe-aici pasiunea pentru drama tinde sa depaseasca pasiunea pentru planta.

P.S.: zeeland nu mai intra pe-aici din acelasi motiv. Va transmite salutari oricum.

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
iar e vina noastra?

Ai crezut gresit. Ai comiso. Bun. Ce facem ca sa rezolvam situatia?

1. Ne dam seama ca am facuto de oaie, ne cerem frumos scuze si ne concentram pe plante.

2. Zicem ca in continuare e vina celor din forum, mai facem niste afirmatii interesante si continuam pe aceeasi linie.

Oricum, cea mai mare jignire e aia cu X6-ele si cu blonda... pai eu plec de la Aventador in sus si cu Justin Bieber in dreapta, stii ce zic?..

dolo

Member
acum inteleg de ce tot vad la tv ca incearca astia sa implementeze educatia sexuala in scoli , pai ia frate si dai de fumat lui Kif si si-o
da la labus pe Justin bieber

PS : Zeeland avea glume mai bune :)

X

xweed420

relaxati va fumati ceva reveniti cu picioarele pe pamant vb lui EXPLO

fenomeno_djo

Well-known member
Veteran
Respect pentru cunoscatorii de Sative!, adica cei care stiu ce inseamna un bud delicios, extra-aromat, cu fum pe care nu-l simti DELOC pe gat(!), cu un high ca o calatorie printr-o padure de ganduri, idei creative si senzatii, pentru care merita sa ai rabdare 14 sau chiar si 20 de saptamani de floare!!

In rest, nerabdatorii fumatori de Indici lenese sa ramana fraieri in continuare! :) iar dealerii care vor sa-si transforme repede recolta in bani sa ma ******* :)

Ba, eu nu te cunosc pe forum ( nici personal :D ) dar mi-a placut ce-ai zis. M-ai chiar facut curios in legatura cu sativele, nimeni n-a mai zis ca merita asteptarea. Cat despre jigniri, n-a fost vorba...eu chiar inteleg unde bati...si mie imi displac cei ce se autosimt imediat dar na asta e. Apropo...Ma faci fraier, ma ?! :laughing:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ba, eu nu te cunosc pe forum ( nici personal :D ) dar mi-a placut ce-ai zis. M-ai chiar facut curios in legatura cu sativele, nimeni n-a mai zis ca merita asteptarea. Cat despre jigniri, n-a fost vorba...eu chiar inteleg unde bati...si mie imi displac cei ce se autosimt imediat dar na asta e. Apropo...Ma faci fraier, ma ?! :laughing:

Hai mai, serios? Uiti de taticul sativelor, ce o fost pe forum pe aici cand erai si tu mai activ. Si cred ca si eu am zis-o de cateva ori. Nu cred ca nu stiai tu ca merita sa astepti dupa o sativa. :tiphat:

fenomeno_djo

Well-known member
Veteran
Mi-a placut cum s-a exprimat omu! :biggrin:
Dar tre' sa recunosc, m-ai prins. S-a mai zis de multe ori in anii trecuti ca merita asteptarea sativelor. Si sunt si niste growuri :tiphat: beton

plm

Member
Salut, revin cu smoke report dupa 2 saptamani de borcan am facut un mic test, desi adevarata potenta si gust cam peste 1 luna si ceva de borcan poate mai mult se va forma.
Este un smoke placut, mici note de menta, unt de arahide, sau alune arse, earthy, pungent.
High-ul este mellow, dupa primul cui, ai un rush tipic sativa, apoi cazi intr-un deep relaxation total, eventual stone, couch lock, este o iarba de seara, ziua nu prea merge deoarece te blocheaza, dar grija mare si seara deoarece nu te astepta sa te ia somnul imediat, e posibil sa ai chef sa mai stai vreo 1-2 ore sa mai faci inca 1 si inca 1...

La lemon are cam 1 sapt de cure in borcan cu un RH relativ de 60% nu am lasat sa scada mai mult deoarece am inteles ca pot devnii buzii mai harsh la smoke daca las RH sub 60 55%, in fine are un miros placut a citrice fresh, gust si aroma fructoasa de citrice bineinteles, si un hai mai psihoactiv, mental clarity si mai long lasting si mai potent decat la Critical totusi e cross cu Amnesia Haze 21% THC, o sa poata mult mai mult dupa stat la borcan corespunzator.

Pana una alta eu declar castigatoare Lemon Haze, deoarece are un gust splendid si high-ul pe masura, Critical este o iarba mai de spargere d-aia blocare pe couch lock la un film ceva, sub nici o forma social smoking cu prietenii sau cu iubita etc, ca nu mai ai chef de nimic.

Urmatoare runda cred ca voi lua ceva mai sativa dom, niste haze-uri ceva deoarece am realizat ca doresc mai mult un high psihoactiv mental decat body stone, poate pe viitor voi cauta niste gene 100% sativa, daca imi permite timpul si circumstantele sa astept dupa ele.

plm

Member
Critical Mass dupa 1 luna de curing la borcan.

Urmeaza sa incep al doilea grow voi baga cate 1 din fiecare: Glueberry OG, Critical Kush, Cheese, Somango XL.

Attachments

• cm.jpg
    cm.jpg
    49.3 KB · Views: 41

plm

Member
Arde usor inca mai e putin necacioasa poate am neglijat RH? Dar nu a scazut sub 57% in cel mai rau caz insa parca a inceput sa-mi placa mai mult ca lemon haze, a capatat noi arome si miros, e delicioasa, prietenii mei au notat-o mai bine ca lemon haze, cred ca dupa curing asta iese campioana, mai am 2 borcane care le las pana in decembrie atunci le deschid sa vad ce poate daca o las inca 1 luna, ca efecte negative iti usuca gura rau... in rest nu am intampinat episoade de panica, paranoia si etc, in rest arata, miroase foarte bine parerea mea, si are un gust excelent, insa e cam necacioasa... poate dupa inca 1 luna de borcan se mai linisteste.

plm

Member
Revin cu update-ul final, Lemon Shining Silver Haze s-a dovedit a fi cam o iarba medie, buds aerati si fluffy si un gust cam ciudat, insa Critical s-a dovedit a fi un strain de top shelf, cel putin dupa 2 luni de curing a prins niste note exotice mai ales la miros, un amalgam de arome placute, a devenit si mai potenta, dintr-un 0.3 esti blocat visand 1 ora lejer tipic indica, foarte buna pentru stress si pain relief, eu am suferit in trecut de o operatie de hernie inghinala si cateodata ma mai jeneaza acolo insa cand fumez nu mai simt nimic, plutesc, prietenii mei de fiecare data cand ne intalnim, si vine randul meu sa fac de la mine toti zic ca ce fumos miroase, un strain curat si un cross de succes, recomand, si pe viitor o sa mai pun acest soi, insa mare grija pe late flowering, usor cu RH-ul ca formeaza buds densi si predispusi la mucegai.