What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Critical + Lemon Shining Silver Haze RQS Indoor

plm

Member
Da, practic eu nu am folosit eficient spatiul si lumina, am bagat 9 plante, care le-am lasat vreo 5 saptamani in veg, trebuia vreo 3... apoi din alea 9 au mai ramas 8 care s-au luptat intre ele pentru lumina, aer, si s-au lungit vertical ca orizontal nu aveau nici o sansa fara nici un fel de training, oricum am bagat prea multe, trebuia sa pun 6 in ghivecele astea de le am acum de 11L cu un veg time mai mic, sau 4 plante in ghivece mai mari 15-18L sa le las mai mult in veg + training + scrog si cred ca scoteam mult mai bine asa, oricum am avut probleme si cu temperaturile mari vara asta chiar daca am cooltube, rupea 600W, ziua imi statea in 28-29 grade, oricum nu cred ca o sa mai cresc aici cel putin pe timp de vara, poate in alt spot, sau outdoor, ca am probleme prin a controla temperaturile.

O sa bag acum ori un grow auto, ori o genetica ceva mai bushy, mai indica care se mentine mai scurta, bag mai putine plante, 6 sau 4 cu training in scrog, stiu ca ma asteapta multa munca, dar altfel nu imi dau seama ce as putea sa fac sa optimizez cat mai mult spatiul si lumina.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu cred ca vei fii mai eficient cu un grow de auto. Dar cu siguranta ajuta sa inveti sa vegetezi in functie de spatiul disponibil. Parerea meae ca nu ai nevoie de mai mult de 11l per planta, cel putin nu la 600w. Daca vrei sa bagi mai multe becuri si sa cresti copaci intre ele, atunci da. Dar 11l de pamant bun pot sustine planta pentru 4 luni de zile chiar si fara nutrienti. Cu nutrienti sustii chiar si un mini copacel care nu iti incape in tent din cei 11l. Oricum, daca vrei eficienta trebuie sa mergi pe clone, si mai multe in ghivece mici. Evident, intai trebuie sa gasesti o clona pe care sa merite sa o tii, dar dupa treaba e simpla.

plm

Member
Ms de input explo, o sa bag oricum niste auto urmatorul, ca s-a schimbat planul si o sa trebuiasca sa parasesc tara in curand si din ce mi-am calculat eu mai am fix 3 luni la dispozitie sa fac ceva, si o sa profit de timpul ramas sa bag un grow de auto, ca apoi nu o sa mai pot creste ceva pentru o bucata buna de timp.

Ma gandeam sa bag 6 plante in ghivece de 11L, tot in cortul de 1.2x1.2 sub 600W, crezi ca o sa fie aglomeratie tare cu 6 plante?

Iar daca vreuna din ele vrea sa se intinda ca nesimtita, bine eu nu am de unde sa stiu asta, dar pot sa incep cu niste LST light asa de cand sunt mici? Doar asa ceva bending la main stem sa la tin mai scurte? Stiu ca auto nu ar trebui stresate, fara transplant, fara top, fara fim, scrog, etc, dar ma gandeam ca un pic de LST mai chill asa la inceput, nu strica...

Alte sfaturi privind auto sunt binevenite, deoarece nu am experienta cu acest tip de seminte, multumesc anticipat.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Auto astea is asa variate ca putem vorbi de niste vrejuri cat o sticla de cola la 1 litru la harvest si pana la o planta de dimensiuni medii care nu ti-ar incapea 6 bucati in acel cort.
de asemenea, din experienta mea limitata cu auto, nu m-as baza niciodata ca termin in 3 luni cu ele. nu am patit inca minunea asta, nici la outdoor, nici la indoor. si sincer sa fiu, nici nu cred ca as vrea sa fumez iarba finalizata in 3 luni de la plantare, ca tot caracterul unui bud si toata complexitatea highului se dezvolta in late flower, care sunt destul de sigur ca nu il apuca nici un auto recoltat la mai putin de 3 luni de la plantare.
n-ai decat sa incerci si sa vezi ce iese. si las-o moale cu trainuitul cand cresti auto. doar daca e absolut necesar, mai ales ca esti presat de timp, orice intarziere te va da peste cap.

