ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
saptamana 7 de 12/12
Am bagat microscopul pe ele, incep sa se faca cloudy tricomii cam 20% asa, momentan niciunul amber, miroase ca un skunk asa intepator cu o nota de citrice si spicy. Mai las vreo 10 zile si apoi, inspectez si dau topor la Criticale, insa mai am 2 Lemon Haze-uri care termina mai tarziu putin alea le mai las inca vreo 2-3 saptamani.
Cam atat am scos din 4 plante, prima tura de taiere, au fost recoltate cu tricomii cativa clear, majoritatea cloudy + cativa amber, mai am 4 plante, le mai las 2 saptamani inca au pistilii albi. Din poza par cam mici dar mugurii sunt defapt foarte densi si cam tari, zici ca sunt bolovani)
Daca sunt densi si tari mai bine ii agati decat sa ii usuci pe o parte. Va fi mai uniforma uscarea, si fara risc de mold.
Ei nu arata rau, dar pare ca ai maxim 15 gr per planta ca si medie. Au fost auto sau ceau patit.
O sa-i agat la final acum am terminat de trimuit, ti-am zis de mai demult de cand s-au intins si etc prea mult ca nu-s multumit de genetica asta, nu stiu ce am gresit si ce am facut, aia e sunt la inceput, macar am scos ceva. Am mai tras si eu din ea cate putin asa oricum, si a afectat yield-ul final asta, sunt constient, si macar e buna sparge bine, dupa o uscare lenta si niste curing o sa fie buna zic eu.
Sai savurezi cu plăcere și când fumezi un cui sa te gândești și la mine! Ca se apropie cannafestul in Cehia! Și sunt fericit când fumez din hasul făcut de mâinile mele ! Scuze dar sunt spart rău!
Ventilatoru e ocupat in growbox ca inca mai am plante acolo, si nu mai cumpar altul doar pt drying, ca oricum nu e mediu umed, 45% rh, consider ca nu mai imi trebuie un ventilator, plus ca cu cat uscarea e mai lenta cu atat mai bine.
La 45% rh se usuca oricum prea repede. Nu ar fi fost nevoie de ventilator decat daca erau buzii cat pumnul de grosi. Dar eu nu i-as fi bagat in dulap, mai repede in o cutie de carton cu gauri date in ea.
Cam asa ceva. Usile la dulap au spatii pe unde poate intra aerul, e destul de aerisit spatiul cat cat sa nu sa creeze umiditate si sa creasca riscul de mold. Momentan am 19.6 C grade si 44% rh, deobicei sta cam in 45-50% nu bagati in seama mugurii aia de pe jos, nu am apucat sa-i intind astept sa vina nevasta-mea acasa ca n-am umeras ceilalti daca ati observat i-am lipit de stems cu banda izoliera le-am facut o carpire asa sa tina pe moment =))