What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

czumek

Member
yo ziomale:) widze ze wszyscy sie chwala swoimi outdoorkami, pes Twoj outdoor miadzy!!! ja swojego outdoora stracilem, ale za to pochwale sie indoorem, kilka fot z box'a, narazie te mazary sa jeszcze male, zaniedlugo planuje je przestawic na flo, kiedy je fim'owac? W 1 doniczce mam 2 krzaczki, sa to early misty ktore na dniach dam do osobnych doniczek i po okazaniu plci wywale na outdoora, troche wyciagniete do gory sa te roslinki :) poza tym mam malego box'a i mocna lampe, philips son-t 400w dokladnie taka jak na tej aukcji http://www.lampy.com.pl/gielda/index_gielda.asp?dzial=oferta&ID=377, planuje ja zmienic, jesli ktos mialby hps 250w do sprzedania to pm, albo chcialby sie zamienic 250w za 400

Last edited:

Fish131

Active member
Pedro ale Pes nie ma klopotow z tymi na dachu tylko tymi na zwyklej miejscowce...

Czumek fajne mazarki :D Fim tak po 4-5 pietrze...

SPOTING :D

ICE:

Papaya (po lewej) i Bagseed (po prawej):

Supercropping:

ICE:

Papaya i Bagseed:

Bagseedowi musialem zlamac lodyge bo byl twardy

Calosc:

Potem jeszcze z ciekawosci poszedlem poszukac pozostawione przeze mnie Santa Marie i znalazlem je ;]

A to samolot z szybowcem hehe ;p:

Last edited:
T

technoMAXgrower

Siema dzisiaj scialem pare krzaczkow dzien 64 planty idealnie wyrabiaja sie w terminie tak jak zostalo napisane w opisach breederow.

White Russian sadzac po zbiorze jest to AK47pheno miala wkurwe szczytow 9 konkretnych takich jakie widac na zdjeciach i pelno mniejszych odgalezien i zebralem z tej roslinki na moje oko bedzie na luzie 150gieta, czyli 6 Oz suszu ale tojeszcze sie okaze na oficiajnym wazeniu :p

1,2 i 3 fota to Black Cherry ;yummy; ktora tez dzis trachnalem z niej wyszlo kilkanascie gram mniej ale jakosc palenia i zapach sa nieogar.

aa zapomnialbym dodac zeby nie zabieraly sie za ogladanie fotosow osoby jak to fish niedawno napisal - o slabych serduchach. Oczywiscie jaja sobie robiehehe.

6276DSC3293.JPG

6276DSC3280-med.JPG

Bialy Rusek

6276DSC3307.JPG

6276DSC3311.JPG

6276DSC3305.JPG

6276DSC3306.JPG

To ten krzak w prawie pelnej okazalosci (caly nie wszedl mi w kadr niestety:()

Last edited:

eddy

Member
technoMAXgrower powiem cuda !!nic dodac nic ujac :woohoo: :yoinks:
a u mnie spoko ladnie sobie rosna roslinki niedlugo fotki (kumpel wyjechal :badday: ) nie ma aparatu :joint:

polak

Active member
TMG nie wiem dlaczego, ale zawsze jak ogladam Twoje i HC fotki to burczy mi w brzuchu...

fisz i reszta -> ladnie ladnie BGW konkretne krzaczory :O

dip. przepiekny jest ten LR, nie wiem czy pisales, ale to czysty LR, czy jakis krosik?

Last edited:
G

Guest

witam !

wieksze fotki w galerii, w orginalnym rozmiarze mam na kompie, nie wiem czy moge je ladowac na ten serwer bo maja po kilka mb?

12283P1000040-thumb.JPG

12283P8-thumb.JPG

12283P-thumb.JPG

mam nadzieje ze sie wam spodoba

grapefruit (pierwsza fotka) to swietna roslina, ale ma tez swoje minusy, klonowanie jest praktycznie awykonalne, zalezy jeszcze od feno jakie sie trafi ale przewaznie sie nie udaje, prawdopodobnie nie dojdzie na out

Last edited:
G

Guest

Hej, @Diploidalny.To na pierwszych fotach to jakis przerosniety lowrider? Fajna roslinka :)
@BigGreenWorm. Z tej revegowanej mamuski bedziesz mial pewnie niemaly plon :)

Keep safe Brothers in Green!!!