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
la primele auto am crescut in ghivece de 3L parca si am ajuns la 60-70cm. recolta a fost ok.
high-ul e misto dupa curing si aroma e placuta.

fenomeno_djo

Well-known member
Veteran
la primele auto am crescut in ghivece de 3L parca si am ajuns la 60-70cm. recolta a fost ok.
high-ul e misto dupa curing si aroma e placuta.

hm, si radacinile au fost peste tot in cei 3 litri ?

eu am crescut in 5 litri dar nu au fost foarte aglomerate radacinile...de fapt au fost peste tot dar gen...nu ca si calatorii in autobuzele din romania. Au crescut pana-n 90cm, cea mai mare...

Ce nutrienti le-ai dat ? Eu le-am dat gainat/guano...fiecare pe ghiveci si s-a cunoscut diferenta in inaltime si recolta :tiphat:

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran

biobizz bio bloom
Aveam ceva vermicompost in pământul ala. Cred ca ar fi crescut mai mari dacă nu as fi facut transplant și dacă as fi avut mai multa lumina in primele doua saptamani..

Mi-am amintit ca de fapt sunt 4L

fenomeno_djo

Well-known member
Veteran
Better ph next time, cum zic englezii.Nu arata rau radacinile...pacat ca nu le-ai crescut intr-un mediu mai controlat - cine stie ce marioare sofisticate ieseau? :biggrin: Oricum, cat ai zice "peste", in curand se face 2018...si esti iar pe val :whee:

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
astea au fost ok.

cele mici, cele noi - le-am recoltat recent. doar cele mai maricele aveau ghiveciul ceva mai plin de radacini. cele mici nu s-au intins aproape deloc.

asta e. Lesson learned

plm

Member
Hai ca am venit si cu smoke report-ul la Critical, e o iarba medie asa, nu te propulseaza pe orbita dar nici nu te blocheaza, merge fumata ziua la o activitate mai chill asa cu prieteni, are un gust lemnos si dulce, spicy, nu e o iarba s-o fumezi seara daca ai de gand sa te bage bine la somn, ca e posibil sa te trezesti ca ai chef sa mai stai sa mai faci cate ceva, e echilibrata 60% indica 40% sativa, grija mare ca ti-o da pe munchies grav, si e foarte puturoasa, am pus la borcan dar ma astept cam dupa 2 luni de curing sa-si atinga adevaratul potential, cantiatea neta uscat fara crengute, trim, si resturi, este de aprox 180g la Critical, mai am de cules inca 3 Lemon Haze-uri intr-o saptamana le dau temelie momentan tricomii sunt clear/cloudy si cativa amber, o sa le dau devreme oricum ca prefer un high mai cerebral, mai mult un head buzz decat stone, si ma astept uscat undeva la 60-70g de pe ele, iar un total de un 230-240 desi mugurii la lemon haze sunt mai airy si fluffy tipic sativa, fata de Critical care sunt niste roci dense:))

In fine, momentan pauza pana la anul in primvara cand voi declansa primul meu proiect outdoor, sau pana cand voi gasi alt loc de indoor, pentru ca acesta din pacate am impresia ca este compromis, siguranta pe primul loc.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Culesul devreme la plante sativa sau majoritar sativa poate sa rezulte in o iarba cu efect neplacut, cu palpitatii si tahicardie. Daca vrei high mai energic faci rost de o sativa mai pura, si de obicei si cu flower mai lung. Macar testeaza inainte, sa fii sigur ca iti place.

Respect pentru cunoscatorii de Sative!, adica cei care stiu ce inseamna un bud delicios, extra-aromat, cu fum pe care nu-l simti DELOC pe gat(!), cu un high ca o calatorie printr-o padure de ganduri, idei creative si senzatii, pentru care merita sa ai rabdare 14 sau chiar si 20 de saptamani de floare!!

In rest, nerabdatorii fumatori de Indici lenese sa ramana fraieri in continuare! :) iar dealerii care vor sa-si transforme repede recolta in bani sa ma ******* :)

plm

Member
In primul rand nici nu am sative 100% Lemon-ul acela e un cross intre Amnesia Haze x Lemon Skunk e sativa dom intr-adevar dar nu are caracteristici de sativa sub nici o forma, dar asta e timpul ei de flower 9 saptamani, a inceput pe 3 aug flower, am taiat ieri, a stat 10 saptamani, iar in al doilea nu ma grabesc cu nimic, mereu recoltez dupa tricomi oricum, iar in acest caz nu am de ce sa mai las daca eu doresc un high mai energetic, dupa cum am zis deja aparusera si amber, sfatul e foarte bun explo, mersi o sa tin cont, materialul deja testat si asteptarile pe masura, peste 2 luni de borcan o sa fie bomba.

