What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

rogin

Member
o kurwa Muczaczo moje kondolencje :[ Ale przejebane stracic tak duze rosliny :(
PEACE

ps heh fish zeby eni bylo ze ściągnełęm od Ciebie napisalem moje kondolenceje jeszcze nei widzac twojego posta :)

Muczaczo

Member
Dzięki fish'u.
To mnie teraz mocno zmobilizuje ;), to jeszcze nie koniec :D.
:sasmokin:

P.s. Strata była naprawdę bolesna (już zajebiste preflower'sy się pokazywały), a żeby tych lamusów psy złapały, mogli kur... zostawić jeden krzak :/
Pozddro all, i coby wam te monster'y dobrze rosły.

Last edited:

colli

New member
hmmm wszyscy fotki siekaja, musze i ja :D, przy najblizszym podlewaniu tez jakies cykne, moja najwieksz kobtika ma juz ok 1,5m po 2 fimAch :) pzdr all

Fish131

Active member
Ja podalem linka. Nie ma okreslonych spotkan.Proboj wieczorem kolo 21-22.
PS: nie pisz 2 postow pod rzad. Korzystaj z opcji EDIT

Last edited:
G

Guest

hey ziomy wlasnie rano odwiedzilem klony, ladnie sie wszystko rozwija na dniach wywalam to na outdoor. bubbleberry juz chyba puscila korzonki bo ladnie sie zazielenila i pieknie wyglada. z clonow dobrze sobie radzi schroom ktory bedzie chyba na pylek bo roslina z ktorej cialem clona zaczyna pokazywac jaja. dzis pojde na spocisz upewnic sie czy beda crossy ze schroomem. jedne z rowniez dobrze klonujacych sie odmian sa california orange bud x passion1 oraz cheechowski romp19 ktory wyglada najlepiej i nie zolknie. :woohoo:

c99 ladnie rosna a Black Afghani x White Widow fishu jeszcze niestety nie wyszlo ponad glebke :/. czekam nadal cierpliwie. hehe pozdro

a i ostatnia fotka przedstawia roslinke ktora spotkalem wczoraj w drodze powrotnej ze spota. hmm nazwalem ja bagseed. od razu mowie ze to nie moja sprawka, albo siejka albo ktos tu kolo mnie sie jeszcze bawi w growing a ja nic o ty nie wiem hehe. zobaczymy jak sie bedzie komus rozwijala ta roslinka hehe.

schroom, romp19 i bubbleberry x buddah clone

california-o-bud x passion1 x 2 i bubbleberry x buddah

sprzet :)

bagseed nieznanego growera hehe, widac ze sie zna bo zFIMowal

peace pes :wave:

Last edited:

mario_PL

Active member
siema

kurcze nie bylo mnie tydzien a tu taka rewolucja, :woohoo:
pozdro dla wszytkich nowych userow , widze tegoroczna jesien bedzie w Polsce wyjatkowa :sasmokin:

luks wam rosnie wszystko panowie ( moze jakies panie?) , fish widze ciagle wysadzasz nowe planty , ciekawe jak urosna te z ostatniej partii,

HC oczywiscie wymiata, co ja bym dal zeby skosztowac palenia z takiego szczyta :respect:

pes zajebisty patent z tym spotem na dachu, prawdziwe potwory tam powstana:yummy:

muczaczo, wspolczucie, winni tego czynu na bank otrzymaja kare od losu :bat:

co do moich roslinek to chyba cos przystopowaly ale zaraz do nich ruszam z pozywkami , aha u grapefruitow zauwazylem ze niektore listki blakna na koncach i zawijaja sie w gore, czy to brak azotu?

niedlugo wrzuce foty tylko musze znalezc kabel od aparatu a chwilowo gdzies zaginal :confused:

Last edited:

rogin

Member
heh ta nei twoja roslinka to moze kogos z forum ?? I co planujesz w zwiazku z nia zrobic? Zajebac pozniej kolesiowi czy co ?? Wyglada mi na w miare dobra roslline z dobrego nasionka bo nei jest wcale az taka mała a gdyby byla z woreczka od dila to byla by pewnei o polowe miejsza albo i wiecej i gleby tez nei zmienial koleś wiec jakos daje sobie rade.
PEACE

PS
"aha u grapefruitow zauwazylem ze niektore listki blakna na koncach i zawijaja sie w gore, czy to brak azotu?"

Najprawdopodobniej brak Magnezu i Cynku. Przy niedoborze Azotu żółkną dolne partie liści i łodyga nabiera koloru czerwonego

Last edited:

Burek

Member
Witam!
Muczaczo wyradze głębokie współczucia z powodu utraty tak pieknych kwiatuszków. Jebac pierdolonych złodzieji !!
Wczoraj byłem na spocie więc tak:
1 roślina największa ma 65 cm , płeć jeszcze nieznana ale krztałty ma z deka męskie(oby była kobitka), ogólnie liście nie robią się juz takie pomarszczone na szczęście ale ta najszybciej rośnie

2 roślina ma 45 cm , pachnie po prostu super , płec nieznana , no i czy to normalne że te liście na dole tak muszą więdnać?

3 roślina najwolniej rośnie ale zapaszek już mały ma :joint:

no i 4 roślina którą wysadziłem wczoraj

Teraz prosze o opinie czy wszystko ok . Zamierzam podlewac od przyszłego tygodnia biohumusem no i z niecierpliwością czekam na preflowery :joint:

Ide ściagnać wiaderko za wszytskie planty z rodziny cannabis
Pozdro :wave:

rogin

Member
Burek
"płeć jeszcze nieznana ale krztałty ma z deka męskie"
to mial byc zart czy co ?? Bo ja niewiem jak mozesz rozpoznawac plec rosliny po wygladzie :| No chyba ze czegos niewiem to prosze napisz.

"no i czy to normalne że te liście na dole tak muszą więdnać?"
Tak zawsze tak jest

Z ta roslina na 1 fotce jest cos nei tak, nie widzisz ze zółknie od srodka lisci ? Ale niewiem co moze byc tego przyczyna
PEACE

Fish131

Active member
Hehe Pes niezla akcja. Napisz jakas karteczke z poradami itp, daj adres na IC maga i karteczke wloz do jakiegos woreczka hehe :D

eddy

Member
Wiatam
Rogin i inni mam nadzieje ze sie wam prrzyda tabelka moze niektorzy ja maja moze nie alwe warto ja podeslac :wave: :D
dzieki tej tabeli bedziecie wiedziec co dolega maslenstwa :jump:

Pozdrowienia :bigeye:

eddy

Member
Nie ma za co ziomki nawet niewiedzialem ze ja zrobil thor :bigeye:
a dzisiaj przesadzilem moje roslinki karzda terazm ma swoja wlasna 10 litrowa donice wypelniona kokosem :headbange
Niedlugo podesle fotki :sasmokin:
pozdrowienia

Last edited:
G

Guest

rogin said:
heh ta nei twoja roslinka to moze kogos z forum ?? I co planujesz w zwiazku z nia zrobic? Zajebac pozniej kolesiowi czy co ??
hehe
Burek said:
Jebac pierdolonych złodzieji !!
hej rogin^^ to wszystko wyjasnia po co mi to zielsko jak mam swoje odmiany i nie bede robil przykrosci chlopakowi. moze to jego jedyna roslinka i trzesie sie nad bardzo. moze zepsuje komus kilka miesiecy pracy. heh nie wolno krasc cudzych roslin bede wpadal od czasu do czasu i postowal jej zdjecia to tyle, intersuja mnie umiejetnosci tego growera niz jego plon z tej roslinki. nie jest marna jak mowisz ale do moich i waszych to jej brakuje troche. pozno wysiana na moje :/

peace pes :wave:

Last edited:

NKOTS

follow the pink rabbit!
Veteran
na pocztek slowo do eddy'ego: pisales pare stron temu ze slyszales ze przy LSt urywa sie duze liscie. to jest najgorsza rzecz jaka mozna zrobic (liscie daja energie roslinie) i jest to pogloska roznoszona przez ministra rolnictwa Andrzeja L. nie wierz w to - urywaj ewentualnie lisctki, ktore zaslaniaja nowe szczyty i w przyszlosci kwiaty. ale staraj sie tego unikac i raczej odginaj sznurkiem / gumka / drucikiem na bok te liscie.

a teraz raport z wczorajszej wycieczki:

wam pilnuja spotow jakies robale i jaszczurki... zobacznie jakiego ja mam straznika teksasu :D

sporzadzilem dzis bio-mieszanine dla roslinek: Biohumus Forte i Guano pingwinow peruwianskich :) Strasznie smierdzi ale wierze ze da efekty:

na poczatek ten waleczny COB-x-P#1. od poniedzialku wypuscil nowa galazke. szkoda ze jest juz lipiec bo moze jeszcze cos by z niego zakwitlo:

nastepnie slabo rosnace DSS-x-SR (nie moge rozkminic czemu jest z nimi tak kiepsko - dobre warunki, niedaleko rosna inne planty o doskonalej kondycji a te mikrusy prawie nie rosna...

a tutaj leci seria fotek african bagseed'ow. troche je powyginalem zeby mialy wiecej swiatla.

c.d.n.

NKOTS

follow the pink rabbit!
Veteran
jedziemy dalej! :)

nastepnie EM, jest strasznie slaby ale troche nabral wiatru w skrzydla od ostatniej wizyty kiedy oczyscilem mu teren. Niestety dostal teraz jakichs plam na lisciach - to go chyba ostatecznie wyeliminuje...

nastepny spot to Schrom-x-BS - dobrze sobie radza ale mam podejrzenie, ze wieksza sztuka jest samcem :/

teraz pokaze wam bagseed-x-SR na pierwszym spocie. mniejsza sztuka sie polozyla - chyba ma ochote na LST. a niech se lezy. ona nie pokazala plci a wieksza planta wyglada na samca :/

kolejna miejscowka to ponownie bagseed-x-SR:

nieco dalej rosnie sobie ten S.A.Durban-x-Skunk#1:

ta planta juz rozwiala moje poprzednie watpliwosci:

:D jak widac nic z niej juz nie bedzie.....

uwagi koncowe: nie bede teraz dlugo chodzil na spoty. bylem w poniedzialek i w piatek i tego drugiego dnia zobaczylem jakie spustoszenie tam wywolalem - wygnieciona trawa, sciezki, sprawa nie wyglada ciekawie, jeszcze sie ktos zainteresuje :[ dam im teraz troszke 'samodzielnosci' :D to w koncu prawie dorosle panienki i kawalerowie hehehe

a tu jeszcze taki obrazek z okolicy:

pozdrawiam wszystkich

Fish131

Active member
NKOTS to nie mowil chyba eddy ale wiem ze ktos cos takiego mowil. Lisci NIE WOLNO obrywac! Nikt nie wie tego tak dobrze jak ja :D Dlaczego? Bo robilem SCROGa i wlasnie opitolilem rosline z lisci i negatywne efekty byly widoczne...

Latest posts

Latest posts