Da, practic eu nu am folosit eficient spatiul si lumina, am bagat 9 plante, care le-am lasat vreo 5 saptamani in veg, trebuia vreo 3... apoi din alea 9 au mai ramas 8 care s-au luptat intre ele pentru lumina, aer, si s-au lungit vertical ca orizontal nu aveau nici o sansa fara nici un fel de training, oricum am bagat prea multe, trebuia sa pun 6 in ghivecele astea de le am acum de 11L cu un veg time mai mic, sau 4 plante in ghivece mai mari 15-18L sa le las mai mult in veg + training + scrog si cred ca scoteam mult mai bine asa, oricum am avut probleme si cu temperaturile mari vara asta chiar daca am cooltube, rupea 600W, ziua imi statea in 28-29 grade, oricum nu cred ca o sa mai cresc aici cel putin pe timp de vara, poate in alt spot, sau outdoor, ca am probleme prin a controla temperaturile.
O sa bag acum ori un grow auto, ori o genetica ceva mai bushy, mai indica care se mentine mai scurta, bag mai putine plante, 6 sau 4 cu training in scrog, stiu ca ma asteapta multa munca, dar altfel nu imi dau seama ce as putea sa fac sa optimizez cat mai mult spatiul si lumina.
O sa bag acum ori un grow auto, ori o genetica ceva mai bushy, mai indica care se mentine mai scurta, bag mai putine plante, 6 sau 4 cu training in scrog, stiu ca ma asteapta multa munca, dar altfel nu imi dau seama ce as putea sa fac sa optimizez cat mai mult spatiul si lumina.