What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

dkx

New member
Witam

Byłem dziś na spocie wziełem cyfrówke od kumpla i o to zdjecia moich Hollands Hoop z Nirvany

Najlepiej rozwijająca się roślnika

I jej koleżnka z dołka tylko już dużo mniejsza bo zasłonieta przez tą największą

A to też dwie najmniejsze roślinki

Ta już rozwija się całkiem całkiem

A tutaj dwie roślinki bliżniaczki bardzo są do siebie zblizone rozmiarami

A ten krzaczek jest nizutki ale taki zbity, fajny

Pozdrawiam, dkx :wave:

castlevania

Member
witam witam!! :wave: :) zieloni bracia, powrot ze spota i odrazu na IC zdac relacje!!!
wiec tak fotek 5 tylko pieciu krzakow pozostałej 6 zrobic nie dałem rady
rosliny maja nawet po 1,5 m :woohoo: pieknie rosna po fimie :)
jak narazie na 11 roslin ciezko jeszcze stwierdzic czy sa samce, bo gdy byłem ost raz na spocie były na 2 krzakach kulki a dzis widze tak jak by poschły :chin: nie wiem poczekamy zobaczymy.

a tu widzimy chcociaz słabo < znowu z komory niestety> pieknie kwitnacą......... no własnie co<ak48,SADPxS.aurora indica> stawiam na SADPxS bo pozostałe 2 odmiany sa strasznie pozne, ale czy to znaczy ze zakwitaja tez pozno?? ta jako jedyna tak moco zakwitła juz :

pozdrawiam !! sorka za jakosc fotek ale człowiek daje co ma niedługo sprawie sobie cyfre to sie pobawie w fotografa :wink:

:wave:

Last edited:

troyan

Member
ja dzis zakupilem planton k. jutro kierunek -> spot i nawozenie. foty porobie i zdam relacje co i jak z moimi plantami. miejmy nadzieje ze topki coraz wieksze sie robia i wieksze i wieksze i wieksze. i coraz szybciej, szybciej i szybciej.
hehehe

PS. wlasnie a jak dawkujecie plantonka? tak jak na opakowaniu czy moze inne proporcje?

Last edited:

Fish131

Active member
Panowie Wasze 3manie kciukow i modly:bow: do Jah skutkuja:jump:! Ziom sie przebudzil:yoinks: , pogadal chwile i znow zasnal! Ale jest wielka nadzieja i lekarze sa dobrej mysli! Silny skurwysyn z niego!
Nie dosc ze sie przebudzil to jeszcze gadal normalnie:woohoo: . A byl niedotleniony przez 15 minut! Prze chuj z niego.
Panowie 3majcie kciuki dalej i jarajcie ile sie da za jego zdrowie:joint: !
Jah wam to wynagrodzi w plonach!
Peace!

Ganja Smile

Active member
Siemanko
kurczeta musze sie na spota wybrac :D ladne roslinki wam rosna! Gratuluje
w zeszlym tyg dostalem probke palenia od cabula ( durban poison ) powiem tak pale to i mam wrazenie ze pale zioło z butli lodowej :D a efect zajebistej beki trzyma sie ok godziny potem zaczyna sie gastrofaza ale po jego bace je sie wysmienicie hehe
jak ktos ma jakies baku do stestowania to uderzajcie lol ;]
POZDRO600

Wilk

Member
siema :joint:

Przedwczoraj bylem na spocie zobaczyc jak radza sobie moje malenstwa. Wrzucam dzisiaj dopiero fotki poniewaz przede mna na dniach przeprowadzka i nie mam czasu nawet wybrac sie na spoty :/

Kilka krzakow chorowalo przez ta moja dluga nieobecnosc, ale jestem dobrej mysli :smile:

Passion #1
Posadzilem je 2 tyg. temu. Na poczatku jakos tak slabo rosly, ale teraz widac ze to sloneczko dobrze im robi :d

AK-48
Troche sie obawiam o nia bo widze ze chyba ja cos atakuje. Te biale plamy na lisciach i do tego troche lekko przyzolknieta. Ogladalem liscie i nie zauwazylem na nich zadnych nieproszonych gosci.

Early Misty i PPP
Jak narazie chyba dobrze sobie radza. Za jakis czas wrzuce wiecej zdjec
Po lewej EM, po prawej PPP

A tutaj moja panienka, ktora rosnie na innej miejscowie w 20L wiadrze
Widac ze ma jakis niedobor, prawdopodobnie azotu, ale jest juz po sesji z biohumusem, czekam teraz na efekty.

Narazie to wszystko :wink: Juz wkrotce newsy.

Pozdro

colli

New member
panowie mam male pytanko: od 4 tygodnia stosuje planton Z, teraz na 5 krzakach sa juz preflowery zenskie, czy zaczac juz podlewac je plantonem K czy jeszcze poczekac ze 2-3 tyg i dopiero?

G

Guest

Hehehe Pedro wszystko po preflowerach, a kiedy ?nie ma okreslonego czasu kiedy je wypuszczą a ogolnie zaczynają kwitnąć podobno początek sierpnia, koniec lipca.

tussin

Member
44 dzien 12/12

nie potrafie robic zdjec pod hpsem :chin:

7555top2.jpg

Last edited:

Fish131

Active member
No Tussin ladne topiska :D
Ja jak robilem foty pod HPSem to gdy dawalem z lampa blyskowa to normalne fotki mi wychodzily. Jak Ci sie nie udaje to pstrykij jakies foto zaraz po wylaczeniu lampy...

Wilk

Member
Elo

Wczoraj przezylem lekki szok :D Na poczatku maja jak moj brat wyjechal do Irlandii. Ja dzwonil do mnie tlumaczyl mi gdzie jest jego jedna miejscowa. Chodzilem tam ale nie moglem jej za cholere znalezc. Wszystko zarosniete dookola, moze troche przez moja nieuwage wczesniej jej nie znalazlem ale to nic wazne ze juz jest dobrze :D Prawdopodobnie sa to Passiony. Jak bedzie dzwonil to sie upewnie czy to ten strain.
Oto co ukazalo sie moim oczom :yoinks:

Krzaczki troche wyciagniete, ale juz usunalem galezie i chwasty

Od razy przy tej wizycie przycialem szczyty zeby sie troche rozeszly na boki

Jak narazie plec jeszcze niezidentyfikowana.

Pozdro

cheech and bong

Active member
hej tussin w aparacie powinienes miec cos takiego jak balans bieli tam pokombinuj a fotki na pewno wyjda ladniejsze

a tak w ogole to ladne roslinki masz

Fish131

Active member
Moj ziom sie obudzil i raczej bedzie dobrze, no teraz jeszcze operacje ;/ ale UDA SIE!
Ale najlepsze zapodam tutaj cytat, nie wiem czy wam mowilem ale podczas wypadku byl zjarany. I teraz cytat "marihuana mu najprawdopodobniej ocaliła zycie w momencie smierci klinicznej i to nie jest żart" lekarz tak powiedzial dzis ale wyjasniac nic nie moze bo ona jest nielegalna...
Peace

Latest posts

Latest posts