Last edited:
G

Guest

witam !
icon10.gif

jesli chcecie zobaczyc je w wiekszym rozmiarze odwiedzcie moja galerie

12283P1000031-thumb.JPG
12283P1000050-thumb.JPG

12283P1000596-thumb.JPG
12283P1000054-thumb.JPG

12283P1010026-thumb.JPG
12283P1000944-thumb.JPG

12283P1000597-thumb.JPG
12283P1010022-thumb.JPG

12283P1000094-thumb.JPG

Last edited:
G

Guest

greeneurope poznaje ziomka z hypcia, dobrze ze tu wpadles :D

ta roslina co jest wyciagnieta z doncizki, ile litrow miala ta doniczka? ile zyla ta roslina?

pochwalisz sie nam co to za pozne odmiany rosna w tej szklarni?

BGW :yoinks:

diploidalny slodziutki LR

Last edited:
G

Guest

w szklarnii male pozadki sie szykuja, rosliny sie troszke za bardzo rozrosły (to sa stare fotki ;) )

doniczka 15l, długo w niej zyla, na weg nie potrzeba monstrualnych donic,widac na zdjeciu ze roslinka zostalo ostro potraktowana
icon10.gif
pobrano klony i zostawiono najnizsze 2 pietra, od tego czasu sporo podrosla

i jeszcze jedna roslinka
icon10.gif

12283P10-thumb.JPG

Last edited:
G

Guest

no to czekamy na jakies swierze fotki :D

mam 2 male papayki wysadzone na poczatku lipca, mysle zeby wsadzic je do 15l wiader po farbie starczy im miesca do konca? juz duze nieurosna to mysle ze bedzie dobrze
ale powiedzcie jak wy myslicie

grunwald- ten krzak to krzyżówka Northen Light z Lowryderem ( LRx[NL x LR] ). Tydzień temu zapyliłem go pyłkiem sour diesla... ciekaw jestem czy coś z tego będzie.
A to fotka kwitnącego już krzaka Canadian Swamp Mix:

G

Guest

madixx, wszystko zalezy od odmiany jaka masz, 15l jest dobre na wega, ale na flow moze okazac sie za mala

GanjaDevil

Member
Siema Wszystkim
Pare dni temu trafiłem na to forum i postanowiłem dołączyć ponieważ widze dużo twarzy z OG . Byłem na OG pod tym samym nickiem . Skończyłem już 3 miechy temu mój pierwszy indoor , który był średnio udany ponieważ z 3 BB i jednej WW naprawde dobra był jeden BB , a reszta niestety ususzyła się w trakcie życia ponieważ za wcześnie przestałem podlewać , ale i tak to spaliłem , nie popełnie tego błędu więcej . Wogóle dużo się nauczyłem w czasie pierwszego INDOORA i strasznie się wkręciłem w to nowe hobby . W tej chwili mam 2 Holand's Hope na poletku , miały małe problemy bo wybrałem zbyt zacienioną miejscówke , ale przeniosłem na zajebisty spot teraz ponieważ nie dość , że mają cały dzień duże słońce to jeszcze rosną wśród trawy przypominającej zboże i trawa rośnie równo z nimi , a jest zawsze jakieś 20 cm wyżej . Teraz czekam na płeć i planuje nowy indoor .

Last edited:

Fish131

Active member
Siema GD.
Hmmm jakos nie przypomian sobie Ciebie z OG no ale wiesz te dziury hehe ;]
Ja mam podobna miejscowe tylko zamiast trawy sa pokrzywy co daje zabezpiecznie przed ludzmi ;]
Peace

Co planujesz na indoorka i jaki masz sprzet?

GanjaDevil

Member
Możesz nie pamiętać bo na OG byłem ok. miesiąca do kiedy nie zamkneli , a postów miałem ok.40 . Na drugi indoor planuje spróbować z LowRyderem . Mam boxa 60x60 i lampe hps 150W , narazie nie porywam się na jakiąś mocniejszą lampe i większą powierzchnie boxa bo chce narazie "ćwiczyć" , a jak będe miał kaske i stwierdze , że jestem dość dobry to pokombinuje z jakąś lepszą odmianką i większym boxem . Narazie cieszy mnie kartonowe pudło , które kupiłem w hurtowni specjalizującej się w produkowaniu pudeł , do tego 2 wiatraczki komputerowe 120mm i dziury w ściance na wylatujące ciepłe powietrze.

P.S Może ktoś ma jakieś pestki LR , chętnie bym się dogadał ... inaczej będe kupował za 200 zł bo nie chce sprowadzać zza granicy .

G

Guest

ja LRa bym wysadzil tylko out, wedlug mnie nieoplaca sie trzymac samych lr w boxie bo przy innej odmianie poczekasz miesiac dluzej i masz wiecej palenia niz marne 10 gr z rosliny

lr w domu jako ciekawostka chyba ze ktos ma duzo miejsca i trzyma poprostu z innymi roslinami to tak, ale sam lr wedlug mnie to strata pradu..

Last edited: