What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Critical + Lemon Shining Silver Haze RQS Indoor

plm

Member
Sunt sigur ca e K 100% si putin P pentru ca frunza incepe sa se faca mov pe tulpinuta ei.
Oricum chart-urile astea sunt bune rau, le salvez in PC. Ms mult :D

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Cu plăcere! astea sunt principalele elemente care planta le consuma cel mai mult în perioada de floare ! E logic ,nu? Succes!

plm

Member
saptamana 4 de 12/12

Ele nu prea se simt bine, parca nu-si mai revin din deficiente, ori e Bloom-ul de la Biobizz foarte prost si diluat la maxim, ori nu stiu, am schimbat solutia de Bloom cu una de la Atami Blossom Builder, e practic un PK Booster + un trace de microelemente chelate care sa ajute sa-si mai revina... si am mai completat cu putin pamant, parca s-a mai micsorat nivelul de substrat din ghivece, din urma compresiei poate datorita sistemului radicular, nu stiu ce sa zic exact, mergem asa pana la capat fie ce-o fi.

Oricum mugurii nu dau semne ca le e rau, continua sa infloreasca, si sa se ingrase, tricomii au inceput sa se inmulteasca cam peste tot pe sugar leafs si pe muguri, priviti acest bud de pe o creanga adiacenta la un Critical.

Last edited:

plm

Member
Am tras un pic din ea, dat fiind faptul ca nu am mai fumat nimic de 3 luni, mi-a rupt capul in doua pentru vreo 2 ore asa si d-abea suntem in saptamana 4, nici nu-mi imaginez unde o sa ma duca dupa ce termina si va fi cured.

plm

Member
Astept da, nu fac nimic daca ma grabesc, oricum nu mai e asa mult, in 3 sapt ar trebui sa termine.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Tot cam așa am aproximat și eu !! Dar se sa fie și 4 săptămâni! Important este sa ai grija sa nu faci prostioare !! Succes!

plm

Member
Mersi mult, oricum mi-am luat microscop si o sa verific tricomii, ii dau temelie cand sunt milky si vreo 20% amber asa.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ai grija cu uscarea dupa watercuring. Ai mari sanse sa se extinda mucegaiul daca usuci prea incet. Iar daca usuci repede o sa arda nasol, dar nu prea ai ce face. Din ce am studiat nu poti scapa de mucegaiuri cu watercuring. Poate ar fi mai bine sa faci ceva extract sau edibles din ea decat sa o bagi in plamani.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Mulțumesc mult explo de explicații ! Mă gândeam să arunc și o aspirina in apa unde fac watercuringul! Poate așa mai scap din spori ăștia nenorociți! Asta cu aspirina am auzit-o la grantz:p

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Totusi, chimicalele ingreuneaza fumul, si atunci poti obtine ceva foarte greu de fumat. Stiam ca se da pe planta cu lapte sau aspirina pentru a controla mucegaiul, la watercure nu am auzit.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
În cazul care vreţi să scăpaţi definitiv de mucegai şi nu mai vreţi să utilizaţi produse chimice, va invit să descoperiţi mai jos cea mai eficientă metodă naturală de îndepărtare a mucegaiului!

Veţi avea nevoie de:

- 100 de ml de oţet de mere

- 100 de ml de apă

- 10 ml de apă oxigenata

- Zeama de la o lămâie

- 2 linguri de bicarbonat de sodiu

Mod de preparare:

Amestecaţi toate ingredientele într-un vas, apoi adăugaţi-le într-un recipient de pulverizat.

Înainte de a începe procedura, aveţi grijă să deschideţi gemurile, asta pentru a circula aerul.

Pentru a scăpa de mucegai, nu trebuie decât să pulveriszaţi din abundenţă acest amestec peste zonele cuprinse de mucegai. Lăsaţi să acţioneze aproximativ 3-4 ore, după care, cu ajutorul unei cârpe, puteţi freca pentru a îndepărta mucegaiul.

Procedând în acest mod, veţi scăpa de mucegai de la prima aplicare! Asta pentru cei care nu au făcut watercuring că mine! E târziu acum dar e bine de știut!

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Nu nu e in miezul mugurelui sunt intre buzi mici unde a fost foarte umed am o șansă de a scăpa cu bine! Cumva o Scot eu la capăt că am și un microscop de 900 x și voi lua un fragment sa il studiez! Că nu știu cum arata mucegaiul sub microscop! :D

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
mucegaiul nu iti face bine. ok... depinde de ce tip de mucegai ai. botrytis o fi mucegai bun pt vin dar si acolo depinde ce tip de botrytis ai. Cand vine vorba de mancare, e ok sa mananci deva ce a avut mucegai daca inlaturi mucegaiul. Dar asta nu functioneaza cu toate alimentele. Cele moi - mai bine nu. Cele dense si tari, cum ar fi un cascaval dur si uscat, e mai ok. De ce? pai depinde cat de usor si adanc pot ajunge spori.

Budu e materie vegetala moale. Nu scapi usor de el. Si daca fumezi? Ai avut vreodata pneumonie? Stii ce misto ar fi sa fie cronica?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
În cazul care vreţi să scăpaţi definitiv de mucegai şi nu mai vreţi să utilizaţi produse chimice, va invit să descoperiţi mai jos cea mai eficientă metodă naturală de îndepărtare a mucegaiului!

Veţi avea nevoie de:

- 100 de ml de oţet de mere

- 100 de ml de apă

- 10 ml de apă oxigenata

- Zeama de la o lămâie

- 2 linguri de bicarbonat de sodiu

Mod de preparare:

Amestecaţi toate ingredientele într-un vas, apoi adăugaţi-le într-un recipient de pulverizat.

Înainte de a începe procedura, aveţi grijă să deschideţi gemurile, asta pentru a circula aerul.

Pentru a scăpa de mucegai, nu trebuie decât să pulveriszaţi din abundenţă acest amestec peste zonele cuprinse de mucegai. Lăsaţi să acţioneze aproximativ 3-4 ore, după care, cu ajutorul unei cârpe, puteţi freca pentru a îndepărta mucegaiul.

Procedând în acest mod, veţi scăpa de mucegai de la prima aplicare! Asta pentru cei care nu au făcut watercuring că mine! E târziu acum dar e bine de știut!

Tu esti sigur ca reteta aia e pentru cannabis si nu pentru peretii din casa? Ca mie nu mi se pare ca poti freca buzii sa indepartezi mucegaiul.. pe cand pe pereti ai putea. Oricum, nu suna a ceva ce ai vrea sa ai pe materialul de fumat. Mai ales zeama aia de lamaie, cred ca e foarte nasoala la gust.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Înca sunt in apa curata nu am pus nimic până acum dar vreau sa ai scot sa mă uit la ei sa vad ce e cu iei că oricum trebuie să schimb apa ! Și ce e afectat de mucegai arunc oricum e minimul nu e chiar așa mult cum a fost in buzi aia mari ! Dar acum ai scot și din aia mari am sa fac multi și mici că să nu mai am probleme la uscat ! Nu mă deranjează că sunt mici ! Oricum nu ai vând că să arate impecabil! Sunt fumabili și când sunt mici. :D și hai sa terminam offtopicul că se supara PLM si ne bate după aia ! Daca e vorbim pe discuții interminabile! :D

Latest posts

Latest posts