In alte oridine de idei nu cred ca este cazul sa aratam cu degetul si sa facem categorii indicosii, sativosii etc, intr-adevar fiecare are o preferinta aparte, dar nu e nimeni fraier ca prefera indica peste sativa, adica vrei sa zici ca un cross de succes si preferat de foarte multi chiar si vedete de la hollywood ca Bubba Kush spre exemplu, sau unul dintre cele mai populare strain-uri din toata lumea si anume OG Kush esti fraier daca fumezi sau consideri tu ca o un fenotip indicos nu are acel high deep si gust placut?

Nu stiu in ce lume se intampla asta, dar dupa o uscare si un curing corespunzator, orice iarba nu ar trebui sa te rupa pe gat sa-ti tusesti plamanii, asta tine de cum o pastrezi dupa ce-i dai topor si poate chiar si flush-ul acela din ultimele sapt inainte de taiere, nu de genotip.

Eu nu iau nici o parte, daca o iarba e buna, daca are un gust placut, sparge in mai multe etape si ma ia cu valuri asa (un high complex) nu ma intereseaza de genotip, si nici de yield, crezi ca daca cresc kush-uri care sunt cunoscute ca dau randament bun fac pt yield ca sa vand? Pai plm frate daca imi platesti tu curentu la 600W HPS pe 5 luni sa scot ceva canitate incat sa nu stau iar inca 5 luni ca am scos 50g amarate si sa stau 10 ani dupa ele pana ajung la maturitate cu mortu-n casa sa puta, si sa-ti iei tu fapta daca e ceva de rau ma bag sa cresc si niste pure sativas, eu am ales kush-uri / skunk pentru perioada de inlforescenta scurta si ca ma rupe de bani la curent nu de altceva, ca asa out pui si stai dupa ele ca nu te costa nimic sa le tii.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu citisem postul lui kif, credeam ca la mesajul meu era raspunsul ala si nu stiam cu ce am gresit, ca n-am nimic cu cei ce fumeaza indica, sa fie la ei acolo. Dar acum am inteles ca ii raspundeai lui.
Pana la urma nu e rost de de-astea, fiecare baga ce vrea, ce stie sau ce are. Ca e pacat sa nu incerce fiecare si sative, asta am spus-o si o mai spun.

plm

Member
Ah nu, tie ti-am zis ca mi-a prins bine pontu tau o sa tin minte pentru cand o sa am ocazia sa prind ceva pure sativa. Nici eu nu am nimic cu nimeni tocmai d-asta zic ca nu e cazul sa diferentiem cand vine vba de weed, si eu mi-as dori sa bag o sativa 100% dar de unde daca nu ti-o cresti tu, si la mine in momentul de fata e cam delicata situatia ca nu mai am cum sa fac indoor pana nu gasesc alt spot sau astept pana la anul si pun out.

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Sincer nu stiu cum isi ususca lumea iarba ca eu nu am nici pe dracu. La primele plante am tusit de mi-au sarit plamanii pe gat. Acum nu am nimic.

Cine are ce fuma...are ce fuma. Ce conteaza daca e sativa sau indica sau vreun mix?
Kif mestere... pe bune? "Fraieri"?
Asta nici macar nu e un argument. Ce urmeaza? Aluzii la preferintele sexuale ale celor ce nu au fumat sativa?

dolo

Member
Kif sincer esti cam prostut , vorbesti de parca esti intr-un X6 modelul nou cu un splif in Bot si o mega blonda langa tine cu 15 mii de coco mergand la ams la un hotel de 5 Stele si noi eram cu totii la semafor care mai de care sa-ti spalam tie geamu ??????

PE bune ?

Eu cred ca esti pielea p...i si ca inafara ca-ti place sa fumezi sativa esti un boschetar

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Tu faci o "gluma" proasta si cand lumea se supăra e vina lor? Ce mentalitate de șmecher. Ce urmează? Sa ne cerem scuze?:moon:

Latest posts

Latest posts